ممکن هم هست انتی ویروست بهش گیر داده باشه و فایل رو خراب کرده باشه
Printable View
ممکن هم هست انتی ویروست بهش گیر داده باشه و فایل رو خراب کرده باشه
اگه دوباره قراره دانلود کنی حتما نسخه آخر رو دانلود کن واقعا ارزششو داره ...خیلی خیلی چیزای مفید بهش اضافه شده و کیفیت بالا رفته...
خب اون نرم افزاره چیه؟:31
@ninja0098 این هم نسخه ی اگوسته مگه از اگوست هم جدید تر اومده؟!!!
دوستان نسخه UDKInstall-2011-05-BETA یو دی کی مشکلی داره ؟
روانی شدم دیگه چرا این موقع Cook کردن مپها گیر میکنه ... حتی مپهای خودش رو هم با تنظیمات پیش فرض بدون هیچ تعقیری کوک نمیکنه . گند بزنن به این یو دی کی تو هر نسخش باید یه ایرادی باشه . اون از نسخه چند ماه پیشش که Buld نمیکرد اینم از این ...
اه اه اه
یکی بیاد منو دار بزنه
نقل قول:
من حاظرم . نشونی دقیق بده یا بیا جایی که من می گم:27:
ادرس بده . فقط یه جا شلوغ باشه تا همه ببینن دیگه کسی نیاد سراغ بازیسازی :دینقل قول:
من حاظرم . نشونی دقیق بده یا بیا جایی که من می گم
این ایپیک تا حالا 2 نسخه خراب داده منم هر جفتشو به نکبت با این اینترنت ذاغارت دانلود کردم . در به دری و فلاکت رو میبینی به خدا :دی
نه داداش مشکل از اپیک نیست از جنابعالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... وقتی اپیک واسه یه ورژن میزنه beta یعنی ممکنه یه مشکلی توش باشه و ایرانیای بدون adsl سرعت بالا دانلود نکنن که شما گوش نمیدی و همونا رو دانلود میکنی.....حقته تا تو باشی دیگه به همه چی دقت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ایپیک تا حالا 2 نسخه خراب داده منم هر جفتشو به نکبت با این اینترنت ذاغارت دانلود کردم . در به دری و فلاکت رو میبینی به خدا
راست میگی نباید دانلود میکردم . باید دست به دامن اباالفضل میشدم بلکه یهو از اسمون می افتاد پایین :دی
خب اینجا جا داره که خبر سومین پلتفرم UDK رو بدم .
هم اکنون یو دی کی قابلیت ساخت بازی برای سیستم عامل Mac رو نیز پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اون نرم افزاره چی بــــــــــــــــــــــــ ـــــود؟؟؟؟؟:19: