درسته که 5010 خیلی خوبهنقل قول:
اما برا 1 سال پیشه و به نظرم الان بهتره یه لپ تاپ جدیدتر بخری تا از امکاناتی مثل usb 3 و غیره بتونی استفاده کنی
اگه اینا برات مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
Printable View
درسته که 5010 خیلی خوبهنقل قول:
اما برا 1 سال پیشه و به نظرم الان بهتره یه لپ تاپ جدیدتر بخری تا از امکاناتی مثل usb 3 و غیره بتونی استفاده کنی
اگه اینا برات مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
سوال مهم و فوری
ما این لپ تاپو گرفتیم و واسه گارانتی مادیران هست ویندوز نداره ولی یه سی دی گذاشتن که روش نوشته ویندوز 7 64 بیت
با نورتون گوست ایمیج هم میاد بالا ولی وقتی تا 50 درصد که میره میگه فایل بعدی رو پیدا نمیکنه من باید چیکار کنم و یه چیز
دیگه اینکه اگه یه دی وی دی ویندوز 7 64 بیت دیگه که البته کپی باشه نصب کنیم موردی پیش میاد؟؟؟
در مورد نورتن که باید در انجمن خودش بپرسیدنقل قول:
شاید اسم فایل مشکل داره
اما در مورد نصب ویندوز کپی
نه مشکلی نیست
بعد از نصب ویندوز رو کرک کنید
من می خواستم بپرسم که اگه با کابل hdmi لب تاپ را به تی وی وصل کنم صدا هم از تی وی پخش میشه یا باید با اسپیکر گوش کنم
من می خوام برای دیدن فیلم لب تاپ را به تی وی وصل کنم اگه ایم امکان هست کابل hdmi بخرم ممنون
بله با تنها یک کابل HDMI هم صدا دارید هم تصویر با کیفیت حداکثر!نقل قول:
فقط موقع خرید کابل حتما تا حد امکان گرون قیمتش رو بگیرید چون کابلهای ارزون هیچ ارزشی ندارن حتی به گرافیک لپتاپ ممکنه آسیب بزنن، و نویز تصویری دارن!
بله 100 % صدا هم دارید.نقل قول:
اما بعد از نصب کابل به کنترل پانل رفته و روی IDT Audio control panel کلیک کنید.بعد از باز شدن در سمت چپ بر روی ati hdmi output کلیک کنید و از منوی روبروش گزینه set as default playback device رو بزنید تا صدا رو از کابل منتقل کنه.
دوستان من دوهفته ای هست که نوت بوک 5110(core i7) را خریدم . موقع خرید یه سی دی ویندوز 7 شرکت دل روش بود منم نصب کردم. موقع نصب هیچ سوالی درمورد سریال نامبر نکرد و بعد از نصب شدن ویندوز اکتیو بود . خواستم ببینم از کجا می شه فهمید این ویندوز اورجینال بوده یا نه ؟ راستی من این سوال را در انجمن 5110 پرسیدم اما کسی جواب نداد. ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سلام این ویندوز ارجینال نیست مطمن باش:46:نقل قول:
به امکان زیاد اورجینال نیست چون خیلی وقته حتی لب تاپ هایی که مطمئنی ویندوز اورجینال داره تو جعبش دی وی دی برای ویندوز نمی زارن و به صورت یه فایل ریکاوری در قسمتی از هارد قرارا دارهنقل قول:
ولی خیلی راحت تر اینه که لب تاپ هایی که از همون اول در کارخونه ویندوز اورجینال روشونه پشت لب تاپ یه برچسب هولوگرام دار و دارای نخ (دقیقا مانند اسکناس) با آرم ماکروسافت دیده میشه. که مدل ویندوز و کلید فعال سازی ویندوز روش نوشته شده
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟