نکته اینجاست که تو بازی Ada the Spy وقتی تو مرحله آخر با کراوزر روبرو میشی چاقو نداری و اونوقت با چه بدبختی باید کراوزر رو کشت، تازه اون بازی Save هم نداره و باید انقدر پای سیستم بشینی تا بکشیشنقل قول:
Printable View
نکته اینجاست که تو بازی Ada the Spy وقتی تو مرحله آخر با کراوزر روبرو میشی چاقو نداری و اونوقت با چه بدبختی باید کراوزر رو کشت، تازه اون بازی Save هم نداره و باید انقدر پای سیستم بشینی تا بکشیشنقل قول:
از همه ممنونم
من فکر نکنم که تو بازی Ada the Spy مشکلی پیدا کنم
اینجا هم فقط و فقط مشکلم زمانش هست
شما اگه اصلحه هایی که لا اقل اینجا معرفی شد رو نگرفتی بدون نصف عمرت پر ...نقل قول:
این چیز میزا نبود کی حوصله داشت اویل بازی کنه
من اول بازی یه اسنایپ قنداق چوبی خریدم تا آخر بازی نه عوضش کردم نه ارتقاش دادم! تازه شاکی هم بودم که چرا اره برقی دارا رو اسنایپ می کنی نمی میرن!
اون اسلحه مین انداز رو هم تا آخر نخریدم چون فکر می کردم برای پرتاب بهتر نارنجک استفاده می شه! برای کشتن غولاخر خریدمش!
راست میگه وقتی میزنی اتفاقا کیفشم بیشتره تا با اسلحه بزنی:دینقل قول:
وقتي با چاقو كار ميكنيد بايد يكمي حرفه اي باشيد هميشه ضربه بزنيد و تا جايي كه ميتونيد جا خالي بدي
شما میرسی اونجا مشکل که پیدا میکنی مطمئن باش چون مصیبته اونم آخرای اون بازیه اگه ادا بمیره دیگه ....نقل قول:
من فکر نکنم که تو بازی Ada the Spy مشکلی پیدا کنم
اینجا هم فقط و فقط مشکلم زمانش هست
دقيقا موافقمنقل قول:
اون قسمتش واقعا سخته ، دقيقا هم آخر بازيه :27:
من يكي كه نزديك 10 بار مردم تا بتونم اونو ردش كنم:19:
نقل قول:اين كه گفتي اصلا قابل فهم نيستش! يه ذره توضيح بده چي مي خواينقل قول:
احتمالا منظورش اينه كه مثلا 20 بار رفته ميخواد تبديلش كنه به 19:21:نقل قول:
خوب بايد بگم اگر منظورتون اين باشه امكان نداره:46:
نه دوست عزیز مثلا من دو تا فایل save data دارم که یکیش مال قدیمه و دوّمیش هم اونیه که جدیداً بازی می کنم . حالا می خام بدونم میشه از فایل اوّل یکی از سیو ها رو به فایل دوّم ارسال کرد یا 20 تا سیوو جدا جدا پاک کرد ؟نقل قول:
نمی شه ارسال کردنقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون .نقل قول:
سلام
من این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی هم کردم تا یه سیو
کنترل بازی خیلی بده با گیم پد اصلا نمیشه بازی کرد خیلی سخته برای نشونه گرفتن
راهی نداره که باشه با ماوس و کیبورد بازی کرد؟
ممنون از شما