دوستان این سوال رو یکی جواب بده لطفا. میخوام مودم بخرم یکم عجله دارم :n02:
نقل قول:
Printable View
دوستان این سوال رو یکی جواب بده لطفا. میخوام مودم بخرم یکم عجله دارم :n02:
نقل قول:
Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن و Up Stream رو روی 512 کیلوبیت!نقل قول:
ممنون بابت پاسخ کاملتون... :n16: میشه با پایین آوردن مقدار Down Stream از طرف شرکت، مقدار SNR Margin رو برای دانلود بالا برد؟ میگم شاید چون Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن، انقدر SNR Margin برای دانلودم پایینه! چون همون جور که توی پست قبل ذکر کردم و شما هم فرمودید، مقدار Up Stream منو پایین بستن، انقدر SNR Margin برای آپلودم عالیه! ممنون میشم جواب بدید... :n16:نقل قول:
بله اتفاقا یکی ار راههای کمتر کردن نویز همین کاهش سرعت آپستریم یا داونستریم هست. به نظرم قبل از اینکه بگین دانستریمتون رو کم کنن، زنگ بزنید پشتیبانی بگین آپستریمتون رو بذارن روی 512 بعد امتحان کنید ببینید SNR داونستریمتون بیشتر میشه یا نه. اگه فرق نکرد دوباره بگید بذارن روی همون 1 ولی احتمالا از این حالت مرزی که الان دارید در میاد. اون 500 کیلو بیت بر ثانیه ای هم که کم میشه از سرعت آپلودتون خیلی تاثیر کمی تو کیفیت اینترنتتون خواهد داشت. ولی اگه داونستریمتون مثلا بیاد روی 9 مطمئنا کامل از شر نویز راحت میشین. شما با این سرعتی که میگیرین الان همون 9 مگ هم زیاده چه برسه به 16.نقل قول:
سرعت Up Stream من روی 512 کیلوبیت همین الآنش بسته شده! :n02: الآن زنگ بزنم بگم که سرعت Down Stream منو بذارید روی 9 مگ؟ :n13:نقل قول:
آره به نظر من بهترین کار همینه. بگیین دانستریم رو بذارن رو 9 و آپستریم رو بذارن رو 1. چون شما عملا سرعتی که دارین میگیرن حتی کمتر از سرعت اسمی تون هست حالا دیگه چه فرقی داره رو 16 مگ باشه یا 9 مگ؟ ولی در عوض با 9 مگ از شر قطع و وصل شدن و این نویز بالاتون خلاص میشید.نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون. تو FB بهشون گفتم. تا چند ساعت دیگه پشتیبان از تهران تماس می گیره... :n16:نقل قول:
اگه شب بین ساعت 9 تا 11 همین 6.9 باشه و کمتر نشه مشکلی نداره. مودمت اگه خوب باشه جواب میده.نقل قول:
عجب! پس مطمئنا این سیستم محدود کردن سرعت شبانه داره اعمال میشه!!!نقل قول:
شما چرا اینقد گیر دادی به SNR؟؟؟ مگه مودمی؟ :n02:نقل قول:
تا وقتی قطعی نداشته باشی SNR هر چی باشه اوکی هستش... تازه اکثر مودم ها دان استریم رو یه جوری تنظیم میکنن که مشکل قطعی هم نداشته باشی....
اینا که گیر میدن به SNRشون هدفشون اینه که نویز رو کم کنن که خطشون رو ریت بیشتری آپ بشه.....