سلام دوستان... من دنبال یک پراید صفر هستم که تو یکی دو موضوع خیلی درگیر شدم....
اول اینکه جدیدا یورو 4 هم اومده اونجور که من فهمیدم موتورش هم hp هست... قدرتشم ظاهرا بیشتره... من کلا تا حالا ماشین نداشتم... و این اولین ماشینی هست که میاد تو دستم... کلا شنیدم این موتور جدید جدا از اینکه شتابش بهتره قطعاتش تو بازار گیر نمیاد و تعمیرشم کار هر کسی نیست.... یکم هم ظارا صدای خشنی داره موتور... البته بنزین یورو 4 هم میخواد که اون هم در دسترس نیست... از اونجایی که من بعید میدونم حالا حالاها... حداقل 5 سال نتونم ماشین رو عوض کنم و عاشق ماشین صفر هم هستم میخوام بهم بگید این نوشت های بالا رو تایید میکنید؟ یعنی سراغ این موتور نرم؟ و موتور معمولی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه قطعات این موتور ارتقا یافته بخوبی گیر میاد و خریدش رو توضیه میکنید....من برای خرید این موتور جدید مشکل مالی ندارم...ولی یکم ترس برم داشته یکی میگه عالیه... یکی میگه بدرد نمیخوره.. یکی میگه کلا صدای تراکتور میده... از 2 3 تا تعمیر کار تو نمایندگی هم پرسیدم جواب سر بالا میداد... این هم ماشین خونگی هست و فکر نمیکنم زیاد هم راه بره... ولی برام خیلی مهم هست که لنگم نزاره و نخوام براش حرص بخورم... چرا که یه رانا خالم خریده بود پشت دستمو داغ کردم قطعاتش نیست! میخوام اونجوری نشه.... از یه طرفم قدرت خود پراید وقتی کولر میگیرن رو دیدم که چجوری میشه اون حالت هم اذیتم میکنه.... کلا گیج شدم...