در ضمن دوستاني كه تمايل به صندلي نشيني دارند از طريق پ خ اعلام كنند
Printable View
در ضمن دوستاني كه تمايل به صندلي نشيني دارند از طريق پ خ اعلام كنند
سعید جان ببخشیدا ولی فکر نمی کنی ما نباید به خاطر امتحانات دوستمو معتل بشیم ؟ خب یه فنر دیگه می تونه زودتر بشینه تا هفته دیگه که اون دوستمون راحت فارغ شده باشه از امتحاناتش !
مهران جان هم که همیشه هستن !
و اما درباره این که شما زحمت می کشی واقعا قابل تقدیره ولی فکر نمی کنی یه مقدار داری سخت می گیری ؟
من یادمه 20 تا سوال از ویسدوم کردم ولی نرسید جواب بده روز اخر که وقتش تموم شد شما گفتید مگه هر کی هرکیه !
خب قوانین کل انجمن هم به این سختی نیست !
یه خورده بیشتر فکر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با حرفت سامان جان موافقم درست نيست اين تاپيک که جزوه تاپيک هايه استيکیهنقل قول:
متفرقست همش خاک بخوره
بله واقعا یه مدته این صندلی خالیه داره اعصاب میزنهنقل قول:
بابا یکی رو بنشونید دیگه
مهدی جون خودت قبلا ننشستی؟
اگخ ننشستی بیا بشین یه حالی بکنیم :biggrin:
سلام میخواین من دوباره بشینم هان ؟
با کمال میل هم حاضرم :d
اصلا منو بکنید صندلی نشین دایم :d
اما بعد از امتحانا :d
دوستان اولا عرض كردم مشكل از صندلي نشيني اين هفته از طرف بنده نيست.
دوماشرايط ويژه اي حاكمه كه به بنده اجازه نميده بيگدار به آب بزنم. تجربه هاي تلخ گذشته تو همين تاپيك باعث ميشه كمي سخت گيري اعمال بشه
گذشته از اون مهماني كه قرار بود اين هفته صندلي نشين بشند يه جورايي ويژه هستند و ما هم به احترامشون تا الان صبر كرديم. ولي مشكلي كه دارند و مافيا جان ازش خبر داره ولي ما نه نبايد باعث برهم خوردن نظم تاپيك بشه
لذا با همه احترامي كه براي ايشون و همچنين جناب مافيا قائل هستيم تا فردا ساعت 14 صبر ميكنيم و اگر اين دوست صندلي نشين اسمشون به عنوان تاپيك اضافه شد و خودشون تو اين تاپيك پست زدند كه ما هم خوشحال ميشيم و يه هفته در خدمتشون هستيم در غير اين صورت ناچاريم شخصي ديگر رو جايگزين كنيم تا مشكل اين دوستمون انشا ا... براي هفته بعد حل بشه و با يك هفته تاخير ايشون مهمان اين تاپيك باشند.
خدمت سولئارس جان عرض شود شما اشتباه متوجه شديد. بنده عرض كردم دوستي كه امتحان دارند قراره دو سه هفته ديگه صندلي نشين باشند و صندلي نشين اين هفته ما قرار بود شخص ديگه اي باشه
در مور حسن نظر اقا مهدي هم كمال تشكر رو داريم. ماهم دلمون نميخواد اين تاپيك خاك بخوره.
در مورد اقا حامد واقعا تعجب ميكنم چرا ايشون چنين حرفي ميزنند. جاي تذكر دادن نيست شما اگه درخواست صندلي نشيني كسي رو داريد از طريق پ خ بايد به من اعلام كنيد نه توي اين تاپيك
با تشكر
دوستان جوابهای خوب دوستمون سعید رونالدو رو خوندیم .
س بهتره کمی دیگه هم صبر کنید . ارزشش رو داره .
ممنون
بهروز
منم هستم.اگه خبري شد به منم بگيد.:rolleye:
مثل اينكه براي يكي از دوستهامون كه قول داده بودند روي صندلي بشينن مشكلي پيش اومده
در حال رايزني با يك نفر جديد هستيم .
اق بهروز میشه امروز دیگه بشینن دیگه ؟
با باز شدن سوتی بازار و صندلی داغ این انجمن متفرقه به روز های اوجش بر می گرده
منتظریما !