کمودو من دیگه اپدیت نمیشه ارور میده
میگه به سرورش وصل نمیشه
همه چیش سالمه مشکل چی هست؟
Printable View
کمودو من دیگه اپدیت نمیشه ارور میده
میگه به سرورش وصل نمیشه
همه چیش سالمه مشکل چی هست؟
چرا Esat نه؟نقل قول:
بد این کومودو سرعتمو نمیگیره ؟ طبق مشخصاتی که گفتم
با سلامنقل قول:
east حداقل به نظر خیلی از بچه های اهل فن این انجمن حالا بیشتر شبیه یک اسکنر شده تا انتی ویروسی با پیشگیری خوب
بعدش در زمینه سبکی اگه بخواهید الان خیلی از انتی ویروسها مثا esat سبک هستن نورتون با اون سنگینی سالهای قبل الان مثل همین esat سبک شده avast و اویرا هم همینطور
معمولا در زمان نصب نرم افزاره در مشخصاتشون سیستم مورد نیاز هم ذکر میشه شما می تونید در این محصولاتی که گفتم ببینید به سیستمتون می خوره یا نه
کومودو هم مشخصات سیستم مورد نیاز نصبش در همون تایپیک اول فکر کنم گفته شده حالا با اومدن نسخه های جدید این سیستم مورد نیاز چقدر تغییر کرده من نمی دونم اما دوستان با تجربه می تونن نظر بدن یا در سایت کومودو می تونید ببینید
مو فق باشید
دوستان یکی من رو راهنمایی کنه چرا کمودو سرخود یک فایل رو میبره در تراست اگه اسم این باگ نیست چیه
دوباره یک پک فایل ویروس از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری 7 تا از فایلها رو شناخت سه تا باقیانده رو بدون داشتن امضا دیجیتال بره در قسمت تراست بعد از اسکن فولدر این رو چه طور میشه توجیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوستان یکی من رو راهنمایی کنه چرا کمودو سرخود یک فایل رو میبره در تراست اگه اسم این باگ نیست چیه
دوباره یک پک فایل ویروس از این تاپیک دانلود کردم یک سری 7 تا از فایلها رو شناخت سه تا باقیانده رو بدون داشتن امضا دیجیتال بره در قسمت تراست بعد از اسکن فولدر این رو چه طور میشه توجیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما Winrar.exe را از لیست سفید حذف کنید ....
بعد هم اون فایلها را از لیست سفید حذف کن و مجدد تست کن ببین میرن توی لیست سفید یا نه؟
فقط اجرا نکن (خطر داره) اسکن کن و بعد برو لیست سفید رو چک کن ببین رفتند اونجا؟
سلامنقل قول:
سرور آپدیت مشکلی نداره، من همین الان آپدیت کردم، مجددا تست کنید، باید آپدیت بشه.
.. خودمم نمیدونم چرا من این مشکلات رو ندارم .. :20:
دوستان من اینوCOMODO Internet Security 5.9.219747.2195x86.exe
نصبیدم میشه یکم در مورد امکانات و برنامه های اضافش بگید یا لینک از اومزشش دارید بدید
آموزش کاملش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
دوست عزیز دوتا سوالنقل قول:
این اخرین ورژنش نیست مگه ؟COMODO Internet Security 5.9.219747.2195x86.exe
چرا اپدیتش اینقدر سنگینه 100 میگ میخواد اپ کنه
چجوری میشه یه فایلو بهش معرفی کرد پاک نکنه توی sumbit file? زدم اپود میکنه
بعد اگه میشه بعترین و کاملترین ورژنشم لینک بدید من اون بالاییو ریختم
توی این تاپیک ندل های مختلفی هست
چجوری میگید راییگانه با اینکه پولیه یه سریش راییگانه؟