سلام دوستان
علت اینکه اول دانلود سرعت عالی هست مثلا روی ۴۵ یا ۵۰ هست با دانلود منیجر بعد میاد روی ۱۲ تا ۱۵ چیه؟!
Printable View
سلام دوستان
علت اینکه اول دانلود سرعت عالی هست مثلا روی ۴۵ یا ۵۰ هست با دانلود منیجر بعد میاد روی ۱۲ تا ۱۵ چیه؟!
آقا مبارکه!نقل قول:
میشه بگین هزینهاش چقدر شد؟
مخصوصا هزینههای کابل کشی و پیمانکار...
مرسی ممنون :)نقل قول:
هزینه مودم پورت سبز 8245H هواوی با پچ کورد 1.8 میلیون شد که آداپتور خود هواوی و 4 پورت گیگابیت داره. البته می تونستم با پورت آبی و قیمت 1.2 میلیون هم بگیرم که آداپتور اصلی نداشت و مشکلات دیگه یا مدلهای دیگه که 1 پورت گیگابیت دارن یا اصلا ندارن که زیر 1 میلیون می شد ولی ترجیحم همین مدل بود.
هزینه پیمانکار برای نصب و کابل کشی و فیوژن و ... هم 740 تومن شد. یعنی کل هزینه حدود 2.6 میلیون شد.
سلام ی عکس از optical میزاری؟نقل قول:
میشه لیست قیمت سرویسهاش رو بگذاریدنقل قول:
سایت مخابرات تهران ظاهرا تعرفه ای نذاشته ولی سایت tehranftth گذاشته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پنل من هم همینا فعال هستند (البته فقط پس پرداخت)
سلام دوستان وقتتون بخیر,افت فیبر نوری من رفته بالا و سرعت اپلودم اومده پایین و پیمانکارا هم 50 تومن هزینه میخوان واسه هر رفت و امدی . گفتن مشکل از پچکورد هست که پچکورد عوض کردم و افت دقیقا همون قدر قبلیه.بنظرتون خودم کاری از دستم بر میاد ک انجام بدم؟یکی از دوستان گفتن با پریز ور رفتن افتشون اومده پایین تر
بعد اینکه یچیز خیلی عجیب..نمیدونم چرا افت فیبر نوری وقتی شب میشه افتش 2 db میره بالاتر و روز بعدش میشه افتش 2 db میاد پایین تر
شما از توی مودم بخش اپتیکال اسکرین بذارید که ببینیم چقدر هست و چجوری هست و بعدش برای هم تشریف ببرید دم FAT که تا داخل ساختمان اومده که دم در یا بیرون از ساختمان هست یا داخل ساختمان توی حیاط. ببینید دربش باز هست یا بسته؟ و اگر تونستید یکبار باز کنید و فیبری که به سمت داخل اومده رو از بخش سوکت به آداپتور جدا کنید.. فوت کنید و دوباره وصل کنید سرجاش.. یکبار هم از داخل ترمینال داخل خانه مستفیم به مودم وصل کنید و اینکار رو انجام بدید... اگر مشکل برطرف نشد موری نداره که بیان درست کنن.. در ضمن اگر یکسال نگذشته باشه طبق قانون گارانتی همان شرکتی هستید که براتون کشید و باید بدون هزینه گرفتن بیاد..نقل قول: