با سلام
این بسته اینترنت شبانه سیاست مصرف منصفانه اش چطوریاست دقیقا؟ هیچ توضیحی نداره و آیا قیمتش هم برای هر شخص فرق میکنه ؟
Printable View
با سلام
این بسته اینترنت شبانه سیاست مصرف منصفانه اش چطوریاست دقیقا؟ هیچ توضیحی نداره و آیا قیمتش هم برای هر شخص فرق میکنه ؟
سلام... اگه زیاد مصرف کنی سرعتو محدود میکنه ولی بعید میدونم انجام بدن...باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بزنین تا قیمتش بیاد... برای من که همش 1000 تومن بودهنقل قول:
سلام... اگه زیاد مصرف کنی سرعتو محدود میکنه ولی بعید میدونم انجام بدن...باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بزنین تا قیمتش بیاد... برای من که همش 1000 تومن بودهنقل قول:
ممنوننقل قول:
در مورد بسته نامحدود چی؟ من تو سایت ندیدم چیزی
قیمت و حجم و سرعت و ایناش چه جوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت شبانه همراه اول بسته الفا پلاس (سبزوار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه خیلی عالی در طول روز معمولی:n33:
مت راستیاتش در جریان نیستم چون تو منطقه ما هیچ اپراتوری خوب نیست به جز رایتل که سمتش نمیرم با اون قیمتاش ولی ایرانسل تو سایتش قسمت بسته هاش یه چیزایی دیدم ولی همراه اول هم آلفا پلاس 22گیگ 9000 تومن فک کنم از 2 تا7 صبح سی روزه داره و یکی هم *1000# که بگیرین و دو رو بزنین فک کنم اینترنت نا محدود باشهنقل قول:
سلام
میگم کسی با تری جی همراه اول میتونه عکسای اینستاگرام رو باز کنه؟؟
سرعتم بالاست ولی نمیدونم چرا عکسا رو بالا نمیاره. بقیه چیزا اوکیه
توی دو شهر مختلف هم امتحان کردم بازم مشکل وجود داره
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلامنقل قول:
اره برای منم مثه شما همین مشکل دارم عکسا اینستا خیلی خیلی کند لود میکنه
ربطی به سرعت نداره این مشکلنقل قول:
به خاطر اینه که پینگ همراه اول خیلی بده
عین ADSL شاتل میمونه !! سرعت بالاس ولی پینگ هم زیاده که سایت ها رو با تاخیر لود میکنه
همراه اول بسته های شبانش خوبه... ولی انتن 3g درستی نداره