با سلام قصد خرید این کنسول را دارم میشه در مورد سه مدلی که هست و اینکه از نظر نسبت قیمت به کارائی کدامیک ارزش خرید داره؟ باتشکر
با سلام قصد خرید این کنسول را دارم میشه در مورد سه مدلی که هست و اینکه از نظر نسبت قیمت به کارائی کدامیک ارزش خرید داره؟ باتشکر
بچه ها.. راستی می خواستم بدونم این TV LCD های جدید سامسونگ که تو بازاره! همون کاره lcd hd رو که همه می گن گرافیک بازی ها رو چند برابر می کنه و تازه قدرت اصلی بازی و گرافیکشو میشه با بازی تو این مانیتورا فهمید رو میکنه؟ یا نه!
و اینکه من وقتی تو گیم اسپات تصاویر بازی های 360 رو میبینم.زیاد چنگی به دل نمیزنه! یعنی این قدر که گرافیک و زنده بودن بازی ها تو pc معلومه اینجا تو عکس های 360 معلوم نبود! آیا واقعا این طوریه!؟
اصلا این طور نیست که بگیم با تلویزیون های hd گرافیک بازی تغییر اساسی میکنه. اصلا ارتباطی به گرافیک بازی نداره و فقط ریزولوشن بازی رو تا اندازه ی زیادی بالا میبره و همین عامل باعث میشه تا تصاویر زنده تر باشن. شما میتونی روی مانیتور معمولی هم بازی کنی و کیفیت خیلی خوبی داشته باشی.نقل قول:
دوست عزیز، اصلابازیهای pc رو با x360 مقایسه نکنید... یک بازی مثل Crysis رو اصلا نمیشه با هیچ یک از بازیهای کنسولی مقایسه کرد و دلیلش هم مشخصه که قدرت pc از کنسول خیلی بیشتره. اما X360 هم بازیهای خیلی خوبی داره، مثل Gears of War که گرافیک فنی و هنری بسیار بالایی داره. نسخه ی دومش هم منتشر شده و حتی گرافیکش از نسخه ی اول هم بهتره. در آخر هم متذکر میشم شما باید خودت یک بازی رو روی کنسول انجام بدی و اونوقت ببینی نظر خودت چیه.
موفق باشی
نقل قول:
اي كاش صفحه هاي قبلو مي خوندي.
سه مدل وجود داره كه همه داراي برد falcon هستن:
ARCADE بدون هارد با يك عدد دسته با سيم و يك مموريه 256MB رنگش هم سفيد هست
PERMIUM با يك عدد هارد 20GB و يك دسته بي سيم رنگش هم سفيد هستش
ELITE به يك عدد هارد 120GB و يك دسته بي سيم رنگش هم مشكي هستش
شما از بين PERMIUM و ELITE يكيو انتخاب كني به صرفه تر هستش برات چون الان اين dashboard جديد كه اومده
اين امكان رو ميده كه بازيو بريزي روي هارد كه باعث كمتر شدن صداي كنسول ميشه.
نقل قول:
سلام:11:
با این صحبت های دوستمون 100 درصد موافقم .
من از بچگی تا یه هفته پیش همش با pc بازی می کردم و سالی دو دفعه سیستمم رو ارتقاع می دادم .
اما بالاخره یه 360 خریدم . اگه دنباله گرافیک هستید ( که واقعا جای سوال داره چرا ) اصلا دوروبره کنسول نرید چون تو ذوقتون می خوره ... مخصوصا جدیدا با بازی های چند ماه اخیر که گرافیکشون چند برابر بهتر و طبیعی تره...
اما نکته مهم خیلی خیلی مهم اینه که واقعا چرا باید به گرافیک اینقدر اهمیت داد ...
انسان برای چی بازی می کنه ؟ برای گرافیکش ؟
چرا با این همه بازی های بسیار پرهزینه و با گرافیک بالا بازی های شرکتی مثل رفلکسیو این قدر طرفدار داره ...
گیم پلی ...
pc دارهایی که کنسول دارن اینو می فهمن ... ده ها بازی با گرافیک های بسیار بالا می یاد ... اما دریغ از یک بازی با گیم پلی خوب ...
اما اگر بازی ایی واقعا جذاب باشه فقط در کنسول ها می تونین پیدا کنین
شما هیچ گاه لذتی که از بازی کردن با COD4 در 360 می برید در pc نخواهید برد.کنسول با امکاناتی مثل Voice Chat و xboxlive که یک محیط بسته و طراحی شده است.در این محیط شما با دوستان ایرانی خود در آن سوی دنیا صحبت می کنید و بازی می کنید.:10:به کار تیمی می پردازید و کل کل می کنید:5:نقل قول:
کلا کنسول برای تفریح و fun هستش ولی pc را من بیشتر برای کار و برنامه و نرم افزار قبول دارم.
موفق باشید.
این پست رو تایید میکنم به جای این که کلی برای جواب به پست قبل از این پست تایپ کنمنقل قول:
در مورد گرافیک هم بحثی نمیکنم چون 4 یا 5 صفحه این تاپیک رو جلو میبره و کل کل ایجاد میکنهنقل قول:
اگه دنباله گرافیک هستید ( که واقعا جای سوال داره چرا ) اصلا دوروبره کنسول نرید چون تو ذوقتون می خوره ...
کسانی فقط اینطوری از pc حرف میزنن که دستشون به هیچ وجه به کنسول نمیرسه
با این حال که میدونن واقعیت امر در کل دنیا سمت و سوی دیگه داره
بحث مقایسه این دو paltform همینجا تمام بشه بهتره
موفق باشید
بچه ها من اگه بخوام تعویض درایو کنم باید کجا ببرم کهه مطمئن باشه و قیمت منصفانه بگیره!؟
چند می گیرن عوض کنن و اینکه چه مدت طول می کشه؟
یه چیزه دیگه اینکه میشه قیمت های دوبی رو بگید چنده؟؟ من هفته ی دیگه دوستم داره میره می خوام ببینم اگه ارزون بود بگم بگیره! و اینکه آوردنش به ایران گمرکی داره و به صرفه هست کلا؟
و اینکه فروشگاهی رو میشه معرفی کنید که بگم از اونجا بخره؟!
واقعا ممنون
من کاری به صحبت دوستان ندارم.. ولی اینو بدونید که جذابیتی که تو کنسول هست رو به هیچ وجه با pc نمیتونید تجربه کنید..
من شخصا فقط کنسول رو ترجیح میدم.. و فقط با pc تخته نر و شطرنج و.. بازی میکنم
نگاه کن tv معمولی با lcd tv خیلی فرق داره.. چه طور بگم.. وقتی داری باtv معمول بازی میکنی انگار یک نایلون پلاستیک جلو چشمات رو گرفته.. ولی lcd tv قضیه کلا فرق میکنه..نقل قول:
بچه ها.. راستی می خواستم بدونم این tv lcd های جدید سامسونگ که تو بازاره! همون کاره lcd hd رو که همه می گن گرافیک بازی ها رو چند برابر می کنه و تازه قدرت اصلی بازی و گرافیکشو میشه با بازی تو این مانیتورا فهمید رو میکنه؟ یا نه!
و اینکه من وقتی تو گیم اسپات تصاویر بازی های 360 رو میبینم.زیاد چنگی به دل نمیزنه! یعنی این قدر که گرافیک و زنده بودن بازی ها تو pc معلومه اینجا تو عکس های 360 معلوم نبود! آیا واقعا این طوریه!؟
من خودم هر دو رو دارم بازی مکنم که اینجور میگم.. اگر بگم کیفیت تصویر 20 برابر میشه زیاد بیراه نگفتم..
نکست جن و بیگ گیم از همه مطمئنتر هستند ولی نکست جن گرون میگه..نقل قول:
بچه ها من اگه بخوام تعویض درایو کنم باید کجا ببرم کهه مطمئن باشه و قیمت منصفانه بگیره!؟
چند می گیرن عوض کنن و اینکه چه مدت طول می کشه؟
یه چیزه دیگه اینکه میشه قیمت های دوبی رو بگید چنده؟؟ من هفته ی دیگه دوستم داره میره می خوام ببینم اگه ارزون بود بگم بگیره! و اینکه آوردنش به ایران گمرکی داره و به صرفه هست کلا؟
و اینکه فروشگاهی رو میشه معرفی کنید که بگم از اونجا بخره؟!
واقعا ممنون
قیمت دبی هم یک چیزی تو این مایعه هاست ولی این حداقل قیمته..
آرکيد : 750 درهم که ميشه حدود 195 هزار تومان
پرميوم : 999 درهم که ميشه حدود 260 هزار تومان
الايت : 1399 درهم که ميشه حدود 360 هزار تومان
مرسی ولی نمیدونید دقیقا چقدر می گیرن که عوض کنن؟ و با چه درایوی عوض کنن بهتره؟
در مورد فروشگاه هم در دوبی بهم نگفتید و اینکه آوردن 1 دستگاه 360 به ایران گمرکی میخوره یا نه!؟