یه 6975 جدید 500 واتی پایونیر بگیر دیگه سابم لازم ندارینقل قول:
من صداشو شنیدم چیزی از ساب کم نداره تازه ضبطی که باهاش بود jvc بود اگه پایونیر باشه که دیگه میترکونه
718 هم انتخاب خوبیه
یه 6975 جدید 500 واتی پایونیر بگیر دیگه سابم لازم ندارینقل قول:
من صداشو شنیدم چیزی از ساب کم نداره تازه ضبطی که باهاش بود jvc بود اگه پایونیر باشه که دیگه میترکونه
718 هم انتخاب خوبیه
x693 كنوود خوبه 70 تومن قيمتشه كيفيت صداش خيلي خوبه
با توجه به اينكه 718 تقلبي اون زياد شده و 75 تومن قيمتشه اين باند x693 گزينه خوبي ميتونه باشه
130 وات rms
و 150 وات ماكزيمم rms
3اهم
300وات ماكزيمم خروجي
دروود بر دوستان
آقا علی اون شماره رو که داده بودی واسه خرید Soundstream PX4.580 (فوشگاه صدا) زنگیدم, یه آقایی ورداشت گفت اشتباست! بعد یه شماره داد گفت به این بزنگ که زنگیدم اونم یه خانومی ورداشت گفت اشتباست!
به نمایندگی فروش شرکت اسرا اکترونیک زنگیدم گفت تموم کردیم , گفت در آینده میاریم ولی معلوم نیست قیمتش چنده...
یه شماره از نماینگی فروش سانداستریم با کنوود پیدا کردم تو شیراز , زنگنیدم گفت Soundstream PX4.580 ندارم ولیSoundstream RUB4.600 هست قیمتشم 145.000تومان ,نظرنون در مورد این آمپ چیه ,از لحاظ کارایی یجورن این 2 مدل, میشه گفت rub4.600 یه جورایی سرتره بدلیل 600w بودنش
حالا نظر شمارو میخواستم در مورد این آمپ بدونم؟ آمپ کار بکنی هست؟ داغ نمیکنه؟ در کل مثل 580 مورد تایید قرار میگیره؟ ممنون میشم راهنمایی کندید...اینم مشخصات آمپ:
RUB4.600 - Soundstream 4 Ch. 600 Watt RMS Rubicon Series A/B Class Amplifier
- Power output:
- RMS Power @ 4 ohms: 100 watts x 4
- RMS Power @ 2 ohms: 150 watts x 4
- RMS Power @ 4 ohms bridged: 300 watts x 2
- THD 0.015%
- Signal-to-noise ratio: 105dB
- Damping factor: >250
- Signal sensitivity: 0.2V-6V
- 50Hz Bass Boost: 6 or 12dB
- 35Hz Subsonic Filter
- Infinitely variable crossovers w/ multipliers (High/Full/Band/Low)
- Mosfet PWM power supply
- IDI intelligent distress indicator for thermal, short, & impedance protection
- Turn on/off delay
- Tri-mode capable
- 2-ohm stereo / 4-ohm mono stable
- High & low level input
- Platinum 4 AWG power block
- Dimensions: 8"(W) x 2"(H) x 13.75"(L)
موندم بین 6975 و 718کدومشو بردارم ؟
کیفیت صدا برام مهمه
[QUOTE=hamidR15;5528441]
سلام ممنون از این همه اطلاعاتتنقل قول:
2-شنيدم كن وود خوب داره كار ميكنه.به نظرم فقط يوزر فرندلي نيست وگرنه شايد بهتر ازپايونير باشه. پايونير بعد از يه مدت آدم رو خسته ميكنه صداش.
این یه تیکه رو نفهمیدم یعنی چی!؟ :23:
منم دقیقا همینو شنیدم که پایونییر بعد یه مدتی آدم از موزیک گوش دادن خسته میکنه مخصوصا اگه ولوم یکم بالا باشه اما نمیدونم اینجوریه یا نه واسه همینم بین 7250 و کنوود 7006 مونم که کدومشو بخرم.نقل قول:
4-رو كن وود كار كن به نظرم پشيمون نشي.(قطعي نميگم ها،با توجه به مشخصات كاتالوگي كه ازشون خوندم)
دوستانی که یکی از این دو مدل رو دارن ممنون میشم راهنماییم کنن:11:
[QUOTE=esi222;5530105][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خوب قیمت داده!نقل قول:
فقط یکی از دوستان میگفت پروتکت میکنه.که احتمالا گین رو درست تنظیم نکرده بوده.حالا نفهمیدیم درست شد یا نه؟
از ایشون بپرس ببین چطوره؟(Khalilpakbaz)اگه خوب بود بگیرش!در ضمن سری Rub از پیکاسو بهترن!:8:
سلام دوست مننقل قول:
ورودتون رو به p30 خوش آمد عرض ميكنم.
براي اينكه بهتر بتوان به شما مشاوره داد و از راهنمائي ديگر دوستان هم بهره مند گرديد،خواهش ميكنم سوالهاي خود رو اينجا مطرح بفرمائيد:
با تشكرکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=197367&page=383
[QUOTE=esi222;5530105]سلامنقل قول:
User Friendly
يه اصطلاح هستش بين سيستم بازها.منظور اين هستش كه مثلا پخشهاي پايونير به طور كلي كار كردن باهاش راحت تره تا مثلا آلپاين و...:46:
با اين مشخصات و قيمت آمپ خيلي خوبيه،من تست نكردم ولي به نظر مناسبه.امير حسين جان به نظرم براي شما هم مناسب باشه.فقط براي كساني كه ساب ووفر DVC 4 اهمي دارن نميتونن بريج 2 اهمي بگيرن چون رو اين امپدانس استيبل نيست. رو حالت مونو فقط 4 اهم استيبله.نقل قول:
پس مورد تایید دوستان هست.مرسی. فردا زنگ میزنم و خریداریش میکنم انشاالله که خوب در بیاد. راستی سیم آپلی چی سفارش بدم؟ چه مارکی؟ کلفتی سیمش؟ ارزونم باشه !؟