نه اصلا پارتیشن بندی نکردم
فقط یه بار روی شرینک زدم.
بعد سیستمو خاموش کردم و امروز روشن کردم که.....
Printable View
نه اصلا پارتیشن بندی نکردم
فقط یه بار روی شرینک زدم.
بعد سیستمو خاموش کردم و امروز روشن کردم که.....
سلام، خسته نباشیدنقل قول:
من یک لب تاپ دل vostro 1510 دارم
dvd rom لب تاپم دی وی دی را نمی خونه ولی cd را می خونه ممکنه راهنماییم کنید
ممنون:41:
آقا کسی جواب مارو نمیده؟:13:
سوالم این بود:
اول اینکه اون برنامه برای ساخت درایو در قسمت آخری که میخواد درایو رو بسازه اررور میده فکر کنم میگه این برنامه نسخه آزمایشی هست
2.این برنامه از ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بکاپ میگیره یا واسه ویندوزهای دیگه است؟
لطفا کمک کنید همچنین اون برنامه رو هم چک کنید من دومین لینک رو دانلود کردم
نقل قول:
به احتمال زیاد لنر شما یا کثیف شده یا از بین رفته توصیه من به شما استفاده از لنز کلینر هست که اگر بعد کلین کردن لنز باز همین مشکل با پرجا بود 100% لنز شما زا بین رفته !!
سلام.
من ویندوز مدا a500 - 19w توشیبا ستلایت رو عوض کردم. حالا چطوری باید گرافیکش رو نصب کنم ؟
ویندوز 7
سلام اوپتیک شما از تنظیم افتادهنقل قول:
در آوردن DVD 1510 دردسر داره باید تمام دستگاه رو باز کنی تا بتونی اونو در بیاری
این مشکل زیاد واسه این مدل پیش میاد که 90% با باز کردن و بسته کردن و تمیز کردن اوپتیک با گوش پاک کن الکلی درست میشه وگر نه باید اوپتیکت تنظیم بشه که کار هر کسی حتی هر تعمیر کاری نیست!
2 تا پتانسیومتر یا همون مقاومت ولومی داره زیر اوپتیک که یکی مال سی دی و اون یکی مال دی وی دی هست که باید اونی که مال دی وی دی هست تنظیم بشه که کار هر کسی نسیت !!!!!!
سلام
من چند روز پیش سوال کرده بودم که لپتابم ( که تازه خریدمش cw26sg) وقتی خاموش باشه شارژ کم میکنه
یکی از دوستان گفت که باید کالیبره بشه
بعد از اینکه کالیبرش کردم دیدم که هیچ فرقی نکرده
حالا لپ تاپم رو یه جور دیگه تست کردم
وقتی که باتری رو ازلپ تاپ در می یارم تقریبا شارژ خالی نمیکنه( بعد از 24 ساعت) ولی وقتی باتری رو لپ تاپ باشه و لپ تاپ هم خاموش باشه باطریش حدود 20 تا 25 درصد کم میشه
حالا نظر من اینه که شاید وقتی که من لپ تاپو خاموش می کنم ، کاملا خاموش نمیشه و داره کار میکنه
از دوستان خواهش می کنم کمک کنن تا مشکلم حل بشه
جدیدا توی ویندوز سون توی هر برنامه ای قسمت open یا save رو میزنم اون برنامه بسته میشه در ضمن نود آپدیت هم روی لپ تاپم دارم...
واسه منم همینطوریه:13:نقل قول:
این مشکل خیلی از خریداران CW ها هست مخصوصا کسانی که لپ تاپشون با پردازنده Core i5 اسمبل شده شدیدا این مشکل رو دارن .نقل قول:
سلام
من چند روز پیش سوال کرده بودم که لپتابم ( که تازه خریدمش cw26sg) وقتی خاموش باشه شارژ کم میکنه
یکی از دوستان گفت که باید کالیبره بشه
بعد از اینکه کالیبرش کردم دیدم که هیچ فرقی نکرده
حالا لپ تاپم رو یه جور دیگه تست کردم
وقتی که باتری رو ازلپ تاپ در می یارم تقریبا شارژ خالی نمیکنه( بعد از 24 ساعت) ولی وقتی باتری رو لپ تاپ باشه و لپ تاپ هم خاموش باشه باطریش حدود 20 تا 25 درصد کم میشه
حالا نظر من اینه که شاید وقتی که من لپ تاپو خاموش می کنم ، کاملا خاموش نمیشه و داره کار میکنه
از دوستان خواهش می کنم کمک کنن تا مشکلم حل بشه
تا جایی که من میدونم راه حل درستی برای این مشکل نیست و یکسری از سری های سونی این مشکل رو دارن .
خود سونی هم توضیج دقیقی در این مورد نداده که وقتی سیستم کلا خاموش هست و قاعدتا مصرفی نداره این مقدار هدر رفته از باتری کجا مصرف شده !؟
این مشکل هم به ایراد فنی و ساختاری باتری ربطی نداره و باتری مصرف داخلی اش اونقدر ناچیز هست که به این مقدار نمیرسه و ظاهرا وقتی هم که لپ تاپ خاموش هست مقداری از انرژی جایی مصرف میشه وگرنه مقاومت داخلی یک باتری اونقدر نیست که 20-25 % از شارژ باتری رو کم کنه .