برعکس!15 دقیقه مطالعه 48 ساعت استراحت..نقل قول:
پیمان هم که دیگه 48 ساعت مطالعه 15 دقیقه استراحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برعکس!15 دقیقه مطالعه 48 ساعت استراحت..نقل قول:
پیمان هم که دیگه 48 ساعت مطالعه 15 دقیقه استراحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خیلی میتونید به ما کمک کنید به واسطه ی تجربیاتتان رموز این رتبه تخیلیتون رو بگید :31:نقل قول:
راستی یه سرم به تاپیک کتاب ها بزنید اونجا هم یه راهنمایی کلی بکنید
وای نگو بابا !!:31:نقل قول:
1000 صفحه رو که فکر کنم اسفند اینا رد کنیم...!:31:
بچه ها یکی دیگه از چیزایی که هم حواس منو پرت میکنه چیز مسخره ای به نام FACEBOOK هست...
راه حل بدین که چطوری از شرش راحت بشم....!!:31::19:
و اینکه ساعت مطالعه هفتگیتون رو هم بگین تا یه مقایسه ای داشته باشیم!!:46:
فیل تر شکنت رو پاک کن تا راحت بشی :دینقل قول:
بچه ها یکی دیگه از چیزایی که هم حواس منو پرت میکنه چیز مسخره ای به نام FACEBOOK هست...
راه حل بدین که چطوری از شرش راحت بشم....!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم چشمهاي شما هم كم سو شدن :دي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وای نگو بابا !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1000 صفحه رو که فکر کنم اسفند اینا رد کنیم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون گفتن 10000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من هم مثل شما اعتیاد دارم . البته اعتیاد به فروم داشتم که الان 4هفته میشه دارم ترک می کنم .
تازگی ها هم به erepublik دارم اعتیاد پیدا میکنم البته روزی 1ساعت نه بیشتر اما خوب هر چی عادت بشه بد هسش( جنبه منفی مسائل)
من فارغ التحصیل هستم و فته ای 40 دارم
نقل قول:
به خاطر درس خوندن زیاد هستش
بابا خوب خوندی دیگه...من فقط دیفرانسیل بدون تست و با خلاصه نویسی....شیمی پیش نصفش و با تست و خلاصه نویسی...گسسته بدون تست و با خلاصه نویس...شیمی 2 با خلاصه نویسی و تست......نقل قول:
دیگه هیچی نخوندم...دهنم سرویس شده...چون آزمون قبل هیچی نخوندم اینبار انگار دارم 2 تا آزمون و با هم میدم...
ایشالله تموم میکنم.:5:
تاپیک خوبی دارین ولی به نظرم این مشاوره ها 20 % کار هست اصلش درس خوندن هست !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همچین چهار تا بیت میده میگه معنی کدوم متفاوته ما هم که x=y=z=q :31: میمونیم توش تمیز
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همهی سؤالات آرایه از خارج کتاب طرح میشه!
به فور و تست داریم که یه بیت از کتاب میده چهار تا گزینه ی ارایه وجود داره
میگه کدومش تو این بیت نیست؟ (چون معمولا کدوم هست؟که راحت میشه)
اون قسمت قرابت معنایی هست که خارج از کتاب میدن
و گرنه شعرهای کتاب رو باید کاااااااااااااااااااامل حل و فصل و هضم :27: ِ شون بکنین .
اینجا توضیح دادم:نقل قول:
اون چیزهایی که شما میگید مفهوم هست نه معنی. سؤال میگه مفهوم کدوم متفاوته نه معنی:46:نقل قول:
چون مفهوم خیلی کلیتر از معنی هست. فکر کنم توی کتاب دکتر سبطی در اینباره توضیح داده شده باشه!
درست نقلقول کنید:31: من گفتم تقریبا! سؤالات آرایه ادبیات رشته ریاضی 88 تمام بیتها از خارج کتاب انتخاب شده بودند:46: (چون بقیه رشتهها را ندیده بودم "تقریبا" را نوشتم که مشکلی پیش نیاد)نقل قول:
ممنون که جملهی آخر را تذکر دادید. اصلا منظورم این نبود که کتاب را کنار بذارید و کاملا با شما موافقم. قبلا این مورد را گفته بودم:
نقل قول: