رویس عجب نرمه :n04::n04::n04: با گوندوغان طلایی شدن تو والنسیا عالین و اون مهاجمی که ساختم رو که نگو از 73 شده 79 finishing هم از 85 شده 90
Printable View
رویس عجب نرمه :n04::n04::n04: با گوندوغان طلایی شدن تو والنسیا عالین و اون مهاجمی که ساختم رو که نگو از 73 شده 79 finishing هم از 85 شده 90
خودم باورم نمیشه چلسی رو 4 بر 0 یوونتوس رو 6 بر 1 و میلان رو 6 بر 2 و بایرن رو 2 بر 1 بردم :n04:
خیلی خوبه.من تو لیورپول گذاشتمش پشت دو مهاجم نوک ام.لواندوسکی و کارول.یه تیم طلایی شدم.ولی خوب گرون هست.من سوارز رو تونستم 60 میلیون بکنم تو پاچه بارسا(آخه قیمت اصلی اش سی و خورده ای بود) بعد لواندوسکی رو خریدم 35.با پول اولیه ام هم رویس و لنو رو گرفتم.الان فصل دومم تو لیورپول هستم.نقل قول:
لنو
انریکه اشکرتل اگر کلی
کروس
آلن(آسیدی) مدریچ
رویس
کارول و لواندوسکی
راستی یه بازیکن هست به نام Elkeson اون هم بازیکن خوش تکنیک هست.مخصوص دریبل زنی.
نمیشه از صفحه عکس بگیرم بزارم ؟؟؟
بابا چجوری پنالتی بگیرم با دسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به قدرت تیم باشه که تیم من از همه قویتره
خرید و فروشم هم فوق العادست
با منچستر یونایتد میرم......................
یوریس رو اول فصل خریدم24 تا اخر فصل 120 تا فروختم به رئال...........
نیمار رو خریدم70 تا اخرش فصل با 110 تا میخواستن ندادم
سوارز رو خریدم 25 تا اخر فصل78 تا میخواستن ندادم............
اما تیمم:
ده خیا 85
اسمالینگ86
درن لورن 87
هوملس 87
کاگاوا89
اندرسون80
کلورلی 84
یانگ 85
نانی 87
نیمار 91
مسی 95
ذخیره ها:
فیل جونز 80
سوارز 83
ولبک 85
هرناندز 87
و.........
حالا حرفی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسی رو165 تا دادم تازه فن پرسی هم روش........................
سلام
برای پنالتی در نسخه pc چجوری می شه دروازبان شیرجه بزنه؟ شنیدم باید پچی دانلود بشه درسته؟ اگه اره لطفا لینک اموزش و دانلودش
ممنون.
نقل قول:
رفیق تیمت قوی هست ولی من اولین باری که کریر رو بازی کردم همه تیم بالا 90 بودن بیشتر از 18 نفرمون بالای 90 بودن
اره منم همین سوال رو دارمنقل قول:
دوستان به نظر من بازی با تیم های ضعیف حال میده یه تیم ضعیف بردارید و اونوقت با بودجه بازیکناهی مصدومی زیاد
بازیکنان اعصاب خورد کن ....
دیشب یه بازی انجام دادم واقعا بازی بود
داشتم با بارسا بازی میکردم جام حذفی
تو زمین خودم 2به 1 بردم
در زمین بارسا 4 به سه باختم در مجموع 5 به 5 شد ولی گل زده من در حانه حریف بیشتر بود تونستم جواز فینال رو کسب کنم
ولی خدایش تیمم تو نیمه اول سه گل خورده بود و دروازه بانم یه پنالتی رو گرفته بود نیمه دوم یه گل زدم و بعد از اون هم یه گل دیگه زدم
داشتم امیدوار میشدم که دقیقه 70 مسی یکی دیگه زد شد 4 به 1 بازیکن جدیدی که خریدم رو اوردم در کمال ناباوری یه گل زد ولی قبلش اینقدر حمله خراب کردم ......دقیقه 89 بود این گل رو زدم خدایا اینقدر از خوشحالی تند پریدم هوا همه خوابیده بودن اومدن ببینن چی شده ولی خدایش اند هیجان بود طوری مشتم رو گره کرده بودم که انگار یه مربی واقعی تو یه بازی اینطوری میکنه واقعا این برد شیرین بود
پیشنهاد من اینه یه تیم خیلی ضعیف یا ضعیف بردارید بعد با کمترین بودجه بازیکن بخرید و بجای برد به فکر مساویی و پیاده کردن مختون تو بازی باشید مطمئن باشید فیفا دوچندان میشه لذتش
---------------------
دوستان یه مدافع میخوام cb باشه جوان باشه خیلی بهتره هست از نظر بودجه هم زیاد نمیتونم خرج کنم نهایتا تا یه نفر اورالش 75 بره میتونم بخرم
با سپاس