برا من خوبهنقل قول:
Printable View
برا من خوبهنقل قول:
با سرعت نصف حال میکنید ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
نقل قول:
فرشاد با کدوم نت همچین مشکلی پیش اومده ؟ مخابرات ؟
بله مخابراتنقل قول:
نقل قول:
صبر میکردی تا نسخه بلوری ریلیز بشه :n02:
این هم کیفیتش خوبه قبلا گرفتمنقل قول:
من مخابرات را دوست دارم:n12::n02:
ا فاجینگ هِیت مخابرات...
به چه دردی میخوره وقتی هر 20 دقیقه قطع میشه؟ بخدا رو اعصابمه...
در ضمن این مثلا جبران کردنشونه؟ من اغتشاشیدم تو جبرانشون... یکی پهنای باندش 20مگ، یکی هم 512، واقعا انصافه؟ :n24:
لعنت به مخابرات که پیرم کرد... :n24:
خیلی جالبه... جدیدا صبانت و مخابرات با هم قطع و وصل میشن :n24:
چند شبه ساعت رایگان ip میره روی 95 و سرعت افتضاح میشه.غیر از 95 هم وصل نمیشه اصلا.کی میخواد درست بشه؟
9 روز دیگه تموم میشه دوره م. بعدش هم که دانشگاهم. آخر هفته هم که خونه م از نت ایرانسل استفاده میکنم. دروغگوهای بی شرف.
زنگ زدم 2020 میگه مرکز مخابراتی شما مشکل داره. پیام گذاشتم تو پشتیبانی میگه مشکل سراسریه. تو خبرگزاری ایرنا نوشته تو اهواز حفاری کردن کابل قط شده. یه دروغ رو با هم هماهنگ نمیکنن حداقل!
ایشالا این پولای ناحق صرف دوا و درمونشون میشه!
مسخرشو در اورده مخابرات 1 هفته همش قطع و وصل کی میخواد حلش کنه
کلافه شدیم از بس قطع و وصل میشه
Sent from my GT-I9300
saminem بعداز قطع و وصل شدن دان استریم شما تغیر میکنه؟؟؟
اینترنت که خوب شده:n01:
من مخابرات را دوست دارم:n12:
رو ورژن قبلی مودم وقتی قطع میشد دیگه وصل نمیشد و باید خاموش/روشن میکردم ولی از وقتی فریمورشو آپدیت کردم وقتی قطع میشه 3-4ثانیه بعد اتوماتیک وصل میشه اصلا قطعی محسوس نیست
خیرنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اگر دان استریم تغییر میکنه قطعی از نویزه
سلام
اقا ما امروز رفتیم یه ماه شارژ کنیم بعد اسم منو نوشت خواستم کارت بکشم سیستمشون قطع بود یعنی نت قطع شد نیم ساعت ایستادم وصل نشد
دیگه اومدم خونه ساعت1 ظهر اینترنتی شارژ کردم 1ماهه 2مگ 8گیگ الانم رزروه چند ساعت دیگه باید فعال بشه
بعد تازه از همین دفتر خدماتشون زنگ زد مسئولش میگفت تو سیستمت جشنوارس و فقط پول ترافیک رو میخواد بدی بیا پولت رو پس بگیر منم گفتم اصلا من جشنواره نبودم
گفتش امروز پول دادی گفتم نه دیگه قطع کرد...
جریان چیه؟
اگر سرویس فعلی فقط ترافیکش تموم شده و مثلا 3روز دیگه زمانش تموم میشه یا باید 3روزو صبر کنی تا سرویس فعال بشه یا زنگ بزنی پشتیبانی واست سرویس رزرو رو فعال کنهنقل قول:
دوستان ببخشید واسه شما هم از امروز شارژ خوری چند برابر شده؟؟ من 11.50 گیگ داشتم تا صبح. الان شده 10.87 :n29::n29:
نه دانلود کردم نه آپدیت، نه سایت خیلی سنگین باز کردم. فقط وبگردی معمولی !!!
مخابرات تهران نامحدودا رو ارزون کرده میگن 512نامحدود شده 18500تومن:n04:
اون تهرانه...احتمالا اینجا گرون تر بشه! ارزون تر نمیشه!نقل قول:
اهواز نامحدود داره؟
شبانه چی رایگان میده؟
سلام
مخابرات نامحدود داره؟
سلامنقل قول:
خیر یه مدت با قیمت 2برابر آورد ولی دوباره حذفش کرد ولی اگر کسی پارتی داشته باشه با همون قیمت 2برابر بهش میدن
سوالت به گروه خونی مخابرات خوزستان نمیخوره !نقل قول:
آخه خوزستان و نامحدود ؟؟؟ :n27:
دوست عزیز واسه من چند روز این وضعیت هست
یه سوال
مخابرات شبا رایگان هست؟
بعدی1 به چند هست و با هر مودمی مطابقت داره؟
از ساعت 2 تا 6 رایگان هست
برا شما هم ظاهر ibs عوض شده؟(همون صفحه ای که یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنیم)مثل اینکه نسخشو عوض کردن
برا چی ibs رو گذاشتن ؟ مگه پرتک رو به جای این چند تا سامانه مسخره راه اندازی نکردن ؟ پس چرا به جای این که برش دارن ارتقاعش دادن ؟ اصلا به چه دردی میخوره وقتی نمیشه از توش تمدید کنی.نقل قول:
من همچنان روزی 600 مگ مصرفمه در صورتی که 200 مگ بیشتر استفاده نمی کنم
نمی دونم جرا وارد پارتاک هم نمی شم
10 مگ 8 گیگ گرفتم و هوز 3 گیگ دارم تا پس فردا !نقل قول:
حقیقتا وقت نمی کنم برم پاس ماناماد وگرنه بلد بودم چطور باشون برخورد کنم
10 مگ 8 گیگ گرفتم و هوز 3 گیگ دارم تا پس فردا !نقل قول:
به شدت سرعتم کم شد یهو !!!
منی که قطعی ندارم اصلااااا سرعت دانلودم از 240 شده 80
دیشب یه چند ساعتی برای من قطع بود .اما بعدش که وصل شده دو تا اتفاق افتاد :
1-یکی اینکه سرعتم اسمی شد .یعنی 1 مگ تا 2 مگ میرفت اما بعد از قطعی جداکثر همون یه مگ رو میده حتی تو روز
2-ای پیم که توی یه رنج خاص قفل شده بود باز شد و افتاد روی گسترش ارتباطات .البته باید دوباره چک کنم شاید ایندفه روی گسترش ارتباطات قفل شده باشه:n09:
-----------------------------
یه نکته ی جالب اینه که تلفن رو که بر میداریم نت قط میشه!
هر بار ک قط میشه باید مودم رو خاموش و روشن کنم. در غیر این صورت وصل نمیشه. لعنتی