یعنی isp های دیگه بلک لیست ندارن ؟ :n08: کاری نمیشه کرد تو بلک لیست نریم؟ اگه از سرور ایرانی دانلود کنیم محدود نمیشیم یا ایرانی خارجی فرق نداره؟؟:n13:نقل قول:
Printable View
یعنی isp های دیگه بلک لیست ندارن ؟ :n08: کاری نمیشه کرد تو بلک لیست نریم؟ اگه از سرور ایرانی دانلود کنیم محدود نمیشیم یا ایرانی خارجی فرق نداره؟؟:n13:نقل قول:
برای من اولین بار هست با 188 و 46 شروع میشهنقل قول:
افت سرعت شدید و پینگ بالا
البته اصفهان هستم شاید برای همینه که تازه این استان عوض شده رنج آی پی ها
قبلا بین شهراد و پارس جابجا میشد این دوتا ای پی برای من جدید هستند
ولی کلا داغونه پارس
اشتباه میکنی دیگه بهنام باید دهنشون رو ... کنی هر شب بذاری دانلود تا آخرین ثانیه هم دانلود کنی:n02:نقل قول:
من قبلا شاید پیش می اومد چند شب هم دانلود نداشته باشم ولی با این محدودیتی که جدیدا پارس گذاشته از یه ثانیه هم نخواهم گذشت:n24:
دوستان هنوزم که هنوزه پارس جایزه من رو نفرستاده... متاسفم... سر تا سر شهر تبلیغ پارس هست ولی بعد از 40 روز هنوزم از دادن جایزه من امتناع میکنه.
اون تست بالا رو نگاه کن به زندگیت امیدوار شونقل قول:
این آسیا تک یک سری تعریفشو میکنن تعرفشو دیدم رایگانش که باید حچم 10گیگیشو بگیری :n24: هر شرکتی یه بازی داره واسه خودش :n23:
یه سوال.میشه مثلا خط تلفن خودش خود به خود نویز بندازه؟؟؟:n13:
چون دوماه پیش سرعتش رسید به 10kB زنگ زدم پشتیبانی گفت خطت نویز داره برات برداشتمش رفتم امتحان کردم دیدم سرعتم شده 600 تا :n04:
حالا میگم شاید دوباره نویز داره خطم که انقد سرعت افتضاحححح شده حتی سرعت اسمی هم ندارم.(1 mbps)
برا دانلود فقط مخابرات خوبه.چون محدود نمیکنه:n02:نقل قول:
شما اگه زیاد دانلود کنی کلا میشی محدود !نقل قول:
والا من اصفهان رو خبر ندارم ولی تهران الان خیلی وقته رنج ip های متفاوتی میده پارسنقل قول:
بهترینشون هم ipهایی هستن که با 91 شروع میشن بقیه اکثرا مشکلات زیادی دارن
من خودم مودم رو بریدج کانفینگ کردم همون اول که کانکت می شم اول ip رو چک میکنم اگه به غیر از 91 بود دیس کانکت و مجدد ...
عجب پس این جایزه بازیا همش تبلیغه:n08:نقل قول: