سلامنقل قول:
قیمت تقریبی این مدل که 500 گیگ pqi هست حدود 180 هزار تومن هست .
Printable View
سلامنقل قول:
قیمت تقریبی این مدل که 500 گیگ pqi هست حدود 180 هزار تومن هست .
اگه فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم؛ از نظر فنی 2 تا هارد 1ترا بهتره یا یه هارد 2 ترا؟
ویه سوال دیگه: هاردهای برند گیگابایت چطورن؟
سلام
قصد خريد يه هارد 500 گيگي رو دارم. اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم . دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك از ماركهاي موجود در مجموع بهتره. كاربردش هم بيشتر اتصال به رسي-ور براي ضبط فيلم هست. البته بخشي از اون رو هم ميخوام به انتقال اطلاعات از كامپيوترم اختصاص بدم چون هاردش پر شده. ضمنا كامپيوترم هم خيلي قديميه .
يك سوال ديگه هم دارم و اون اينكه كاربرد آداپتور براي هارد چي هست. مگه هارد اكسترنال بايد آدابتور داشته باشه!
آداپتور دارند.ولی هارد های کوچیک تر و گرون تر چون مصرف کم تری دارند بدون آدابتور هستند.نقل قول:
برند های معروف Seagate و Western Digital هستند. من برای همین کاربرد چند سال قبل یک Western Digital My Book Essential خریدم و تا الآن به خوبی کار کرده :)
توصیه می کنم اگه قرار نیست هارد زیاد جا به جا بشه هارد آداپتوری بخرید چون برقشو از دستگاه نمی گیره برای طولانی مدت مطمئن تره و ارزون تر هم هست. قبلا که قیمت ها معقول تر بود 1 ترای آداپتوری هم قیمت 500 گیگ بدون آداپتور بود. الآن رو نمی دونم !
بنظر من بدون در نظر گرفتن قیمت، خرید 2 تا هارد 1 ترابایت بهتره، چون اگر بهر دلیلی یکی از هاردها ایراد پیدا کرد، تنها نصف اطلاعاتتان در معرض از دست رفتن است.:31:نقل قول:
در مورد سوال دومتان، فکر میکنم گیگا که خودش تولید کننده هارد نیست. از هاردهای دیگر شرکتها استفاده میکنه
با تشکر از راهنمایی دوستان .نقل قول:
با توجه به اینکه
1. برای ----- میخواهید .
2. همچنین با توجه به قدیمی بودن سیستمتان که قطعاً usb3 نیست .
3 فقط 500 گیگ میخواهید (هاردهای آداپتوردار در بازار اکثراً یکترابایت به بالاست) .
پیشنهادم میدم سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با کارتریج usb2 بخرید این مدل هم از نوع بدون آداپتور هست .
نقل قول:
ممنون از راهنمايي و پيشنهاد شما.
اگر هاردي كه سازگار با اينترفيس USB3 باشه با سيستم usb2 دچار مشكل ميشه؟
همچنين دوست دارم نظرتون رو در مورد مدل هاي توشيبا و ترنسند هم بدونم. و اينكه كداميك از مدلها ضد ضربه هست.
قیمت هارد که از یکی از نمایندگی های سازگار در تهران گرفتم
هارد Seagate freeAgent -GoFlex Desk با حجم 2 ترابایت 330 هزار تومان
و با حجم 3 ترابایت 399 هزار تومان.
WD هم نداشت.
قیمت ها پایین نیومده؟؟
سلامنقل قول:
ميتونم بگم كه قيمتها تقريبا تثبيت شده و خيلي پايين نيومده .
البته نميتوان آينده رو دقيق پيش بيني كرد شايد قيمتها كمتر بشه شايد بيشتر بشه .