حرف دوستمون تایید میشه،یه چیزی رو هم من اضافه میکنم،عمده ترین تفاوتشون تو سرعت آپلودشونه،وگرنه در روز همشون روی 2مگ بسته میشه،و در شب سرعت واقعی سرویس،البته اینو هم اضافه کنم بعضی از شبا هم روی همون 2مگ هست!نقل قول:
Printable View
حرف دوستمون تایید میشه،یه چیزی رو هم من اضافه میکنم،عمده ترین تفاوتشون تو سرعت آپلودشونه،وگرنه در روز همشون روی 2مگ بسته میشه،و در شب سرعت واقعی سرویس،البته اینو هم اضافه کنم بعضی از شبا هم روی همون 2مگ هست!نقل قول:
با ART1 چقدر دانلود کردید؟نقل قول:
پارس آنلاین هم که سرویساش خوبه ، مشکلت تو پارس چیه؟نقل قول:
قیمت های سرویس ART شاتل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم مرکز مالک اشترم و هم توی روز و هم توی شب مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ، مگر اینکه مشکل کلی وجود داشته باشهنقل قول:
چشنواره هاشونم زنگ بزن از واحد فروششون سوال کن 23099
هزینه نصب حضوری اون موقع ها که یادمه 15 تومن بود و تلفنی کمتر ولی الان نمی دونم فکر کنم بیشتر شده باشه اونم از فروششون می تونی بپرسی
نمیدونم ولی فک نکنم مخابرات مالی باشه سرعتاشم واقعی هست یعنی 128=17 کیلوبایتنقل قول:
معنی اینترنت نامحدود یعنی چه؟نقل قول:
من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)
سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)
خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.
گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!
معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!
به نظر من سرویس های آرت شاتل تنها سرویس هایی هستند که نمونه ی مشابهشون در ISP های دیگه پیدا نمی شه و من ازش خیلی راضیم
قبلا برای یکی از دوستان توی روز تا 100 کیلوبایت هم بوده (شما یه پرسوجویی بکن ضرر نداره)نقل قول:
جواب شما رو تا حدودی ایشون گفتند:نقل قول:
که البته منظورشون شاتل بوده. شما چک کن ببین adsl مخابرات چطوره بعدا تصمیم بگیرنقل قول:
معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.نقل قول:
حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!
حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!
در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.نقل قول:
دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!
بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!
در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.
!!!نقل قول:
یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!
این اسمش چیزی نیست جز فریب:
بگن اینترنت نامحدود بهتون میدیم ولی وقتی از "حد" اونها بیشتر بری، برمیدارند اینترنت رو فلج میکنند که به قدری کند باشه که عملا مثه قطع کردن از ترافیک شبکه شون به کنار بره!
الان این ماه 30 هزار تومن پول دادم برای اینترنت با دانلود 1-2 کیلو ! خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که هنوز اینترنت دارم و قطع نیست ؟!!
آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!
به من مشتری که خودم بهشون گفتم دانلود زیاد دارم، هیچ کجا این موضوعات اعلام نشده "در موقع خرید"
والله از 4 سال پیش که من برای پسر خالم دنباله ISP می گشتم توی سایتشون در موردش توضیح داده بودن!2 سال پیش هم که خودم مشترکشون شدم توی قراردادم ذکر کرده بودننقل قول:
معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.
حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!
حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!
توی سایتشون هم که اعلام کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بدبختا په شکلی اعلام کنند؟
عزیز من شما تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمی دونی تقصیرش با مسئولین شاتل نیست!سرعت شما می تونه تا 1/10م سرویس قراردادتون باشه
اگه برگه هارو ببینی می فهمی که توش گفتند و این تقصیر شما بوده که دقت نکردی و الان نتت به این وضعیت در اومده!نقل قول:
در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.
بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!
در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.
اون زمان که کلی دانلود می کردی باید فکر اینجا رو هم می بودی!نقل قول:
آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!
به هر حال با سرویس 128 بیشتر از 16 گیگ نمی شه دانلود کرد!شما بیشتر 16 گیگ دانلود کردی دیگه!
شما بهت قرارداد دادن؟اگه دادن برو بخون می بینی که توش گفتندنقل قول:
آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!
منم نه مسئول شاتلم نه مسئول فروشش فقط چیزی که حقه رو میگم...
در صورتیکه بازم اعتقاد داری در مورد محدودیت توی قرارداد چیزی نگفتند لطف کن عکس قراردادت با شاتل رو قرار بده تا بهت نشون بدم در کدوم تبصره بهت گفتند
اگه در قرارداد این مسئله ذکر نشده باشه می تونی از شاتل شکایت کنی و به حقت برسی
پوريا از كدوم شهري؟
نقل قول:
آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
با این تفاسیر شما 1ماهه بگیر چرا 3 ماهه که اگر خوب نبود تعویض کنید