سلام دوست عزيزنقل قول:
اون موردي كه شما ميخواي با انتخاب گزينه context از همون مسيري كه گفتي قابل دسترسي و تنظيم هست
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
اون موردي كه شما ميخواي با انتخاب گزينه context از همون مسيري كه گفتي قابل دسترسي و تنظيم هست
سلام دوستان
دو تا سوال و مشکل دارم که البته نمی دوم جای پرسیدنش همین جاست یا نه !
سوال اولم اینه که من در محیط هایی که نوشتاری هستن و باید چیز تایپ کنیم کلید دو نقطه (شیفت + ک) رو نمی تونم استفاده کنم و هر چی میزنم واسم دو نقطه نمی زنه در حالی که می تونم با کلید شیفت و حرف الف . حرف آ (با کلاه) رو بنویسم . کاما هم نمی تونم بزنم !؟ مشکل چیه !؟
سوال دومم هم اینه که چکار کنم که دکمه های روی کیبردم توی محیط های نوشتاری سر جای خودشون کار کنن ! و مثلا وقتی پ رو می زنم ÷ (تقسیم!) نزنه . یا حرف زه (منظورم ر با سه نقطه هستش !) رو که اصلا ندارم ! باید چکار کنم این مشکلاتم بر طرف بشه !؟
لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل دومتون با نصب نرم افزار فارسی ساز کیبود حل می شه
ولی مشکل اولتون شاید بعد از نصب این درست شه ، موقع نوشتن به حالت روشن بودن یا نبودن capse lock هم دقت کنین. اگه نتونستین ، برین توی منوی insert/symbol ، چیزی رو که میخواهین رو پیدا کنین و ببینن که shortcut key اون چی هستش یا یکدونه براش تعریف کنین (به وسیله رفتن توی دکمه ی shortcut key )
در ضمن برای زدن کاما ، باید کیبورد انگلیسی باشه و دکمه (و) فارسی رو بزنین و برای نوشتن علامتی که بین کلمه ی its مثلا وجود داره (حروف مخفف ) کافیه که ctrl + دوبار حرف گ رو فشار بدین.
امیدوارم جواب سوالهاتون رو گرفته باشین
دوست عزیز من مطمئن نیستم که این راه جواب می ده یا نه ولی امتحانش کنین راه دوری نمی ره :نقل قول:
توی همون آفیس 2003 ، اول یک صفحه ی ورد خالی باز کنین بعدش file/open رو بزنین فایل مورد نظر رو انتخاب کنین ، قبل از ok کردن ، روی مثلثی که روی دکمه ی open در صفحه ی باز شده قرار داره کلیک کنین و گزینه ی open and repair رو بزنین یعنی فایل رو در صورتی باز می کنه که تعمیرش هم می کنه
در ضمن نرم افزارهایی مانند recovery وجود داره که فایلهای خراب شده رو بر می گردونه
همچنین نرم افزارهایی مانند word fix که کار تعمیر وردهای آسیب دیده رو انجام می ده
در ضمن دنبال فایلهای temp بگردین ، (توی همون آدرسی که نرم افزار ورد به طور اتوماتیک وار ، طی زمان مشخص ذخیره می گیره از کارهاش ) شاید کمکتون کنه
نمی دونم جواب سوالتون رو گرفتن یا نه
من سعی کردم اطلاعاتی رو که دارم در اختیارتون قرار بدم
اگه موفق نشدین دوباره سوالتون رو مطرح کنین شاید یکی بتونه کمکتون کنه
موفق باشین
چون فايل خراب شده بعيده بازيابي بشه و بتوني بازش كنينقل قول:
لینک اون برنامه هایی که گفتین رو میدین؟!نقل قول:
یا اینکه اسمشون که خودم بگردم و دانلود کنم.
با سلام.
با استفاده از ورد 2007 یه فهرست مطالب تهیه شده اما میخواهیم در بالای تمام صفحات مربوط به فهرست عبارت "عنوان" و "صفحه" هم قید بشه چه باید کرد؟!!
متشکرم.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اون عناوين چطوري تهيه شدن؟
بصورت دستي؟ يا اتوماتيك ؟
يا قسمتي از فايل رو بفرستيد يا تصويرش رو بذاريد
خیلی متشکرم.نقل قول:
والا اگه فهرست منظورتون هست از طریق Heading کردن عناوین و بعد هم table of contents
اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام بالای همه صفحات صفحه و عنوان قید بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////
یه سوال دیگه هم دارم. چطور میشه برای شکل ها و جداول موجود در یه متن هم فهرست تهیه کرد؟!
مرسی..
چجوری تقسیم بنویسم؟توی word