شاتل بیام؟بچه ها؟یا پارس یا صبا
من 1 سال شاتل بودم ولی محدودیت ندیدم مشترک کم مصرفم چه کنم؟:ی:31:
Printable View
شاتل بیام؟بچه ها؟یا پارس یا صبا
من 1 سال شاتل بودم ولی محدودیت ندیدم مشترک کم مصرفم چه کنم؟:ی:31:
سلام عزیزنقل قول:
اگه زیاد دانلود ندارید شاتل خوبه چون محدود نمیشین و مشکلی هم نیست. :46:من الان 2 ساله شاتل دارم به غیر از محدودیت بقیه چیزاش خوبه. سرویس های آرت هم اصلا طرفش نرو :31:
صبا رو نمیدونم ولی پارس آنلاین قبل شاتل داشتم خیلیییی قطعی داشت. یه شایعاتی مبنی بر گیگ دزدی هم در موردش هست که خدا میدونه درسته یا نه :20:
:11:
نقل قول:سلامنقل قول:
در ادامه ی حرف این دوستمون
از مخابرات هم غافل نشو (شنیدم مخابرات قم خوبه و احتمالا گیگ های مصرف نشدت هم به دور بعد میره )
كسي از رشت adsl مخابرات گرفته؟ وضعيتش چطوره؟
من دانلود زیاد نمیکنم.میخوام از شاتل سرویس بگیرم.
سرویس های اکو 128 و 256 و 512 روز و شب روی چه سرعتی بسته شده اند؟؟
اگه همشون رو 2 مگ بسته شدن خوب همون 128 رو بگیرم چه کاریه پول بیشتری بدم؟؟
آره دوستم سرعت تو روز روی 2 مگ بسته شده سرعت هم بالای 100 میره با 128 ولی بگم ها همه جا بستگی به مراکز مخابراتی شهرتون داره ولی 128 آره خوبه اون 256 و512 وقتی سرعت و تفاوتشو با 128 احساس میکنی که ساعت شلوغی باشه سرعت ها واقعی بشه .... ولی در کل چون دانلودر نیستی من بهت شاتل رو پیشنهاد میکنم چون واقعا خوبه .....
سرعت شبانه بستگی به دانلود مصرفی رایگانت و بازهم مخابرات و شهرتون بستگی داره .....
موفق باشی ....
وا وقتی راضی بودی دیگه چرا می پرسی ؟ :20: خوب با این تعریف خودت پس شاتل بگیر دیگه :31:
سلامنقل قول:
اول ببین مخابرت منطقتون سرویسهاش چجوریاست. اگر بدتر از شاتل بود که هیچ . و اگر فقط روزا کار میکنی و شب هم دانلود نداری شاتل هم خوبه. اول مخابرات رو چک کن:21:
مسخره تر از شاتل و کلا اینترنت ایران دیگه هست؟ این الان وضع 1 ماهه عین خیالشونم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام از پارس بیام بیرون سرعت سرویس art 1 چنده