نقل قول:
دوست من ، اول شما تصمیم بگیر که حجمی ( با دان شبانه ) به دردت می خوره یا نه ، می تونی دردسر هاش رو تحمل کنی یا خیر ، این جوری گزینه ها فیبلتر می شه و می تونی راحت تر تصمیم بگیری ...
حجمی اسیاتک ، 512 هست ، در واقع یه نموره پایین تر ، من با 50 تا 55 دان می کنم ، اما نا محدود هاش ، همون قرار داد هست ، تقریبا 15 _ 16 کیلو می ده 128 رو ، اما سرویس هاش بدک نیست ، به جز تازگی ها که دی سی هاش به نظر من زیاد شده ، به نسبت قبل خیلی بیشتر شده ، یوهو ارور یوزر و پس می ده ، سند و رسیو قطع می شه ، خلاصه داری اذیت می کنه تازگی ها ...
پشتمالی رو هم که نگو ، اوضاعش رو به راه نیست خیلی ولی در کل بدک نیست
شاتل رو تا جایی که من یادمه بچه ها راضی بودن ، مهدی باید بگه ، مهدی به جای اسپم ، تولید محتوا کن
صبا رو نمی تونم به طور قطع بگم ، تا جایی که من یادمه ، و خبر داشتم ، هم ناراضی داشت ، هم راضی ، بیشتر به خاطر قیمت خوبش ، بعضی مشکلات رو تحمل می کنن ، گاهی می گفتن سرعت خیلی کم می شده ، بگذریم ، هم راضی حساب کن ، هم ناراضی ...
ادیت : باربد جان ، من بهش شرکتی رو پیشنهاد ندادم ، اوضاع شرکت هایی که پرسید رو گفتم ، کسی نمی گه تو تعصب داری ( هر چند که داری دیگه ) سپنتا هم بدک نیست ، فی یه نموره بالاست ، اما سرویس های خوبی داره ، ایشون باید ببین چی می خوان نامحدود یا حجمی ...
این کل دانسته های من حقیر بود
واقعا ممنونم بابت جواب کامل و دقیقت...