فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حسابنقل قول:
Printable View
فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حسابنقل قول:
اخه بحثه منم همین بود بود دیگه اگه قرار بود 10 هزار تومان بدم فقط برا اینترنت خوب تو تعرفه های بستش زده 10 هزار تومن بدی 2.5 گیگ اینترنت + 30 روز دریافت میکنی ! ولی شما الان این جمله و تعرفه رو مشاهده کنید چه برداشت میکنید ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظره شما با عقل جور درمیاد 600 مگ 10 هزار تومان بعد برا 15 روز اونم ؟
دیگه اون میل خودتون هست میخواید بسته رو انتخاب کنید.اونی که میگید زمانش 24 ساعت نیست بسته رو میگم.اما این 600 مگ میده 24 ساعتنقل قول:
سلام دوستان
من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
یا هفتگی نامحدود
مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.
دوست عزیز متأسفانه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * فقط برای شارژ اینترنت هست و اعتبار مکالمه نداره. اون بسته 10,000 تومنی تا دی ماه پارسال 2 گیگ اینترنت یک ماهه داشت ولی از اون موقع که ایرانسل بخاطر نسل سوم قیمت اینترنتش رو بالاتر برد شد 600 مگ 15 روزه.نقل قول:
شما میتونین توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید ولی ایرانسل رو متهم نکنید! چون تقصیر ایرانسل نیست. بنویسید میخواستید حسابتون رو شارژ کنین ولی اشتباهی کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدین. اینجوری شاید 10,000 تومن رو پس دادن
خیلی ممنون دوست گرامی بابت راهنمایی ، پس الان زنگ نزنم ایرانسل بگم اشتباه زدم ؟ اونا نمیتونن اکی کنن ؟ باید حتما فرم شکایت ثبت کنم داخل 195 تا اونا ودشون تماس بگیرن ؟نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
اگه با ایرانسل تماس بگیرید کارتون سریعتر راه میفته تا سامانه 195. چون تا درخواست از سامانه بره برای ایرانسل و ایرانسل بخواد پیگیری کنه طول میکشه. ولی چون گفتید یه بار تماس گرفتید فایدهای نداشته گفتم از طریق سامانه 195 اقدام کنید.
اول با 700 تماس بگیرید، اگه کارتون درست نشد از سامانه 195 استفاده کنین.
برای من پینگ بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ متغییره و همچنان باز کردن صفحات کندنقل قول:
اسپید تست هم زیر ۱ مگابیت
Sent from my iPhone 6
من از طریق ۱۹۵ از سرعت بسیار بد ایرانسل شکایت کردم بعد ایرانسل زنگ زد گفت که مشکل از مودم دی-لینک شماست !!! گفت سیمکارت، رو داخل گوشی بذار و حتما تنظیمات رو دقیقا مثل سایت بذار یعنی حتی اسم تنظیمات رو هم
Irancell-Internet
بنویس تا سرعت واقعی بگیری، ولی سرعتش هیچ تغییری نکرد!! به نظرتون این مدل مودم d-link 156 مشکل داره ؟!!
نه دوست عزیز،نقل قول:
مودم مشکل داره چیه، این حرفا چیه!
چند گیگ دیتا داشتم تو سیمکارت، پرتش کردم اونور. خودشو میکشت با idm صد کیلو بایت دانلود میگرفت. اونم با سیگنال -50 دسیبل. یعنی شرایط کاملا ایده ال آنتن دهی.
منم زنگ زدم ولی دهن پشتیبانی رو سرویس کردم! گفت گوشیتون چیه؟ گفتم گلکسی note3, s6, s5, آیفون6. دهنش باز موند نتونست چیزی بگه. گفت سیگنالتون گفتم -50 ! هی داشت داستان میگفت گفتم خانم یک کلام بگو شبکمون آشغاله! دیگه داستان چیه میگی؟!
آره اتفاقا یه خانمی بود که گفت من مهندس شبکه هستم و چون شما اسم تنطیمات رو چیز دیگه ای گذاشتید نمیتونه شبکه ایرانسل رو پیدا کنه !! هر چی هم گفتم که اسم مهم نیست و apn مهمه قبول نکرد!! در حالی که من باینکه اسم تنظیمات رو 3G گذاشته بودم به اینترنت وصل میشد !!
نمیدونم چرا پهنای خوبی نمیده که یوزرها بیشتر ترغیب بشن از اینترنتشون استفاده کنه !!!!
میتونید تو APN کلمه cmcom هم بنویسید.
XPERIA Z3+
چه تاثیری داره روی سرعت ؟نقل قول:
تست سرعت نسل سه و چهار ایرانسل رشت منطقه پل جانبازان سرور شاتل و پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لحظه تست دوباره زدم این سرعت رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم تعجب کردم نسل سه رو دیدم اینقدر سرعت داد.رفتم یه چیزی دانلود کنم سرعت تا 1.2 مگابایت رفت.بعدش سرعت تا 450 میرفت
از اپراتور ایرانسل پرسیدم، گفتش این تنظیمات رو به حرفهای ها میگیم.نقل قول:
خودشم نمی دونست چرا
XPERIA Z3+
مگه به جز ام تی ان ایرانسل چیز دیگه بنویسید میره تو مننقل قول:
دوستان اینم یه تست دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پینگش یکم بهتره
مهندس جان سرعت باز کردن صفحات خوب بود راضی کننده بود
APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !
البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.
بلهنقل قول:
فقط cmcom
XPERIA Z3+
چی میکنه دقیقا این apn بعدش چرا میگن اون رو بزاریم.چی میشه اگه بزاریمنقل قول:
تو قسمت APN اون کلمه رو تایپ میکنی و بعدش سیو میکنی تا بتونی به اینترنت ایرانسل وصل شی.کانکشنهنقل قول:
XPERIA Z3+
برای من سعادت اباد و مطهری چک کردم هیچ تفاوتی نداشتنقل قول:
Sent from my iPhone 6
سرعت دانلود اینترنت من در اصفهان
با اینتنت منیجر
2.9 مگ
نوشته شده توسط MOH@ND3S
("APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !
البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.")
فکر نمی کنم این حرف هیچ پشتوانه علمل داشته باشه شما هر چیزی بنویسی به شبکه اینترنت می تونی وصل بشی و تاثیری در کیفیت اینترنت نداره
سلام دوستان
من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
یا هفتگی نامحدود
مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.
کلا هیچ روشی نداره که بتونیم اون بسته ها رو فعال کنیم؟
چون یادمه یه مدت پیش هم فقط اسم بعضی بسته هارو حذف کرده بودن در حالی که اگر کد میانبر رو میزدیم میتونستیم فعال کنیم ، الان کد های میانبرش رو یادم نیست خیلی وقته استفاده نکردم.
کلا بسته ها رو حذف کرده. راهی نداره
امروز یقین کردم ایرانسل دزده. تا حالا هر چی اینجا گفته بودند باورم نشده بود و ته دلم گفته بودم لابد ترافیکشون رو درست مانیتور نکردن و ...
امروز پیغام داد که از طرح سه ماهه ات تنها یک روز و 1.1GB باقیمانده
منم گفتم بذار تا فردا تمومش کنم
کمتر از 300 مگ (آپلود + دانلود) استفاده شده بود که یهو دیدم قطع شد!
بررسی کردم دیدم اعتبار = 0 :n38:
برای پیگیری به 700 تماس گرفتم وصل شد اما تا کد ارتباط با اوپراتور رو زدم گفت اعتبار شما برای اتصال به اوپراتور ناکافی است! اینم از رایگان بودن تماس با 700 که ادعاش رو دارن
هر کی هک بی تی اس ایرانسل یا هر ترفند دیگه ای برای دور زدن این اوپراتور نامرد رو بلده از طرف من این 800 مگ که دزدیدن رو حق داره استفاده کنه:n37:
من با مورد اول نظری ندارم چون از ایرانسل استفاده نمیکنمنقل قول:
اما در مورد تماس با 700 کاملا رایگان نیست معادل 1 دقیقه تماس از حساب کم میکنه شما باید به اندازه یک دقیقه تماس توی حسابتون شارژ باشه
من یه مدت از ایرانسل استفاده نمیکردم دوباره چند روزیه اومدم سراغش منتها هنوز هم مثل قبل دزدی میکنن :n24:
من فقط برای اینترنت استفاده اش میکردم و همیشه شارژ ها رو طوری میگرفتم تا دقیقا هم قیمت بسته در بیاد
تا چیزی تهش نموونه اگر هم میموند ، انتقال میدادم به یکی دیگه :n08:
چند روز پیش یادم رفت انتقال بدم و 1100 تومن داشتم (بسته اینترنتی هم فعال کرده بودم) دیروز نگاه کردم دیدم شده 850 تومن:n28:
امروز نگاه کردم دیدم شده 600 تومن.:n14:
نه زنگی زدم نه اس ام اسی دادم ، نه تو جایی ثبت نام کردم که مثلا برای اس ام اس ها ازم پول کم کنه
کلا خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکردم!:n19:
بسته اینترنتی هم که دارم نمیدونم این پولی که کم میکنه دیگه برای چیه :n13:
من نمیدونم اینهایی که پز سرعت برای ایرانسل میدن که ما شش مگ داریم و هشت مگ داریم هدفشون دقیقا چيه!بله منهم ساعت چهار صبح دانلود واقعی با دانلود منيجر تا یک مگ هم دارم اما تو ساعت روز و خصوصا ساعت اوج مصرف حتی نمیتونم یک صفحه رو لود کنم.الان ساعت ده شب سرعت اینجا زیر بیست کیلو بایت هست! اونهم ناپایدار یعنی یک لحظه بیست هست یک لحظه صفر و یک لحظه ده درواقع عملا بلا استفاده.آخه چرا اینقدر بیحساب بسته می فروشند درحالیکه پهنای باند کافی ندارند.روزبروز داره بدتر میشه من آخر زمستون بود امتحانی بسته یکماهه گرفتم و چون دیدم سرعتش قابل قبوله رفتم طرح یکساله فعال کردم که بزرگترین اشتباه رو کردم.بهتون توصیه اکید میکنم بسته بلند مدت نگیرید چون ایرانسل بهيچ عنوان قابل اعتماد نیست.پول رو که گرفتند دیگه نميتوني پس بگیری و اون وقته که نه کسی پاسخگو هست و نه گوشی شنوا.الان من دوباره سراغ adslرفتم و ایرانسل بی مصرف افتاده .یعنی پولم رو ریختم دور رفت.شما اشتباه منو تکرار نکنيد..همراه اول صد شرف داره حداقل دروغگو و دزد نیست.تا جایی که براتون ممکنه سراغ ایران دزد نريد اگر هم مجبور بودید بهیچ عنوان طرح بلند مدت نگیرید وگوشت رو دست گربه ندید.
تست سرعت 4G در منطقه ما رشت پل جانبازان کوچه نوبهار
با سه خط آنتن و تست سرور های شاتل و پارس آنلاین و ایران نت و مبین نت و همراه اول و چند تا دیگه هم بود دوستان
میشه تست بگیرید بزارید.میگن تو اصفهان پوشش و سرعت خوب نیست کهنقل قول:
منم زدم سند و ریسایو میشه اما صفحه وا نمیکنه اصلانقل قول:
چرا واسه ما پیش نمیاد.قدیم ایرانسل شارژ پولی کم میکرد بسته فعال نمیشد ولی الان نه در عرض 3 دقیقه فعال میشه.در تعجبم واقعا برای شما اینجور مشکل پیش میادنقل قول:
با اپراتور هرچقدر صحبت کنید 60 تومان کم میکنه از حسابتون.من 18 دقیقه صحبت کردم در مورد کندی سرعت نسل سه منطقه ما با یک خانوم که پشت خط اپراتور کارشناس بود صحبت کردم فقط 60 تومان کم کردنقل قول:
تو منطقه ما قبلا تریجی تا 8 مگابیت راحت میرفت الان بزور تا 1 مگابیت میره پینگشم داغون شده
بدک نیست، بهتر از قبل شده.نقل قول:
تست نسل سه
سرور داخل
سرور امارات
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان واسه خرید مودم جیبی کجا برم ؟ بازاراش کجاست؟
تو تهران
سلام به همه. من دیروز سیم کارت 4G ایرانسل خریدم. کجای تهران پوشش 4G داره ؟ میخوام تستش کنم. الان تو خونه ما فقط 3G فعال میشه. گوشیمم 4G داره :) ممنون میشم جواب بدین.