[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروال off
antivirus هم ندارم
مشکل کجاست؟!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروال off
antivirus هم ندارم
مشکل کجاست؟!
معمولا وقتی من یه کلاینت باز دارم و دومی رو باز می کنم این اررور رو میده یا اینکه اینترنت ندارم . (client=کلاینت)نقل قول:
بعد از اینکه چمپها رو انتخاب میکنیم
قبل از صفخه ی لودینگ باز میشه
و اصلآ نمیره تو بازی
1 هفته میشه
به نظرتون مشکل isp میتونه باشه؟
مشکل سراسریه . برا بعضی ها کلا تو بازی نمیره و برا بعضیا هم تو بازی میره و بعد از چند دقیقه قطع میشه . برا بعضی ها هم مشکلی نداره و درست کار میکنه (صفحات قبلی نوشتن)نقل قول:
باز لگ شد ای خدا چرا اینقدر نامردن :n14:
من از دیشب 10 دستی رفتم 2 تا نورمال
در کل با این که پینگ 220 این اطراف مشکل زیادی نیست
روش داخل امضا هست و توضیحات تقریبا اونجا هست
کلایت میگیرد نصب میکنید فرتی اجرا نمی کنید باتوجه به وین که 64 یا 32 یا همون X86 ، میرید تو پوشه Bin X64 یا X86 میرید داخل اجرا میکنید وین حتما 7 به بالا باشه ....
داداش الان بهت قول میدم کسی متوجه نشد چی گفتی.اصلا درباره چی حرف میرنی؟ :Dنقل قول:
زیر دیپلم اگه میشه بگی
تنکیو
دوباره احساس میکنم موضوع صحبتا داره به سمت روش های دور زدن سیــــستم فیـــــلترینگ جدید کشیده میشه .
همون طور که قبلا بار ها گفته شد اینجور مسائل رو در تاپیک ها مطرح نکنید ولی اگه هر جای دیگه ای غیر از صفحه های تاپیک می خواید هم دیگه رو راهنمایی کنید به ما مربوط نمیشه . حالا این جاهای دیگه شامل سایت های دیگه , پ.خ و غیره هم میشه .
ولی اصلا در تاپیک روش های دور زدن سیستم جدید رو دربارشون بحثی نکنید .
ممنون
دوستان دوست ندارم فاز منفی بدم ولی آدم وقتی این خبر رو میخونه دیگه امیدی براش نمیمونه (وضعیت حاضر فقط دست گرمیه!) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ خبر رو اصلا نگاه کردی مال فروردین 90نقل قول: