شبا هم همین قدره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
شبا هم همین قدره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب اقا ماهم سفارش دادیم 512 5گیگ شنبه بیاد مدارک رو بگیره.حداکثر فکر میکنید پارس آنلاین چقدر طول بده برا راه اندازی سرویس؟ مخابرات منطقه ما که بچه خوبیه زیاد اذیت نمیکنه.گفت کارشناس میاد برا نصب هزینش جداست؟ اصن یادم نبود ازش بپرسم.اگر نخوایم از اون مبلغی که گفته کم میشه؟!:n13: کانفیگ که کاری نداره الکی معطل اون نشیم :n02:
کاشکی اینجوری بود .از سرور خارجی که دان میکنم سرعتش پایینه اما با سرور داخلی بین 700تا 800 هست (البته همینم بگیرنگیرداره) اما چند مدت پیش سرعت سرور خارجی بالاتر بودنقل قول:
این وضعیت دانلود رایگان تا سه روز پیش من هستش .امروز که تقریبا دو برابر هست یه چند گیگی از سرور داخلی بود .شاید اگه همش از سرور داخلی بود از این بیشتر هم میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من شنبه حضوری رفتم دفتر کرج مدارک رو دادم چهارشنبه خط رانژه شد امروز صبح هم کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کردنقل قول:
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
میشه بگم کارشناس نیاد؟! کانفیگ که کاری نداره ! هزینش رو کم میکنن یا نه ؟!:n13: فقط یه کانفیگ میکنه میره؟ یه روز هم اونجوری علاف میشیم که :n27: اصن یه ترس خیلی زیادی دارم که شبانه اینجا هم وضعیت داغون باشه :n28: خدایا بخیر کن :n30: یه هفته هم که نت ندارم با این حساب :n14:نقل قول:
اقا بالاخره یکی جواب ما رو بده چه فرمی پر کنیم تا پارس تو شهرمون سرویس بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13 :
از کی تا حالا روی 16 مگ می بندن؟ مال ما که 9 مگ بوده از اولش روزا سرعت یه مگه شبا صد کیلو !!
اقا داریم نزدیک میشیم به ساعت رایگان ساعت 2 دوستان لطف کنن بتست بزارن طی ساعت مختلف ببینیم چجوریاس.:n16:
حدود یک ماهی میشه البته بستگی به خطتون داره که میکشه یا نه مثلا برای من روی 12 بستننقل قول:
دوستان یه موردی هست! خیلی هم اگه خطتون را بالا ببندند وقتی سایتی رو یا ویدیویی رو باز می کنید ولی میخواید متنش رو سریع بخونید و ببندید یا مقداری از ابتدای ویدیو رو ببینید بهتون فرصت نمیده و همشو لود می کنه و حجمتون به فنا میره! یکی از دلایل اصلی که خط رو بالا میبندن همینه! اگه همون سرعت رو شب هم بذارن براتون اون وقت میشه روش فکر کرد. :)