کسی میتونه راجع به تنظیمات واسه tp-link 8811 کمک کنه؟
وقتی از صبانت اومدم رو مخابرات فقط یوزر پس رو دادم وصل شد . الان چراغ adsl روشنه ولی وقتی کانکشن میسازم ارور 651 میده
این هم توی تست خود مودم هست :
Test Adsl Synchronization : Pass
Printable View
کسی میتونه راجع به تنظیمات واسه tp-link 8811 کمک کنه؟
وقتی از صبانت اومدم رو مخابرات فقط یوزر پس رو دادم وصل شد . الان چراغ adsl روشنه ولی وقتی کانکشن میسازم ارور 651 میده
این هم توی تست خود مودم هست :
Test Adsl Synchronization : Pass
ماشالا به لطف دوستان من از صبح تا شب هیچ غلطی نمیتونم بکنمنقل قول:
نمیدونم چرا بیخودی قیلتر شکن هارو بستن.اما نمیزارن کار کنیم
جالب اینکه میگن آزادی داریم
اعصاب نذاشتن برامون فلان فلان شده ها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم داره از این پینگ به هم میخوره
آرزو دارم یک با ر پینگ داتک با سرورهای خارجی زیر 200 ببینم.
اکثر اداره های وابسته به دولت اینترنت 10 مگ دارند اونوقت ما در حسرت 1 مگ واقعی هستیم!!!!!!!!!!!!!!
حالا زیاد شولوغش نکنید تاپیکمون هم بسته میشه:دی
فقط به درده دانلود نصفه جون و سینه خیز اونم از تک توک بعضی آپلود سنتر ها میخوره نت الان
صفحه باز کردن اینا که تعطیل
حالا باز خوبه ما اعتیاد به بازی آنلاین نداریم ترک کردیم اونم داشتیم که میپکیدیم
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
زیاده خواهی نکن پسر همین 256 امون رو که به اسمه 512 دادن بهمون هم ببینن بهمون ما راضی ایمنقل قول:
حالم داره از این پینگ به هم میخوره
آرزو دارم یک با ر پینگ داتک با سرورهای خارجی زیر 200 ببینم.
اکثر اداره های وابسته به دولت اینترنت 10 مگ دارند اونوقت ما در حسرت 1 مگ واقعی هستیم!!!!!!!!!!!!!!
همونم نمیبینن آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل دانلود 3 شب پیش من 900، پریشب 400 مگ و دیشب 208 مگ بوده!!!!!!!!!!
خدا میدونه امشب چقدر بشه. احتمالاً میرسه به 100 مگ!! چه باید کرد با اینها؟؟؟
باید دعاشون کرد بابت این همه زحمتی که میکشن:31::31:نقل قول:
البته منظورم دعای خیر نبود
============
اینم عکس ترافیک روزانه ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط مشکلی که داره اینکه سرعت اینترنت با قیلتر شکن بشدت پایینه
نگو که دلمو خوننقل قول:
منمیخوام ازشون شکایت کنم
نمایشگاه که بودم غرفه پارس آنلاین خیلی تشکیلات داشت و وقتی گفتم 3-4 سالی ازتون سرویس میگرفتم کلی از ویژه گیهایه دیگشون گفتن و ... خلاصه گفت اولین isp ایران از 78 تا الان پارس آنلاینه و رویه 128 تضمینی 50 به بالا ریت دانلود میده ! خدایشم اونموقع استفاده میکردم همینطور بود !
ولی بهش گفتم الان داتک دارم اگه بخوام اقدام کنم واسه پار آنلاین چی ؟ کلی خوشحال شد و تخفیف 30% و 15 % داد بهم و گفت روی 128 و سرعتهای دگه پارس آنلاین 1 به 6 هست اگه اشتباه نکنم ( آخه اونروز از خیلی شرکتها پرسیدم ) که تضمینی سرعت دانلود پارس میشه 30 تا 50 حتی گفت ما بالاترشم تضمین میکنیم و هر چقد خواستی دانلود کن
نه مث داتک که روزای اول حجمت شبا که حجم روزانتم پره سرعت دانلودت میاد روی 30-50 ولی حجم روزانت که مصرف میشه سرعتت میره بالاتر همینطور !!
حالا بنظرتون برم پارس آنلاین دوباره ؟
علی جان محدود رو میگی؟ به من که پارس آنلاین اینا نمیدن
بچه ها برای شما هم وضعه نتتون خرابه قطعی دارید یا برای من چون cra هست اینطوریه؟ هی قطع میشه برای من چند دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه بعد دوباره راه میافته