من چطوري ميتونم لايو بزنم؟(با فرض داشتن اكانت)
چطور بن نشوم؟
چطور بن نشوم؟
سلام. در کل هارد بهتر هست.نقل قول:
سلام
ایا سرعت بازی روی هارد بیشتر از فلش است؟منظورم سرعت لودینگ ها نیستا!سرعت خود بازی مثلا گیر کردن و از اینجور حرفا؟
نقل قول:
چطور بن نشوم؟
سلام.
اول lt بعد اینکه بازی هاتون ویو پچ نباشن و استیلت پچ باشن
نه دوست عزيز هيچ تفاوتي با هم ندارن، دو تا شون يك مادربورد دارن، يك شركت آن ها رو درست كرده، فقط تفاوتشان در وسايل جانبي كه همراه شان وجود داره هست.نقل قول:
- اگه شما آركيد داريد، چون هارد نداره اگه به صورت افقي قرارش بدي براي درايو كنسول بهتره، ولي چون سطح تماسش كمتر ميشه براي اينكه تهويه ي بهتري در آن صورت بگيره بهتره كه 4 تا نوار كاست زيرش قرار بدي تا كنسول تهويه اش بهتره بشه، چون از زير كنسول هم گرماي اضافي مي تونه خارج بشه و به سمت بالا حركت كنه، كلا اين كار براي مثلا دي وي دي پلير و ... هم توصيه ميشه چون باعث ميشه گرماي بيشتري از سيستم خارج بشه، ور در ضمن بايد در جايي قرار داده بشه كه تهويه مناسبي داشته باشه تا گرما بتونه خارج بشه، مثلا تو ميز زير تلويزيون قرارش ندي و درش رو ببندي كه خيلي اين كار براي وسيله ات ضرر داره.
- در مورد الايت وقتي شما بازي رو تو هارش نصب مي مني با اين كار باعث ميشي كه كنسولت گرماي كمتري توليد كنه چون ديگه درايو كنسول كار نمي كنه و در نتيجه كنسول گرماي كمتري توليد مي كنه و فقط كافيه كه عمودي قرارش بدي و احتياج به قرار دادن نوار كاست هم زيرش نيست. در ضمن در جايي قرار داده بشه كه تهويه ي مناسبي داشته باشه.
اميدوارم توضيحاتم كامل باشه و دوستان استفاده كنند.
:11:موفق باشيد.:11:
اگه بازیو رو هارد بریزیم بازم ازمون دی وی دیه بازیو میخواد.پس چرا روی هارد ریختیم ؟؟؟بعد اینکه روی هارد بریزیم از دی وی دی کمتر استفاده میکنه یا اصلا استفاده نمیکنه ،؟سرکاریه؟؟؟
يه سوال ديگه!نقل قول:
من اهوازم رفتم به يارو گفتم بريزه گفت اصلا نميدونه چي هست!!خودم ميتونم بريزم يا ريسك داره؟
بله دوست من DVD رو میخواد اما چندتا مزیت دارهنقل قول:
1-عمر درایو کنسول زیاد میشه چون بعد نصب بازی روی هارد موقع اجرای بازی فقط چند ثانیه اول داریو دیسک رو میخونه 2-حرارت کمتر ایجاد میشه
3-بازی زودتر لود میشه
4-چند صفحه پیش جواب این سوال بود :10:
البته چند صفحه قبل نه همین پست بالاییتون بود من حواسم نبود اینو پاک کنید
dvd بازی اگه خش داشته باشه البته یه کم خش ،موردی که نداره؟؟؟برای 360 مشکلی پیش نمیاد؟؟؟اگه بریزم رو هارد و بعدش dvd ای که یه کم خش داره بذارم تو دستگاه اونوقت چی چیزیش نمیشه؟
ممنون
نه مردی ندارهنقل قول:
نه چیزیش نمیشه
در ضمن اگه DVD خش داشته باشه توی SETUP کردن روی هارد بتون ERROR میده
کار سختی نیست دوست من اما اگر تجربه کارای عمومی سخت افزاری - نرم افزاری رو نداری بهتره که بدی برات انجام بدن.نقل قول:
من اهوازم رفتم به يارو گفتم بريزه گفت اصلا نميدونه چي هست!!خودم ميتونم بريزم يا ريسك داره؟
ریسکش بالاست بهتره که بی خیال بشید.نقل قول:
يه سوال ديگه!
سلام بچه ها خوبین
امروز یه کی از دوستام لباف بود و داشت قیمت میگرفت
و به امضام نگاه کن بعد جواب بده
1 - رفت پیشه یگی - بهش ارکید رو قیمت داد 285 و گفت این مدل جامپینگشه که تا سال 2015 خودش اتومات اپ دیت میشه ؟ یکی میشه ایتو توضیح بده
2 - از یکی الیت رو قیمت گرفته بود گفته بود اینایی که تو بازار هستش همشون الیت پلاس هستند و ای سیه ام هفت رو ندارند و زود 3 چراغ میشن (فکر کنم اسم مدلش رو هم گفت وی)و اینی که ما داریم مدل یو هستش و اون ای سی رو داره و با ضمانت ایران (دقیق بقیشو یادم نیست) و اینکه برگ طلایی داره و اصلا سه چراغ نمیشه
یه جواب درست و حسابی واسه 2 تا سوالم بدین
نقل قول:
سلام بچه ها خوبین
امروز یه کی از دوستام لباف بود و داشت قیمت میگرفت
1 - رفت پیشه یگی - بهش ارکید رو قیمت داد 285 و گفت این مدل جامپینگشه که تا سال 2015 خودش اتومات اپ دیت میشه ؟ یکی میشه ایتو توضیح بده
2 - از یکی الیت رو قیمت گرفته بود گفته بود اینایی که تو بازار هستش همشون الیت پلاس هستند و ای سیه ام هفت رو ندارند و زود 3 چراغ میشن (فکر کنم اسم مدلش رو هم گفت وی)و اینی که ما داریم مدل یو هستش و اون ای سی رو داره و با ضمانت ایران (دقیق بقیشو یادم نیست) و اینکه برگ طلایی داره و اصلا سه چراغ نمیشه
یه جواب درست و حسابی واسه 2 تا سوالم بدین
سلام.
به امضات نیگاه میکنم بعد جواب میدم:5: شما هم یه نگاه بندازید به امضام
راستش همش دروغ هست و حتی یک درصد هم واقعیت نداره. من خودم یه سری ناشناس رفتن تو لباف و ببینید یکی از مغازه دارها چی گفت به من....
نقل قول:
رفیتم از یکی از مغازه ها(نمیدوینم اسمش چیز بود همین جوری از همه جا قیمت میگیرفتیم و سوال میپرسیدم ولی تو لباف بود) الیت قیمت بگیریم طرف گفت 340 تا 345 خوب نسبت به اون روز قیمت خوب بود. بعد گفتیم LT هم میریزدگفت همه LT هستنو این حرفا منم چون مطمئن بودم گفتم LT نیستا ... طرف کم نیورد گفت باشه LT هم میریزم گفتم خوب باید صبر کنیم دیگه... گفت نه همین فلشو میزنم به دستگاه LT میشه بعد من گفتم چه جوری LT تو فلش هست؟؟؟؟؟!!! بازم کم نیوورد گفت LT یه قطعت که تو دستگاه میزارن. دیدم دیگه خیلی داره فضایی حرف میزنه خودمو معرفی کردم با دوستی که همرام بود اومدیم بیرون.
میخواستم بهش بگم اخه ادم عاقل تمام xbox360 های که داری میفروشی از زیر دست من رد شده اونوقت داری این حرفا رو میزنی.
رفقا من یه usb flash 4 گیگ دارم . اصلا میشه روش بازی نصب کرد ؟منظورم اینه که کافیه ؟ اصلا میشه مثلا 3 گیگ از یه بازی رو روش نصب کرد ؟
ولی یه چیزی من اون ارکید ارو شکلشو دیدم
یه جعبه بود که درش باز یود شبیه یه ادمک هم ازش اومده بود بیرون - یه چی تو مایه های کراش - اینا رو جعبه ی ارکید بود
من وقتی تو لایوم، دفعه اول که رفتم تو بازی Read Dead و POP، گفت که یه آپدیت باید نصب شه و نصب کرد.
داستان چیه؟
چرا جفتشون آپدیت جداگانه خواستن؟
چرا تو 1 ثانیه آماده نصب شد؟ مگه نباید دانلود بشه؟
مرسی
با سلام به xboxخورها و xboxبازان!
بنده تصمیم به خرید یه xbox خوب دارم
نظر من elite است. آیا مدل خوبی است؟
لطفا قیمت روز آنها را بنویسید
در ضمن اگر امکانش هست یه فروشگاه خوب در مکه معرفی کنید و قیمت کنسول در مکه را هم ذکر کنید!
ببخشید به غیر از بوردهای جاسپر و فالکن برد دیگه ای هم داریم که جدیدا میزنن؟
رفتم یکی از مغازها طرف بهم گفت بردشون نه جاسپر هست نه فالکن ولی میگفت که روش تاریخ ساخت ه*ک شده که 2010 !
اسم یه چیز دیگه اورد که من الان یادم نیست فکر کنم گفت xenon zephyr
حالا ممکنه راست گفته باشه که بردهای زنون زفیر رو جدیدا میزنن؟!
نقل قول:
رفقا من یه usb flash 4 گیگ دارم . اصلا میشه روش بازی نصب کرد ؟منظورم اینه که کافیه ؟ اصلا میشه مثلا 3 گیگ از یه بازی رو روش نصب کرد ؟
سلام. خیر دوست عزیز رو ۴ گیگ بازی جا نمیشه.
تو گوگل سرچ کنید ببنید میتونید پیدا کنید عکسشونقل قول:
ولی یه چیزی من اون ارکید ارو شکلشو دیدم
یه جعبه بود که درش باز یود شبیه یه ادمک هم ازش اومده بود بیرون - یه چی تو مایه های کراش - اینا رو جعبه ی ارکید بود
نقل قول:
من وقتی تو لایوم، دفعه اول که رفتم تو بازی Read Dead و POP، گفت که یه آپدیت باید نصب شه و نصب کرد.
داستان چیه؟
چرا جفتشون آپدیت جداگانه خواستن؟
چرا تو 1 ثانیه آماده نصب شد؟ مگه نباید دانلود بشه؟
مرسی
سلام. اون اپدیت برای بازی هست. نه کنسول.
نقل قول:
ببخشید به غیر از بوردهای جاسپر و فالکن برد دیگه ای هم داریم که جدیدا میزنن؟
رفتم یکی از مغازها طرف بهم گفت بردشون نه جاسپر هست نه فالکن ولی میگفت که روش تاریخ ساخت ه*ک شده که 2010 !
اسم یه چیز دیگه اورد که من الان یادم نیست فکر کنم گفت xenon zephyr
حالا ممکنه راست گفته باشه که بردهای زنون زفیر رو جدیدا میزنن؟!
دوست عزیز کاملا به شما دروغ گفتن ایشون.
بله برد zephyr داریم ولی این برد برای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۶ بود که از هر ۱۰ تاش ۱۵ تاش ۳ چراغ میشد.
من که تا حالا به غیر از xbox360 های فاینال فانتزی هیچ کنسول ۲۰۱۰ دیگه ای ندیدم.
به سلامتی. بله حتما الیت بگیرید.نقل قول:
با سلام به xboxخورها و xboxبازان!
بنده تصمیم به خرید یه xbox خوب دارم
نظر من elite است. آیا مدل خوبی است؟
لطفا قیمت روز آنها را بنویسید
در ضمن اگر امکانش هست یه فروشگاه خوب در مکه معرفی کنید و قیمت کنسول در مکه را هم ذکر کنید!
۳۵۰ هست تو ایران و بهتونم پیشنهاد میکنم از همین ایران هم بخرید
یه سوال. این فاینال فانتزی 2010 از نظر سخت افزاری که تفاوتی با الیت های معمولی نداره! داره؟
کلا گرونیش بخاطر بازی اورجینالشه؟؟
هیچ فرقی نداره ...نقل قول:
یه سوال. این فاینال فانتزی 2010 از نظر سخت افزاری که تفاوتی با الیت های معمولی نداره! داره؟
کلا گرونیش بخاطر بازی اورجینالشه؟؟
بله و به خاطر باندل بودنش ...
سلام
آقا الان قیمت xbox مدل arcade یا premium چنده؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه کنسول بعدی مایکروسافت قراره کی بیاد؟ راسته که میگن 1 یا 2 سال دیگه میاد؟
نقل قول:
سلام
آقا الان قیمت xbox مدل arcade یا premium چنده؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه کنسول بعدی مایکروسافت قراره کی بیاد؟ راسته که میگن 1 یا 2 سال دیگه میاد؟
سلام. ارکید ۲۵۵ تا ۲۶۵. کنسول بعدی کم کم ۳ سال دیگه
به مدل arcade هارد external هم میخوره؟ یعنی میشه بازیو رو این هارد نصب کرد و با xbox بازیش کرد؟ مشکلاتش چیه؟نقل قول:
ممنون
ببخشید
من اگه کنسول بگیرم نهایتا هر بار 3تا بازی یبشتر روش نمیریزم که بازی کنم
اونوقت برای من به صرفه تره که الایت بگیرم یا آرکید بگیرم با یه هارد جدا مثلا 60 گیگ؟
عزیزم هارد 60 دیگه تو بازار موجود نیست.با این شرایطی که شما میگی به نظر من باید یه آرکید بخری با هارد 20 که حدودا میشه روش 3 تا بازی نصب کرد.هارد 20 حدودا 40 هزار تومنه.نقل قول:
:46:
نقل قول:
آره هارد اکسترنال می خوره - بازی هم روش نصب میشه - تنها مشکلش فکر میکنم لایو باشه
شرمنده من جواب دادم - اگه اشتباه دوستان تصحیح کنن
آخ این لایو هم برای من داستانی شده
امروز ویندوز عوض کردم دیگه وارد لایو نمیشه تو تست تو قسمت network به internet همش علامت ضرب در قرمز میده دایل آپم و مراحل رو چند بار با دقت انجام دادم ( نود 32 نصبه از اونه ؟ ) گزینه دایل آپی رو هم شر کردم ولی اصلا موقع ای که دستگاه میخواد به اینترنت وصل بشه روشن نمیشه چیکار کنم
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
آخ این لایو هم برای من داستانی شده
امروز ویندوز عوض کردم دیگه وارد لایو نمیشه تو تست تو قسمت network به internet همش علامت ضرب در قرمز میده دایل آپم و مراحل رو چند بار با دقت انجام دادم ( نود 32 نصبه از اونه ؟ ) گزینه دایل آپی رو هم شر کردم ولی اصلا موقع ای که دستگاه میخواد به اینترنت وصل بشه روشن نمیشه چیکار کنم
دوستان من قصد دارم کنسولم رو بفروشم یکی 2 ماه قبل از عید خریدم حدود 10 تا بازیم باهاش دارم یه چند تا بازیم تو هارد دارم با شارجر و کابل hdmi هست میخواستم بپرسم چند بفروشم خوبه ؟ مدلشم آرکید جاسپر هست
ممنون
سلام . دوستان من به تازگی یه اپدیت 8 مگی رو برای استفاده از usb به جای هارد ریختم تو دستگاه . الان دیگه اگه بخوام از بازی خارج بشم بیام تو داشبورد صفحه سیاه میشه . خیلی میترسم . یکی کمک کنه :41:
سلام دوستان ببخشید
اون طرفی که بهم میگفت بردش زنون هست و دیگه جاسپر نمیزنن! :46: :31: بهم گفت که تضمین میکنه که روی کنسولش ه-ک شده مال سال 2010 هستش
میخواستم بگم با این حساب که بردهای زفیر مال 2005 هستن! شاید داشته جابجا میگفته و منظورش این بوده که الان جاسپره و دیگه زنون زفیر نمیزنن
حالا من اگه دیدم واقعا روش -- شده 2010 میتونم بدون توجه به هرف یارو خیالم راحت شه که جاسپره و کنسول رو بخرم؟
یا آیا امکانش هست که اومده باشن کیس کنسول رو عوض کرده باشن و برد زفیر یا فالکون رو داخلش انداخته باشن؟
میشه لطف کنین بگین دقیقا از چه تاریخی کنسولهای الایت با برد جاسپر زده میشن؟
اگه بخواد اون کارو بکنه ... به سوکت پاور دستگاه نگاه کن ... چون دیگه اونو فکر نکنم بتونه عوض کنه ...نقل قول:
یا آیا امکانش هست که اومده باشن کیس کنسول رو عوض کرده باشن و برد زفیر یا فالکون رو داخلش انداخته باشن؟
میشه لطف کنین بگین دقیقا از چه تاریخی کنسولهای الایت با برد جاسپر زده میشن؟
کلا به این تاپیک یه نگاه بندازی ... همه چی دستت میاد ...
هیچ نگرانی نداره. شما اپدیت ۸۰ مگی رو دانلود و نصب کنید و درست میشه.نقل قول:
سلام . دوستان من به تازگی یه اپدیت 8 مگی رو برای استفاده از usb به جای هارد ریختم تو دستگاه . الان دیگه اگه بخوام از بازی خارج بشم بیام تو داشبورد صفحه سیاه میشه . خیلی میترسم . یکی کمک کنه
شما هارد ۵۰۰ گیگ هم بزارید. فقط میتونید از ۱۶ گیگش استفاده کنید.نقل قول:
به مدل arcade هارد external هم میخوره؟ یعنی میشه بازیو رو این هارد نصب کرد و با xbox بازیش کرد؟ مشکلاتش چیه؟
ممنون
شما هارد ۵۰۰ گیگ هم بزارید. فقط میتونید از ۱۶ گیگش استفاده کنید.[/QUOTE]
میثم جان اگه هارد رو از طریق usb وصل کنن اینجوری میشه دیگه - ولی فکر کنم راه دیگه ای هم باشه که بشه هارد اکسترنال رو مثل هارد الیت وصل کرد - یعنی نمیشه
ولی همایون به دوستم گفته بود این کارو انجام بده - یه ارکید با هارد 250 گیگ به قیمت 350 تومن
نقل قول:
میثم جان اگه هارد رو از طریق usb وصل کنن اینجوری میشه دیگه - ولی فکر کنم راه دیگه ای هم باشه که بشه هارد اکسترنال رو مثل هارد الیت وصل کرد - یعنی نمیشه
ولی همایون به دوستم گفته بود این کارو انجام بده - یه ارکید با هارد 250 گیگ به قیمت 350 تومن
بله اگه هارد لپتاپ باشه(۲.۵ اینچی) و مارکش هم WD باشه میشه همچین عملی رو انجام داد. و تا ۲۵۰ گیگ بهش هارد وصل کرد
نقل قول:
از طریق ساتا وصل میشه یا روش دیگه ای
یعنی کابل ساتا یا ؟ داخل کنسول هستش
همون جای هارد خود xbox360 میخورهنقل قول:
از طریق ساتا وصل میشه یا روش دیگه ای
یعنی کابل ساتا یا ؟ داخل کنسول هستش
چه طور x360 در live بن میشه؟؟
جریان این abgx360_v1.0.2_suorce.zip چیست؟ یه پچی آپدیتی برای abgx360_v1.0.2 هست یا نه
یه سوال چجوری میشه یه آپشن فایل جدید برای pes2010 گرفت آیا میشه با pc دان کرد و با فلش بهش تزریق کرد ؟
من که سی دی رو میگذارم با کنسول بعد روی دانلوش میرم فقط دموی بازی رو میخواد دان کنه هیچی از آپشن فایل و پچ خبری نیست!!!!:41:
... وقتی مایکروسافت بفهمه که شما داری از دستگاه کپی خور استفاده میکنی ... بن میشی... تا وقتی هم به لایو وصل نشی ... مایکروسافت اینو نمیفهمه ...نقل قول:
1-چطوری میتونیم سیو بازیهامونو پاک کنیم و دوباره بازیو از اول بریم؟؟؟
2-آیا میشه دو تا سیو درست کرد ؟؟یعنی یه بازیو من با یه سیو برم و همون بازیو داداشم با سیو دیگه؟
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
شما بازیهاتونو از کجا و چند میخرید؟آدرسو برام pekh کنید
راستی این playboxها رو اگه تو 360 بذاریم و 360مون کپی خور نباشه ،ران میشه بازی؟؟؟