سلام
الان توی تایپیک صبا ، از شبانش دارن ایراد میگیرند(اگر ساعت شبانش هم 3 تا 7 باشه که خیلی ستمه:31:)نقل قول:
Printable View
سلام
الان توی تایپیک صبا ، از شبانش دارن ایراد میگیرند(اگر ساعت شبانش هم 3 تا 7 باشه که خیلی ستمه:31:)نقل قول:
من از محدودیت دوباره در اومدم . دیشب سرعت از ساعت 1 60-70 بود :31: ولی فکر کنم مال دورم . چون دیروز دورم تمدید کردم :31::20:
پس بگو چرا من دیشب محدود بودم:31:
حالا امشب ببین چطوره؟نقل قول:
سلام مراقب باشید
تمام کارکنان شرکت های دیگه بسیج شدن مشتری های شاتل رو روی هوا بزنن
مثلا با تعداد پست تک رقمی گفته باشم
خوبه حالا رو اسم طرف بری میتونی تمام سوابقش رو ببینی طرف 20 تا پست داده 19 تاش از شاتل تعریف کرده ما هم که بوووووووووووغ
البته هر چند دیگه نیازی به این کار نیست . مخابرات هم از شاتل بهتره
امروز از شاتل زنگیدن که چرا داری سرویست رو قطع میکنی؟ خیلی جلوی خودم رو گرفتم هیچی نگم :9:گفتم به خاطر محدودیت دانلود شبانه
گفت نمیخوایید سرویستون رو عوض کنید؟ خندیدم گفتم چی بگیرم ؟ روی سرویس آرت هم محدودیت بستید .
یه هو گفت : اگر آرت بگیرید محدودیتش کمتر از سرویس حجمیه :18:
منم گفتم ممنون که بالاخره یه نفر تو این شرکت قبول کرد که شرکت داره محدودیت اعمال میکنه .
اما من دیگه دارم میرم:21:
من چند روزه محدودم
دیشب وسط وبگردیم که سرعت خیلی هم پایین بود گفتم بزار بزارم رو دانلود! یه خورده گذشت سرعت رفت روی 250......
بچه های محلمون که شاتل دارن میگن مال ما هم ساعت 3 به بعد سرعت میره بالا
چیکار کنم دیگه محدود نشم؟؟
حمله کنیم دانلود کنیم و چند روز محدود باشیم بهتره؟؟؟ یا کم کم دانلود کنیم حدودا ماهی 10 گیگ؟؟؟
یه ترفند بود می گفتید نا مرتب دانلود کنید ساعات متفاوت و حجم های متفاوت ... با این ترفند ماهی 10 گیگ بیشتر میه دانلود کرد
اگه نشه بیشتر از 10 گیبگ در ماه ، فکر کنم حمله کردن بهتره ، یعنی من از اول خرداد تا 15 هم 23 گیگ دانلود کردم و 5 روز هم محدود بودم !!!!
اگه همین روند باشه خیلی خوبه !! یعنی تقریبا ماهی 35 گیگ راحت ! و تقریبا ماهی 5 روز محدودیت ....
اگه زمان محدودیت هاش رو بیشتر نکنه
چرا من تولدم پریروز بود ، ترافیک بهم نداد!!!
بچه ها مال من رفته رفته داره هم پینگش هم سرعتش میاد پایین الان 15 روزه فعال کردم 2 گیگ دانلود داشتم :44:
حالا نمیگم ها بده چون قبلا شرکت دیگه میگرفتم اون اصلا شبانه رایگان نداشت سرعت 1 مگ رو با 25 دان میکرد ولی بازم ظلمه که هر روز سرعتم کمتر بشه
سلامنقل قول:
بستگی به استفاده تون از نت داره. اگه فقط دانلود میکنید و کم شدن سرعت در روز و شب واستون زیاد اهمیت نداره شاید روش خوبی باشه :46:
تماس بگیرین بگین چرا هنوز هدیه تون رو ندادن. معمولا چند ساعت بعد اقدام میکنن. تماس میگیرن تولدتون رو تبریک میگن و همینطور گیگ هدیه.:46:نقل قول:
فعلا مخابرات از همه جا بهتره! این شاتل همه از مخابرات سرویس میگیرهنقل قول:
نقل قول:
داداش شما از كدوم شهري كه 3 به بعد 250 ميشه؟