نقل قول:
زمانش مشخص نیست شاید ماه دیگه یا ماه های بعدی
206 هر روز گرون تر نمیشه الان خیلی وقته گرون نشده و قیمت ها ثابتن
Printable View
نقل قول:
زمانش مشخص نیست شاید ماه دیگه یا ماه های بعدی
206 هر روز گرون تر نمیشه الان خیلی وقته گرون نشده و قیمت ها ثابتن
با سلام خدمت دوستان من يك ماهي هست يك 206 تيپ 2تحويل گرفتم موقع تعويض دنده به خصوص از 1 به 2 باوجود گرفتن كلاج تا اخر دنده يكم سخت جا ميره و صدا ميده بردم نمايندگي با طرف نشستم دور موتور رو تا 4000 برد بالا و km35 پركرد عادي و راحت دنده جا رفت گفت بايد اينطوري پركني تا درست دنده جا بره.از دوستاني كه دارن سوالم اينه كه اين موضوع طبيعي است يا نمايندگي منو از سرش واكرده(من قبلا سمند lx داشتم و تودوره موتور پايين دنده مينداختم مشكلي نداشتم)از نمايندگي پرسيدم تو شهر نميشه تو ترافيك تا 4000 پركرداگه با دور موتور كمتر دنده بندازم مشكل نمياره گفت نه راست گفته؟ با تشكر
با سلام خدمت دوستان من يك ماهي هست يك 206 تيپ 2تحويل گرفتم موقع تعويض دنده به خصوص از 1 به 2 باوجود گرفتن كلاج تا اخر دنده يكم سخت جا ميره و صدا ميده بردم نمايندگي با طرف نشستم دور موتور رو تا 4000 برد بالا و km35 پركرد عادي و راحت دنده جا رفت گفت بايد اينطوري پركني تا درست دنده جا بره.از دوستاني كه دارن سوالم اينه كه اين موضوع طبيعي است يا نمايندگي منو از سرش واكرده(من قبلا سمند lx داشتم و تودوره موتور پايين دنده مينداختم مشكلي نداشتم)از نمايندگي پرسيدم تو شهر نميشه تو ترافيك تا 4000 پركرداگه با دور موتور كمتر دنده بندازم مشكل نمياره گفت نه راست گفته؟ با تشكر
دنده در هرشرایطی باید به راحتی جابره ، یا فیلر گیری نشده یا روغن گیریسیش کمه( گاسین ) و در شرایط بدتر گیرباکس مشکل فنی داشته باشه که قابل تعمیر هست .
تا ماشین گارانتی داره بدید درستش کنن .
دوست عزیز من هم برج 8 پارسال یدونه تیپ دو خریدم موقع تعویض دنده 1 به دو یه صدای قیژی میکنه بردم نمایندگی گفت برای ماهک گیربکسه(یه همچین چیزایی)همشونم همین طورن البته گفت این صدا ایراد مهمی نیست سرتهش همینه مشکله دیگه ای پیش نمیاره البته من خودم با یه ترفندی این مشکلو حل کردم گیربکس 206 برخلاف ال ایکس 405 غیره.... احتیاج نیست خیلی دنده رو جابه جا کنی منظورم اینه که با فاصله کمی راحت جا میرن وقتی هم که مثلا میخوای بزنی دو دنده رو هلش نده عقب بادستت خیلی ریکلس بیار در مکان دنده تو قرار بده ولش کننقل قول:
راستی دور موتور4000 برای تیپ2 زیاده روی 3500 دنده عوض کن (فقط اگه تو جاده بودی سربالایی بود برو 4000 یا بیشتر
دنده هاتم به مرور نرم میشه به هیچ عنوان واسگازینشو عوض نکن مال منم اولش انگار اصلا توش روغن نریختن انقدر سفت خشک بود ولی الان عالیه
سلام بر همه
امروز یه جا بحث بود که روغن موتور ماشین نباید بیشتر از 6 ماه تو ماشین باشه و بعد 6ماه باید عوض کرد و انقضاش تموم میشه و از این حرفا!!
میخواستم بدونم این حرف درسته؟ چون 206 خودم حدود 1سال شده که روغن موتورش رو هنوز عوض نکردم..
چون بعد یک سری ماشین رو خیلی خیلی ازش کم استفاده کردم و تو پارکینگ بود!!
خخخخخخخخ ، من دنده 206 خدا بیامرزمو ( فروختمش ) رو دور 5.5 عوض میکردم ، کلاً هر ماشینی که دستم بیاد !
خب عزیر من اینجوری با هر ماشینی رانندگی کنی 2 ساله کارش تمومه من با 206 تیپ 2 تیپ5 و 405 رانندگی کردم این دور موتور برا تعویض دنده مناسبهنقل قول:
تیپ2 : 3800
تیپ5: 4800
405: 4000 405 که بالای 4000 نمیشه صدای موتورشو تحمل کرد
شما درست میگین ، اما اصلاً نمیشه شتاب گرفت با این دور موتور ، اونم با ماشین های ایرانی !نقل قول:
خودم نمیدونستم ! مرسی .
اینطور هم نیست که فاتحه ماشین خونده بشه!نقل قول:
باید دید ماشین چیه و موتورش چیه و به صورت صحیح گاز داد و بهش رسید
دنده دادن در دور های بالا فقط موقع شتابگیری لحظه ای هست و به صورت طولانی مدت نیست
عمر موتور کم میشه ولی نه در حد 2 سال!
تجربی رانندگی 3.5 ساله با پراید و 4.5 ساله با ELX و صد البته خیلی از ماشین های دوستان که همه دور بالا رانندگی میکنن
تیپ های 83 - 84 رو نگاه کنین با کارکرد 120 - 140 تا با اینکه اکثرا حسابی گازونده شدن مشکلی ندارن از نظر موتوری و ....
بد نیست بعد از 100 - 120 هزار رانندگی پرفشار موتور باز بشه و اورهال بشه برای 100 هزار تای بعدی :دی