سلام.
دوستان یک مودم tplink mr200 دارم
که از سیمکارت همراه اول استفاده میکنم مشکل اینه اینجا چون انتن دهی های وب بهتره همراه اول رومینگ میشه رو های وب و سرعت های وب خیلی پایینه چیکار کنم مودم فقط لاک بشه رو شبکه همراه اول و سویچ نکنه رو های وب
Printable View
سلام.
دوستان یک مودم tplink mr200 دارم
که از سیمکارت همراه اول استفاده میکنم مشکل اینه اینجا چون انتن دهی های وب بهتره همراه اول رومینگ میشه رو های وب و سرعت های وب خیلی پایینه چیکار کنم مودم فقط لاک بشه رو شبکه همراه اول و سویچ نکنه رو های وب
درود در بخش تنظیمات گزینه data roaming رو پیدا کنید و غیرفعالش کنید دیگه روی شبکه خودش میمونهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم چشمک زدن چراغ lan مودم i60 طبیعی هست ؟ یا مشکل داره ؟
چون وای فای ثابت هست
مثل چشمک چراغ adsl هم نیست، یه حالت خاصی داره انگار داره اخطار میده :/
سلامنقل قول:
منم همین مشکلو با همین مودم دارم ولی از صابر ک استاد اینجور کاراست پرسیدم کفت وقتی با کابل وصل میشین باید چشمک بزنه و طبیعیه مودم مشکلی نداره
که اینطور .. اوکی هست پس :mellow:نقل قول:
ممنون
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید
درودنقل قول:
با توجه به تجربه شخصی میگم
بله داره
بنده یه mf910 دارم یه i60
پایینترین پینگ رو به بنده i60 میده
همون ریدمانه:thumbsdowالبته رو باند 7 سرعت بهترهنقل قول:
میشه آموزش دقیق آنلاک مودمو به من بگید ممنون میشم:wub:
Fd-M60 H1
آموزش و فایلها رو به صورت انگلیسی براتون فرستادم دیگه نتونستید انجام بدید ؟ مودم رو باز کنید و طبق عکس موجود در فایلهای آنلاک بدون باتری بوت پین رو برقرار و به کامپیوتر وصل کنید با کابل usb خودش البته قبل این کارها درایوهای هواوی باید نصب باشه اگر قبلا درایوهای i60 رو نصب دارید رو ویندوز افاقه میکنه و نمیخواد کار دیگه ای انجام بدید . الباقی کار هم مثل i60 مودم یه پورت دیاگ در ویندوز نصب میکنه و صفحه lcd مودم سفید میشه حالا فریمور رو با بالونگ فلش بر روی مودم فلش میکنید دقیقا مثل مودم i60 و بعد اتمام فلش مودم مینویسه ارور باتری حالا باتری و سیم کارت روش میندازید و روشن میکنید و وصل میکنید به کامپیوتر یا با کابل یا با وای فای میرید سراغ اجرای اسکریپت انلاک مخصوص خودش که در بین فایل های آنلاک باز وجود داره و پیغام ok گرفتید تمامه مودم ری استارت میشه و به صورت فول آنلاک بالا میاد با فریمور مود شده که فلش کردید و وب یو ای ایرانسل که روش مونده حالا مودم رو ریست کارخانه میکنید و استفاده میکنید نخواستید میتونید وب یو ای رو هم عوض کنید باز از طریق بوت و فلش کردن از طریق بالونگ .نقل قول:
در مودم i60 فریمور و وب یو ای یکپارچه هست ولی در این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست و جداگانه هم بر روی مودم فلش میشه .
درود صابرجان آموزش m60 رو برای بنده هم میفرستید ممنون میشمنقل قول:
یه مدت دنبالش گشتم پیدا نکردم