دوستان پرداخت آنلاین به چه صورته؟
Printable View
دوستان پرداخت آنلاین به چه صورته؟
بله ، فعلا در استفاده محتاط باشید چون سیستم گزارش دهی سایت مخابرات هم داره دزدی میکنهنقل قول:
دوستان الان من سرویسم نامحدود هست
شامل این طرح شده؟
کد:http://217.218.190.237/pasna/systems/services/html/Index.shtm
سلام
من نامحدود دارم
برای استفاده از کمپین بهاره باید چی کار کنم
به من که چیزی اعلام نشدهنقل قول:
الان باید به کجا شکایت کرد؟
پشت قبض تلفن نوشته که فکر نمیکنم در زمینه اطلاع رسانی کاربرها بتونند بهانه ای بیاورند ! اما اینکه قانون ناعادلانه ای هست بله بنده هم همین فکر رو میکنم.نقل قول:
به من که چیزی اعلام نشده
الان باید به کجا شکایت کرد؟
در صفحات قبل دوستان چندین سایت مربوط به نهادهای مختلف رو قرار دادند.
به نقل از بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات :
(از محتوا این طور میشه استنباط کرد که شرایط حجم بهتر میشه ولی احتمالا نامحدود برگردانده نمی شود)
نقل قول:
٦/٢/٩٤
مشترك گرامي از ابتداي ماه ارديبهشت اجرا خواهد شد مكاتباتي با واحد پشتيباني صورت گرفته انشالله تغييري در وضعيت اعلام شده شود.روابط عمومي
نقل قول:
٦/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي در قبض تلفن اطلاع رساني صورت گرفته در ضمن مشترك محترم انتقادات و پيشنهادات مشتركين به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييراتي در اين تصميم صورت پذيرد در صورت آمدن جوابيه به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.روابط عمومي
پشت قبل تلفن چی نوشته؟نقل قول:
یه لینک برای شکایت هم بدین
پس دیگه باید از مخابرات کوچ کنیم:n41:نقل قول:
از اینکه یه مقداری اعتراضات جواب داده خوشحالم:n09:نقل قول:
باید ادامه بدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سوال دومو من پرسیدم)
اینها اصلا حق ندارن خارج از قرار داد عمل کنن
تو قرار داد من زد 1 مگ نامحدود
چیزی به اسم منصفانه و از این چرت و پرت ها نگفته
یعنی نمیتونن برای مشتکرین قدیمی این طرح رو اجرا کنن
این لینکه شکایت به وزارت خونه
اینم لینک تالار گفت و گو
دوستان یه سری چقدر زود ناامید شدید!!برید اعتراض کنید احتمالش هست جواب بگیریم حالا اگه نشد میریم تو فکر عوض کردن طرح و یه ای اس پی دیگه و....اولویت باید با شکایت باشه
بله. اولویت شکایته که مخابرات درست کنه این قانون مسخره رو. آی اس پی های دیگه یا نامحدود ندارن یا خیلی قیمتشون بالاس.
دوستان همه شکایت کنید. همین تغییراتی که تو بخش پرسش و پاسخ مخابرات گفته قراره اتفاق بیفته بخاطر همین شکایتهاس.
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!
امروز رفتم مرکز دیتا تو اتوبان کردستان محض اطمینان لطفا خودتون هم برید و از مسئول اونجا سوال کنید. منظور از طرخ مصرف منصفانه پیشنهادی هست که به مشترکین نامحدود در غالب همون طرح بهاری میدن! چون سرویس من 2مگه اونو بهم توضیح داد که برای 2 مگ به صورت داوطلبانه و دلخواه میتونن تغییرش بدن به 5 یا 10 مگ با 30 و 31 گیگ مصرف ماهیانه و 1تا 6 رایگان که حساب کردم همین 2 مگ نامحدود میشه ترافیکش!!! پیگیر اون عزیزی ه م که در بخش پرسش و پاسخ دروغ تحویل ملت میده شدم و شرح کارای ایشونو به مدیر همون بخش روابط عمومی گفتم که قول پیگیری دادن!!!
دوستان امروز فهمیدم فقط بعضی مناطق تهران پیشت قبض ها درج شده برای ما منطقه 3 مخابراتی هستیم همچین چیزی نبود
پشت قبض ما هم هیچی نزده بود!نقل قول:
منم یه چیز جدید دستگیرم شد اینکه با اپلیکیشن موبایل اندروید وقتی لاگ این میکنید نوشته که unlimited و پایینش هم( remamained (kB هستش که زده 0 و این نشون دهنده این هستش که هنوز اتفاقی نیوفتاده
من که 1 مگ نامحدود دارم و از 2/1 تا به حال 42 گیگ دانلود کردم و دانلود هم می کنم نهایتش اینه که بیخیال خط تلفن می شوم چون به من اطلاع رسانی نکردند.
یادمه از 128 کیلو بایت به 1 مگ تغییر سدویس دادم بهم زنگ زدند که مطمینی که می خواهی تغییر بدهی و پولش در ماه این قدر می شود گفتم بله مطمینم.
ولی حالا چی دریغ از یک اطلاع رسانی رسمی
پشت قیض شد اطلاع رسانی اگر شماها نمی گفتید اصلا به پشت قبض دقت نمی کردم.
بخوان هم نمی زاریم اتفاقی بیوفته...نقل قول:
اینجا رو حتما بخونید
چیزی که ازین مطلب دستگیرم شد اینه که خیلی دلشون میخواد محدودش کنن ولی:نقل قول:
1- از خیر پولی که میگیرن نمیتونن بگذرن
2- از اینکه این تعداد یوزرو از دست بدن میترسن
3 و از همه مهم تر بازم اجباری در کار نیست!!! وگرنه مطمئنا تو این گزارش بهش اشاره میشد!
بخدا این حرف مسخرس طرف 256 میگره با سرعت دانلود 35kb دیگه دانلود منصفانه چیه اخه . شرکت خصوصی میاد نامحدود میده سرعت 128kb بعد سرعت دانلود 600 - 700 تا بعد هر چقدر بیشتر مصرف کنی سرعت کم میشه تا برسه به سرعت نامی (همینی ک مال مخابرات هست ) بعد من یه سوال داشتم اینایی ک سرویس 128 - یا 256 دارن با سرعت دانلود 30 کیلو بایت کسی هست که همش دانلود بزنه یا شب ها رو دانلود بزاره ؟ اخه پول برق هست.. پول اصتحلاک دستگاه هست .. نمیدونم میصرفه یا نه . ولی در کل با این سرعت ها فقط بدرد یه وب گردی ساده میخوره
دوست عزیز ممنون از پیگیریت بیشتر به اینجا سر بزننقل قول:
دوستان از خبرگزاری ایستنا هم قول پیگیری دادند :n02:
نهایت اینکه اینترنت نامحدود واس ماس کلا اینترنت ماس ماس
نمیدونم چرا وقتی اعتراض اینقدر خوب جواب میده جاهای دیگه یادمون رفته یا خوابمون برده
دوستان در مورد اینترنت همراه اول کجاهای تهران 3g,4g راه افتاده ..
من خیلی جاها امتحان کردم E میزنه یعنی 2g هستش هنوز ؟؟
گوشمیم هم گلکسی s5 هست
چطوری میشه از مخابرات اینترانت گرفت ؟
تعرفه های چقدره؟
اگر دوستان نیان گیر بدن که چرا تو این تاپیک در این مورد سوال جواب میشه!نقل قول:
تو میدون ونک 4gشده تری جی رو نمیدونم از اپ open signal استفاده کن رو وبسایتش هم نقشه داره
اینترانت نداره! داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من به صرفه نیست گیگ اینترانت رو میفروشه 800تومن... در ضمن برای اشخاص حقیقی فکر نکنم بدهنقل قول:
باز یه سوال کنید شما از واحد فروش
2020
درود دوستان
کسی فرم قرارداد کمپین بهاره رو نداره ؟
من از 2 صفحه اولش عکس دارم ولی صفحه سوم ناخوانا هست متاسفانه .
میخوام بدونم این قرارداد یکساله ، اگه بعد از 2 ماه مثلا بخوای کنسلش کنی چه جوریه و چقدر جریمه میگیرن؟
سپاس
نه دوست عزیز احتمالا اون آقایی که شما باهاش حرف زدید از مرحله پرت بوده اصلا مگر طرح های دیگه مثل بهاره نبوده تا حالا ؟نقل قول:
بعد پشت قبض نوشته اینترنت نامحدود از 1 اردیبهشت براش مصرف منصفانه اعمال می شه چه ربطی به طرح بهاره داره ؟ اصلا خودت فکر کن
به نظرم دوستان این 1 ماه رو رعایت کنید تا وضعیت معلوم بشه البته وضع بقیه شرکت ها از این خیلی بدتر
ایرانسل زنگ زدم می گه دیگه وایمکس نمی دیم:n38: پیش به سوی غار نشینی
پشت قبض ما هیچی نبود برای چند منطقه مخابراتی تهران فقط درج شدهنقل قول:
٧/٢/٩٤
مشترك گرامي با توجه به اين كه اين طرح باعث انتقاد زيادي شده لطفا منتظر باشيد انشالله اين طرح لغو شود در غير اينصورت اطلاعات بيشتري را در اختيارتان خواهيم گذاشت.روابط عمومي
به همه خسته نباشید میگم تا اینجا خوب بوده باید فشار بیاریم بازم روشون من بازم خواهش میکنم هر کس وقتشو داره بره رو تالار گفت و گو براشون پیام بفرسته
195 هم فراموش نشه چون از وزارت خونه هم روشون فشار بیارن بهتره
راستی شما صفحه قبلش رو ندیدید :نقل قول:
٧/٢/٩٤نقل قول:
باسلام مشترك گرامي اطلاع رساني از طريق قبض شده و همين تغييرات اعتراض بسياري از مشتركين را به همراه داشت اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي
نقل قول:
٦/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي در قبض تلفن اطلاع رساني صورت گرفته در ضمن مشترك محترم انتقادات و پيشنهادات مشتركين به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييراتي در اين تصميم صورت پذيرد در صورت آمدن جوابيه به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.روابط عمومي
بله مثل اینکه برخی مثل شما بودن احتمال داره روی نوبت بعدی چاپ بشهنقل قول:
اما در قبضی که برای ما آمده با رنگ قرمز در پشت قبض این هشدار چاپ شده جالب تر اینکه روی قبض طرح بهاره رو تبلیغ کرده که ربطی به سیاست منصفانه نداره در حقیقت سیاست منصفانه برای کسانی هست که می خواهند هنوز اینترنت مثلا نا محدود داشته باشند این طرح در بقیه isp ها در حال اجرا هست همه یک ترافیکی رو در نظر گرفتن که مخابرات داره لابه لاشون شاهی می کنه
باز نمیدونم چی شده که سرعت ها افت کرده من 2 مگ دارم اما سرعت دانلود من به 10 کیلوبایت هم نمیرسه !
واقعا این مخابرات آخرش ما رو دق مرگ میکنه . روز سرویس دهی ضعیف تر میشه و هیچکس هم پاسخگو نیست . آخر اردیبهشت کلاس های دانشگاه تموم میشه و من کلی باید فیلم آموزشی دانلود کنم و یه چند تا پروژه درست کنم که اصلا با این سرعت امکانش نیست . به نظر شما منی که ماهی هفتاد و خرده ای میدم درسته که تو خونه اینترنت باشه و برم بیرون خدا تومن پول بدم واسه کارهای برنامه نویسی؟؟؟
من ١ مگ با ترافيك ٨ گيگ دارم سرعتهم بد نيست بيشتر وقتا روي ١٣٠ ثابت هست
ولي ميخوام تبديل كنم به نامحدود از تو سايت رفتم نامحدود نميشه كرد
چجوري بايد نامحدودش كنم؟
زنگ بزنم بهشون انجام ميدن؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
زمانیکه این اتفاق براتون میفته با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکل رو بگید و درخواست ریست کردن پورت رو کنید اگر باز همینطور بود باز تماس بگیرید تا مجبور شن برای شما تیکت درست کنن و بعد خودشون باهاتون تماس بگیرن.. احتمالا نویز روی خط هست و باید بر طرف بشه...نقل قول:
این افت سرعت مال همه ی کسانی هست که تو منطقه ما زندگی میکنن و فقط مال من نیست .نقل قول:
1 مگ نامحدود دیگه نمی دن تا 512 بیشتر نمی دن که اونهم از 1 اردیبهشت سقف مصرفش 20 گیگ شده و عملا محدود حساب می شه:n39:نقل قول:
اقا من که میگم برید شکایت کنید که این داستان مصرف منصفانه کنسل بشه،شما خودتون جدیدا رفتید مرکز مخابراتی بهتون گفتن 512 بیست گیگ ترافیک شده؟
من امروز تلفنی از 2020 پرسیدم گفت بخشنامه هنوز نیومده ، همونی که پشت قبض نوشته برای طرح بهاره هست !! ولی گفت اون 20 گیگ برای 512 که تو سایت نوشته بخشنامه ای هنوز ازش نیومده.نقل قول:
اقا من که میگم برید شکایت کنید که این داستان مصرف منصفانه کنسل بشه،شما خودتون جدیدا رفتید مرکز مخابراتی بهتون گفتن 512 بیست گیگ ترافیک شده؟
نقل قول:
٨/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي انتقادات شما به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي
نقل قول:
باسلام مشترك گرامي به علت نارضايتي كه صورت پذيرفته فعلا اطلاعاتي گذاشته نشده انشالله به زودي اين محدوديت برداشته شود در صورت پايداري مطمئنا اطلاعات بيشتري در سايت اعلام خواهد شد.روابط عمومي
نقل قول:
باسلام مشترك گرامي انتقادات شما به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي
.نقل قول:
.
.
یعنی دم همگیمون گرم خواهر و مادر مخابرات رو به دیدار هم رسوندیم.البته هنوز هم من دانلود نمیکنم تا مطمئن بشم.
من كه دارم ١ مگ نامحدود ٢٤ شاعته دانلود مي كنم