85 درصدو كه همون ترم اولش ازمون به زور ميگيرن ولي 15 درصدو ماله هرترمو ترم بعدش پرداخت ميكنم اونم با كلي ناز و عشوه:-)))نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
85 درصدو كه همون ترم اولش ازمون به زور ميگيرن ولي 15 درصدو ماله هرترمو ترم بعدش پرداخت ميكنم اونم با كلي ناز و عشوه:-)))نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینجا که اول میگن 15 درصضد رو پرداخت کنید برعکسه.چون من میخوام یه هفته بعدش پرداخت کنم برای این میگم که نکنه حرفشون درست باشه:n02:نقل قول:
سلام
بچه ها در مورد حذف اضطراری سوال دارم مثلا در سایت نوشته حذف اضطراری / غیبت 4/16 منظورش چیه چون تو سایت که رفته بودم یه عددی داده بود
و چند سوال :n17:
1 چند تا درس را میتوانم در یک ترم یا همین ترمی که هستیم حذف کنیم ؟
2 در مقطع کاردانی چند بار میشود حذف اضطراری کرد ؟
3 درسی را که حذف میکنیم آیا شهریه آن هم حذف میشود یا خیر ؟
4 ممکنه اون دانشگاهی که هستیم قبول نکنه ؟ اگر قبول نکرد حذف کنیم چکار باید کرد ؟
5 تا چه زمان میشود از حذف اضطراری استفاده کرد منظورم تا چه تاریخی است
مرسی
سلامنقل قول:
منظورشون اینه که نباید بیشتر از 3 جلسه در کلاستون غیبت داشته باشید که یکی از شروط حذف اضطراری هست . (البته زیاد جدی نگیرینش )
1- فقط یک درس را از طریق حذف اضطراری دو هفته قبل از شروع امتحانات میتونید حذف کنید . البته بقیه دروس رو میتونید با اوردن برگه استراحت پزشکی هم حذف کنید . (پس با حذف اضطراری فقط یک درس و با حذف پزشکی میتوان چند درس را حذف کرد با این شرط که برای هر درس باید گواهی پزشکی اورده شود که تاریخ ان در روز امتحان باشد ))
2- در هر ترم فقط یک بار حذف اضطراری و چندرین بار حذف پزشکی میتوان کرد . میتوان یک ترم رو هم حذف پزشکی کرد .
3- خیر شهریه ان را به طور کامل باید بپردازید .
4- با شرایطی که گفتم قبول خواهد کرد . و جزو قانون هست.
5- دو هفته مانده به شروع امتحانات دانشگاه اطلاعیه میزنه و باید برگه حذف اشظراری رو گرفت و استاد و مدیر گروه هم باید امضا بکند ان را .
خواهش میکنم موفق باشید .:n16:
سلام sansa
مرسی پس فقط یک درس میشود حذف اضطراری کرد در هر ترم
لطف کردی برای راهنمائی
بله داداشی فقط یکی رو میشه حذف کرد . درس های دیگه رو فقط باید روز امتحان نیای به هیچ عنوان سر جلسه و بعد گواهی پزشکی برای آن روزی که امتحان داشتی بیاوری .:n16:نقل قول:
سلام
دوستان وقتی یک درسی رو که پیش نیاز داره . اگر هم پیش نیاز و هم خود درس رو با هم برداری . پیش نیاز رو قبول نشی ولی خود درس رو قبول بشی تکلیف چی میشه ؟ قبول میکنن ؟
دوباره باید پیش نیاز و ور داری...من خودم ترم اول اصول حسابداری رو قبول نشدم ولی این ترم 19 واحد ورداشتم + حسابداری(چون تو رشته من پیش نیاز) که از اون ور معدلم بره بالا ولی بهتر بود پیشنیاز درس رو ور می داشتی بعد میرفتی برا هم نیازش.....اینطوری ارزش نداره اونوقت رو معدلت تاثیر میزاره ..اون درسایی رو که با نمره های بالا قبول میشی یهو یه درس معدلت رو میاره پائین...این تجربه رو من ترم پیش داشتم..البته این ترم امیدوارم همه رو بالا بگیرم:n02:
سلام یه سری سوال دارم :
- ثبت نام ترم جدید غلمی کاربری ناپیوسته برای کارشناسی چه زمانی هست ؟
- شنیدم میگن مدرک این دانشگاه را جاهای دولتی قبول نمیکنن و میگن فاقد اعتبار برای استخدام هست . ایا واقعا این طور هست ؟
- ایا در ارزش مدرک ترمی با پودمانی تفاوت هست ؟
- چطور میشه اطلاعاتی راجع به گرایش هایی که برای رشته ای تی در این دانشگاه هست اطلاعات بدست اورد ؟
ممنون
سلامنقل قول:
- تا 10 دی ماه دفترچه میاد و میتونید ثبتنام کنید
- نخیر درست نیست خیلی از دانشجوهای علمی کاربردی کارمندان شرکت های مختلف هستند که ضمن خدمت میان مدرک میگیرن!
- سیستم پودمانی از دانشگاه جامع حذف شده و فقط ترمی پذیرش میکنند.
- تمام اطلاعات مربوط به رشته ها و گرایش ها در دفترچه موچوده میتونید دفترچه پارسال رو دانلود و مطالعه کنید.