احتمالا حسابتون موجودی داره و دارین مصرف آزاد استفاده میکنین ... 1مگابایت = 10 توماننقل قول:
Printable View
احتمالا حسابتون موجودی داره و دارین مصرف آزاد استفاده میکنین ... 1مگابایت = 10 توماننقل قول:
شما حسابتون رو چک کنید یا محاسبات شما اشتباهه!یا تو حسابتون کمی پول داشتین و الان داره ازتون بصورت تارفیک آزاد کم میشه!نقل قول:
آقا این مودم های مبین نت کاملا ً شبیه ایرانسله!فقط اونا سفیده رنگشون!صد در صد با هم هماهنگه!منتهی اینا بازاریابی برای فروش محصولات خودشونه.:5:
من اگه ببینم مشکل سرعت دانلودم برطرف نشه سرویس رو قطع میکنم و میرم سراغ ای دی اس ال!این دزدی:13:ه.پول 512 رو بگیرن ولی سرعت همون 128 باشه.:41:شانس آوردم طرح 3 یا 6 ماهه نگرفتم.حالا امروزم صبر میکنم ببینم چی میشه.:27:
جالب شد!حدود 1 ماه اعتبار رایگان بهم داده!کد:احتمالا حسابتون موجودی داره و دارین مصرف آزاد استفاده میکنین ... 1مگابایت = 10 تومان
سلام
من میخوام وارد حسابم شم میگه
Karbare mohtaram, servise shenase WiMAX shoma ta 5 ruze ayande ghat mishavad. Lotfan etebare hesabe khod ra afzayesh dahid
چطوری افزایش بدم؟
الان سوالت رو دقیقا نفهمیدم یعنی چی که چه جوری افزایش بدم هر سرویسی رو که میخوای پولش رو تو قسمت صورتحساب اینترنتی===>پرداخت صورتحساب , پرداخت میکنی دیگهنقل قول:
خوب بابا نباید برم توحسابم بعد شارژکنمنقل قول:
این اصلاوارد کنترل حساب نمیشه همش میگه
Karbare mohtaram, servise shenase WiMAX shoma ta 5 ruze ayande ghat mishavad. Lotfan etebare hesabe khod ra afzayesh dahid
راه دیگه ای نیست؟
از همون قسمت های بالا صورتحساب اینترنتی رو بزنم میره تو صورتحساب و این هشدار هم فقط اول ورود به اکانت میادنقل قول:
خیلی ممنون
باoperaهیچی نمیومد باInternet Explorerرفتم تااومد
خرید وایمکس (در ایران)
بزرگترین اشباه
والسلام
سلام سایت وایمکس با اپرا همخوانی نداره از موزیلا یا IE استفاده کن.نقل قول: