نقل قول:
راست میگه منم رو گوشی دوستم امتحان کردم نشد
Printable View
نقل قول:
راست میگه منم رو گوشی دوستم امتحان کردم نشد
حتما اين كارو سريع انجام ندادي ( چرخوندن قسمت پاييني گوشي ) .نقل قول:
من روي چند تا گوشي آزمايش كردم وجواب داد .
نقل قول:
بنظرم تا حد امکان سریع بود.بعدا سریعتر انجام میدم شاید بشه
سلام دوستان. من یه 5700 دارم و میخوام برنامه واسش نصب کنم. یه سی دی هم گرفتم که توش هم برنامه هایی با پسوند sis هست و هم sisx و هیچ کودوم از اونها نصب نمیشه. فقط بعضی از sisx ها نصب میشن که اونا هم به درد بخور نیستن. یه اروری میده که زود میره و منم نمیتونم بخونم چی نوشته . و نیز میخواستم ببینم آیا 5700 با 3250 فرق میکنه در مورد همین برنامه ها. ممنون میشم کسی جواب بده
1.برای روشن کردن فلاش میرید توی مدیا و از اونجا دوربیین رو انتخاب میکنید(در این حالت دوربین فعال میشه ولی گوشی هنوز همون حالت معمولیه و شما گوشی رو نچرخونید!حالا یک عکس بگیرید و سریع تا فلاش زد گوشی رو بچرخونید و به حالت دوربین دربیاریدش!)فکر کنم کامل توضیح داده باشم!!2.ورژن سیمبین این گوشی سری60 ورژن 3 هست و هر نرم افزار ی اعم از os 9.1 یا 9.2 روی این گوشی نصب میشه!ممکنه نرم افزارهای توی سی دی مربوط به گوشیهای سری 60 ورژن 2 بوده باشن!3.برای نوار ساعت باید بگی که چیکارش میخواهی کنی؟؟؟2 جا تنظیمات هست!یکی توی قسمت سیتینگ گوشی میری سپس در قسمت personalization سپس تایمر رو برای نشان دادن اسکرین سیور تنظیم میکنی!یه جا هست در قسمت theme مربوط به اسکرین سیور هست!اونجا تنظیمات تکمیلی وجود داره و اگر ور بری بهشون ممکنه به یه جایی برسی!سوالت واضح نبود چون اسکرین سیور 5700 تنظیماتش اندکی پیچیده اند!
توضیحت برای فلاش کامل بود و مال من روشن شد ممنون.منظورم یعنی نوار ساعت را به عنوان اسکرین سیور بذارم . و دیگه اینکه پسورد گذاشتن روی گوشی طوری که وقتی قفل صفحه کلید را باز میکنیم پسورد بخاد بگی یه دنیا ممنونت میشمنقل قول:
این هم برای صفحهنقل قول:
سلام من میخواستم گوشی نوکیا بگیرم که صداش بالا باشه(به غیر از n73) میخواستم ببینم صدای 3250 بالاست یا 5700؟
ایول..میبینم که نوکیائی شدی.کجا ببرم آخه چند جا گفتم پلیش موبایل خندیدن!!!!نقل قول:
مسلما 3250 بالا تره صداش اما اگه کیفیت پخش برات مهمه 5700 حرف نداره.دیگه دوران بلند بودن صدای گوشی گذشت با ورود این گوشیای خز چینی.جدیدا یه مدلش اومده 4 تا باند با یه ساپ !!!!!نقل قول: