سلام دوستان
میخواستم بدونم از صادقیه بخوای بری 01 چجوری باید رفت و بهترین و سریع ترین مسیرش چجوریه؟ ( بدون ماشین شخصی )
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
Printable View
سلام دوستان
میخواستم بدونم از صادقیه بخوای بری 01 چجوری باید رفت و بهترین و سریع ترین مسیرش چجوریه؟ ( بدون ماشین شخصی )
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
نقل قول:
شما همون متروی صادقیه رو سوار شو بیا ایستگاه نیرو هوایی پیاده شو از اونجا هم پیاده میتونی بری هم با ماشین خیلی نزدیکه:n02:
سلام
کسی در مورد بسیجی ویژه چیزی نمیدنه؟
(آخه میگن هم حقوقش بالاست(حدود 700) و هم جزو خدمت سربازی محسوب میشه و بعد سه سال اگه بخوان استخدام رسمی سپاه میشی)
البته اطللاعات دقیقیتری ازش ندارم و اینها طبق شنیده های خودمه
سپاس
نقل قول:
با عرض سلام.
دوست گرامی فعلا راه خلاص شدن از خدمت مقدس!! گذرندون اون هست . از طریق حوزه نظام وظیفه و ناجا!.
تنها راه دیگه ای که میتونید خدمت رو بگذرونید( با حقوق خوب) طبق اعلام نظام وظیفه و دفترچه راهنمای خدمت : طرح استخدام پیمانی به مدت 5 سال هست . که اون هم قاعدتا از طریق نظام وظیفه صورت میگیره!... شما فقط باید یه ارگانی که چنین موردی نیاز داشته باشه رو پیدا کنید و پیمانی اون ارگان بشید.
طرح سرباز صنعت و سرباز بسیجی و .... اینا همش حرف هست دوست عزیز.
عملا کارت پایان خدمت فقط به ادامه تحصیل و خروج از کشور احاطه داره فعلا! ...
سلام دوست عزیز من حدود 4 - 5 سالی هست که سابقه بسیج دارم و اول بگم که این سوال شما به خدمت ربطی نداره ولی خب بهر حال بخاطر اینکه گمراه نشید یا هرکسی یه نظری در این مورد بهتون بده جوابتونو میدم. بسیجی ویژه هیچ ربطی به خدمت نداره شما پس از اینکه چند سال در بسیج عضو فعال باشید با نظر فرمانده حوزه بسیج شما را به چند دوره آموزشی میفرستند پس از گذراندن این دوره شما به صورت قراردادی داخل حوزه بسیج استخدام میشوید و یا به صورت دفتری یا فرمانده پایگاه یا مسئول فرهنگی ، عقیدتی و... میشوید و اگر شما بخواهید تا همین حد هم پیش بروید به این آسونیها نیست اول اینکه شما باید انقدر در بسیج فعال باشید و مورد اعتماد فرمانده حوزه شوید هر کسی را که استخدام سپاه نمیکنن اینجوری نیست که برید بگید من میخوام بسیجی ویژه بشم . و خلاصه اگر به هر روشی استخدام شدید و این استخدام قبل از خدمتتون بود فقط میتونه تو پذیرش سپاه شدن و اون 6ماه کسری کمکتون کنه وگرنه خدمتت حساب نمیشه و اینکه دیگه راحت نمیشه بگی من دیگه نمیخوام اینجا باشم و خداحافظ شما/ خلاصه اینجا جای این سوال و این جواب نیست ولی اگر قصدت خدمته که با بسیجی فعال هم میتونی این کارها بکنی اگر هم قصدت شغله که باید از پایگاه و حوزه بسیج برای استخدام اقدام کنی/نقل قول:
سلام / دوست من هم تقریبا چنین شرایطی را داشت و معاف نشد والان داره میره خدمت/ لازم نیست پدرتون عضو بهزیستی باشن اگر تک پسر باشید و پزشک تایید کنه که پدر شما از کار افتاده هستن و نیاز به مراقبت دارند به شما کفالت می دهند /شما وقتی تحصیلتون تموم شد باز هم میتونید درخواست معافیت کفالت بدید و البته شاید تا اون موقع شرایط شما و قوانین خدمت شما را معاف کنه شما فعلا برید سراغ دانشگاه تا دو سال بعد معلوم نیست قوانین معافیت چه تغییراتی بکنه./نقل قول:
سلام دوستان.
یکی که از خدمت در رفته میتونه بره گواهینامه بگیره؟
با عرض سلامنقل قول:
باید به محل خدمت قبلی برگرده و چند روزی حضور بزنه ؛ گواهی اشتغال به خدمت دریافت کنه و همزمان با اینکه داره ادامه خدمت میده گواهینامه رو دریافت کنه و بعد اگر نخواست ادامه خدمت بده مجددا فرار کنه.
اگر گواهی اشتغال گرفت و و فرار کرد براش گواهینامه صادر نمیشه چرا که مدت فراری بودن به نظام وظیفه و ناجا ارسال میشه.
دوست عزیز استخدام بسیج ویژه تحت اختیار مرکز گزینش سپاه تو چهاراه آبسردار بود و به این صورت بود که شما از طریق حوزه معرفی میشی به ناحیه،از طریق ناحیه کمیسیون تشکیل میدن و بررسی میکنن و در صورت تایید معرفی میکنن به نیروی انسانی سپاه محمد و از طریق اون معرفی میشین به مرکز گزینش سپاه تو آبسردار و پس از کلی امتحان و تست ورزش و تحقیقات شما میشدین بسیج ویژه و قرارداد 5ساله امضا میکردن...میگم میکردن چون الان دیگه استخدام بسیج ویزه ممنوع شده و فقط افرادی که از قبل معرفی شدن استخدام دارن و افرادی که بسیج ویژه هستند هم یا پس از اتمام قرارداد میگن به سلامت و یا رسمی میکنن که بیشتر میگن به سلامت چون رسمی خودشون دارن استخدام میکنن...در اصطلاح هم به بسیج ویژه میگن پاسدار چینینقل قول:
من سرباز ارشد دفترفرمانده یکی از نواحی بودم و کامل در جریان این موارد و نامه ها هستم
سلام دوستان
من براي آموزشي افتادم آموزشگاه شهداي وظيفه ي 01 نزاجا.
حالا روز يكشنبه از ايلام اعزامم.
1) آيا روز يكشنبه بايد همونجا بمونيم يا ميگن بريد خونه ؟ با توجه به اينكه ايلام تا تهران راهش دوره آيا امكان داره بگن همينجا بمونين خياط خوشون بيارن؟
2) از اين ور كه دارم ميرم شلوار راحتي ببرم؟ اگر شلوار راحتي نميذارن ببرم داخل يعني توي پادگان روزهاي اول بايد با شلوار لي بخوابم؟
3) توي وسايل استحقاقي شلوار راحتي ميدن يا شبها بايد با شورت بخوابيم؟
4) اگر يكشنبه بگن بريد خودم بايد تا ايلام اتوبوس بگيرم؟ اگه بگن برين چند شنبه بايد برگردم؟(ميدونم بستگي به نظر فرمانده ي پادگان داره ولي ميخوام بدونم معمولا چند روز مرخصي ابتداي دوره ميدن؟)
5) براي كمد چه جور قفلي ببرم؟
6) راستي يكشنبه شب ميرسم.شام ميدن يا خودم بايد ببرم؟
من آموزشم 01 بودم : لباس که میدن معمولا 2-3 روز میگن برید لباساتون اندازه کنید ولی قانون نیست،ممکنه نگه دارن که درون پادگان خودشون خیاطی دارن ( 01 آرایشگاه،خیاطی،گیم نت! و استخر و 2 تا بوفه مجهز! داره)نقل قول:
خودشون شلوار راحتی نمیدن ولی یه شلوار چسبون میدن که معمولا بچه ها تو فصل سرما زیر شلوار نظامیشون بپوشن پس یه شلوار راحتی ببری بهتره
کمد های 01 خودشون معمولا قفل دارن ولی گاهی ممکنه کلیدش نباشه پس اگه میخوای قفل ببری از این قفل های زبونه دار(زبونه به سمت چپ یا راستش باز میشه!!) ببر با 2 تا پیچ برا اطمینان
شب اول که میرسی احتمال زیاد شام نمیدن پس با خودت ببر (البته بوفه ساندویج هم داره ولی باز ببری بهتره چون یهو دیدی از شانست ساندویجش تا شب تموم شده بود)
روز اول که من رفتم بهم پوتین و کلاه و لباس و شلوار نظامی دادن و گفتن برید چند روز دیگه بیاید،،،بعد چند روز که اومدیم بهمون کیسه انفرادی دادن که توش 2 تا پتو،تاید،صابون،واکس،شامپو ،شورت،زیر پیرهن،شلوار و لباس گرم برای فصل زمستون،پلیور،کلاه بافتنی،دستکش و دمپایی دادن.
اگه بگن مثلا 3 روز دیگه بیاید از نظر اینکه از چه راهی برگردی نگران نباش،از دیگران میتونی بپرسی راهنماییت میکنن(مشکلی پیش نمیاد راحت میتونی بری ترمینال که با اتوبوس برگردی)
پادگان 01 بهــترین پادگان آموزشیه:n01:
دوستان من 1.12 اعزامم بوده و چند روز قبلش رفتم دانشگاه ثبت نام . نامه معافیت تحصیلی رو الان که برای اولین بار رفتم یونی بگیرم بردم براشون قبول نکردن و پلیس +10 گفت باید بری نظام وظیفه و روز غیر 5 شنبه باشه که من کلاس ندارم .
1. می تونم ادامه تحصیل بدم ؟
2. میتونم تو نظام وظیقه شهرم اقدام کنم ؟
3.چرا زدن 5 ماه غیبت ! من که 1.12 بودم
4. دانشگاه مگه نامه نمیده ؟
دقیقا زدن که مجاز به ادامه تحصیل نیستم .
:n04::n04: :n12: :n28: :n04::n04::n30: ای بخشکی شانس که سرنوشت ما نیروی انتظامی بود.نقل قول:
سلام کسی میدونه جریان این 5 روز تشویقی چیه؟ و کی می شه از اون استفاده کرد؟
5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان به مناسبت روز ارتش/ جرایم انضباطی سربازان بخشیده میشود
فرمانده قرارگاه منطقهای و ارشد ارتش در جنوب غرب کشور از اختصاص 5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان در روز ارتش خبر داد و گفت: جرایم انضباطی سربازان نیز به این مناسبت بخشیده میشود.
سلام به سربازان عزیز
دارم میرم تو 4 ماه خدمت 35 روز وارد یگان شدم 35 روز رو همشو پست دادم دیگه بریدم خسته شدم
مرخصی های 24 رو هم میرم الکی توی تهران میچرخم که حالو هوام عوض شه...
عیب نداره تموم میشه ...
این روزا هم میگذره ولی من از این روزا نمیگذرم
نقل قول:
زیاد سخت نگیر که دیر میگذره ,چند ماه اول رو که باید پست بدی بعد کم کم جاهای بهتر
بعدش همینا واست میشه خاطره .....
دوست من شرایط همه ما مثل همه. منم 60 روزه دارم هر روز پست میدم. تازه دلم خوشه لیسانس دارم. با هزار امیدو آرزو رفتیم لیسانس گرفتیم و آخرش این شد... تازه زور حرف مردم هم با آدم داره: تو لیسانسی خدمتت اداریه و راحته!نقل قول:
باز شما خوبه توی شهر شلوغی مثل تهران هستی و کمتر دلت میگیره. در هر حال امیدوارم زود بگذره و ما هم از این اسارت راحت شیم
نقل قول:
به به داداش محمد هم دیگه داره میوفته تو سرازیری :دی
داادش ناراحت نباش همیشه یادت باشه کسایی هستند که حسرت شرایط شما رو میخورند -دیگه باز هم دمشون گرم
24-24 تون کردند بهتر از هیچی هست . من خودم هم کم پست ندادم ( یعنی فکر کنم خیلی پست دادم :دی) یه نصیحت سر پست خودت رو سرگرم کن
و اصلا و اصلا به ساعت نگاه نکن چون خیلی دیر میگذره من خودم میخواستم برم سر پست اولین کاری که میکردم ساعت رو باز میکردم بعد یه mp3 پلیر کوچیک داشتم ( نصف قوطی کبریت )
میزاشتم تو جیبم همین که از برجک میرفتم بالا میزاشتم تو گوشم حدودا 25 تا تراک که گوش میدادم پستم عوض میشد کلا mp3 player سر پست خیلی خیلی جواب میده . البته برجک ما از لحاظ خفت گیری
خیل امن بود و افسر گشت از یک کیلومتری مشخص بود داره میاد
دوستان عزیز.
از وقتی برگ سبز بیاد در خونه تا تاریخی که باید رفت خدمت چقدر طول میکشه؟
قربون داداش گلم برم...نقل قول:
تو اين مدت خيلي بهت و البته تمام دوستان زحمت دادم...
فردا ميرم تبريز تا پس فردا صبح اعزام بشيم...
نميدونم چه روزهايي در انتظارم هست ولي اميدوارم هميشه خدا باهام باشه و هيچ وقت تنهام نذاره...
همتون رو به خدا ميسپارم و در اولين مرخصي كه اومدم بهتون سر ميزنم.
خداحافظ:n12:
دوستان با تجربه راست میگن. سعی کن سرگرم کنی خودتو سر پستنقل قول:
به روزنامه خوندن
به جدول حل کردن
اگر بتونی mp3 یا رادیو داشته باشی که عالیه
چاره ای نیست دیگه...
برگه سبز همون برگه آماده به خدمته که تاریخ اعزام به خدمت را داخلش نوشته و شما هر موقع دفترچه پست کنید 24ساعت بعد تاریخ اعزامتون مشخص میشه (از طریق رفتن به پلیس+10 و گرفت المثنی برگه سبز) اگر هم نرید +10 حدودا یک هفته تا دو هفته بعد میاد دم خونتون که تاریخش به مدرک تحصیلی و زمانی که دفترچه راپست کردید بستگی داره مثلا اگه فوق دیپلم به بالا باشید اول ماههای زوج و اگر دیپلم و کمتر باشید 18و19 هرماه اعزام میشید.نقل قول:
یه لحظه این مساله فکرمو درگیر کرد که تو برگ اعزام نوشته : آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا(01) این همون 01 معروفه تهرانه دیگه ؟ آخه تو پست اول که همه مراکز شمار خوردن کد 1 مال ولیعصر تبریزه. به شک افتادم دمه اعزامی که به نیت تهران بریم سر از تبریز در بیاریم یهوویی . . . :n13: :n17: :n13:
خیلی خیلی ممنون دوست خوبم.نقل قول:
یه فرد زیر دیپلم اگه بخواد دیرتر اعزام بشه به خدمت باید چه وقتی دفترچه پست کنه بهتره؟
دیگه الان مثل قدیمتر نیست 5-6 ماه بعد اعزام کنن؟
سلام دوستان فردا روز اعزامه
چندتا سوال کوچولو داشتم
تو پادگان لباس راحتی میتونیم با خودمون ببریم ( شلوار گرمکن , تی شرت و...)؟
تو پست اول نوشته بود زیرپوش سفید یعنی رنگ خاصی باید ببریم لباس زیر؟ ( مثلا جوراب , شرت و... باید رنگ خاصی باشن)؟ رکابی( دو بنده) میشه برد؟
در مورد روال کار پادگان شهید مدرس کرج ( مثلا روز اول چی کار میکنن, میفرستن برگردیم یا نگه میدارن و... ) کسی چیزی میدونه دریغ نکنه
مرسی از دوستان
سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
از آنجایی که من خودم نیز فردا عازم اونجا هستم از خوزستان در مورد آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا(01) تحقیق زیادی انجام دادم
ودر نهایت شما به نیت تهران - افسریه راهی سفر شو
شاید همدیگرو اونجا دیدیم
خوش به حالت که درگیریهای فکریت این چیزاست. وقتی نوشته نزاجا، یعنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران. اونی که تو تبریزه مال نیرو انتظامیهنقل قول:
دوستان ما امروز آموزشیمون تموم شد و تقسیم شدیم
تهرانیم ولی افتادم مرند آذربایجان شرقی. رسته ام هم رایانه است. اگه کسی اطلاعاتی درباره اونجا داره بده ممنون میشم
سلام دوستان
امروز روزه تحلیفمون بود تو 01 ، پوردستان که نیومد !!! :n15:
موقع امریه ها واقعا استرس بالا بود ، یکی از بچه ها داشت غش میکرد :n04:
خلاصه امریه هارو دادن ، بیشتره بچه ها جاهای پرت افتاده بودن و رشته های مکانیک دوره کد تو شیراز خورده بودن ، بقیه هم اصفهان بودن .
فوق لیسانسه ها و دکترا که تو قسمت اداری لویزان و ... افتاده بودن .
پزشکی ها هم افتاده بودن جاهای پرت ، یکی مرافع ، یکی 05 کرمان و ...
ولی در تعجبم ، یکی از بچه ها دکترا شیمی داشت ، بچه ی تبریز هم بود ، متاهل هم بود ولی افتاده بود تهران ، خیلی ناراحت بود . انگار شرایط خاص تاثیری تو تقسیمات نداره .
موفق باشید.
من فردا میرم نظام وظیفه که بریم سمت عجب شیر امیدوارم آموزشی بی دردسر و به خوبی خوشی تموم بشه این 2 ماه و یه جای خوب هم تقسیم بشم
خدمت میگذره ولی 21 ماه از بهترین سالهای عمر آدم واقعا ظلم هست خدمت باید در حد همین 2 ماه آموزشی باشه حداکثر 4 ماه نه اینکه بعد آموزشی با چندرغاز حقوق کار کارمندی یا بیگاری از سرباز بکشن من که راضی نیستم وحلال نمیکنم از باعث و بانیش و ادامه دهنده ها این قانون...
با سلام.نقل قول:
شرایط خاص تاثیر داره اما... دارید میگید طرف دکترای شیمی داشت ! اینجا هست که شرایط ستاد نیرو های مسلح ! یکمی خاص تر از فرد مورد نظر هست.
خدا عاقبت و آخرت همه سربازا رو به خیر کنه! ...
خدا وکیلی به آدم فشار وارد میشه وقتی میبینه ظرفیت دانشگاه های سراسری! اینقدره .... و ظرفیت پذیرش ستاد نیرو های مسلح هم اینقدر!.:n04:
اونوقت میخوان پیشرفت هم کنن!.... :(
من یه سوال داشتم دوستان من 89/2/1 به خدمت اعزام شدم و 10 ماه خدمت کردم بعد کارشناسی ارشد قبول شدم الان تو تاریخ 1392/2/1 می خوام دوباره برم خدمت خدمت من از چند ماه حساب میشه ؟؟؟؟ و آیا آموزشی دارم یا نه ؟ من نیروی هوایی خدمت کردم
راستی تو برگه سفید من زده باید برم پادگان آموزشی نه نظام وظیفه دلیلش چیه ؟؟؟ راستی من متاهل هستم .
ما هم امروز تو 02 مراسم تحلیفمون بود اما امریه ها نیومده بود همه رو مرخصی دادن تا فردا که اگه امریه ها اومد بیان بگیرن یه سری هم که راه دور بودن موندن عجیبه که امریه شماهارو دادن.نقل قول:
خودت کجا افتادی حالا؟
راستی عمران هم کد خورده بود؟
خدمت شما از 21 ماه حساب میشه که 10 ماه خدمت قبلی داشتید میمونه 11 ماه . اموزشی هم اصولا نباید داشته باشیدنقل قول:
مشکلی نداره فرقی نمیکنهنقل قول:
مهندس ما هم مثل خودتون بودیم و اعزام مجدد .خدمتتون عرض کنم که خدمت برا شما هم مثل من 21 ماه حساب می شه.من به هر دری زدم تا 18 ماه خدمت کنم نشد که نشد!نقل قول:
الان دیگه تموم شد خدمتمون
-----------------------------------------------
تو این تاپیک هم خدایش خیلی کمکمون کردن وسربازی ما که تموم شد توارتش .... یه نصیحت می کنم تا دوستانی که تازه می رن خدمت مخصوصا تو ارتش آویزه گوش کنند! اونم اینه که:
امضامو بخونید!:n15:
بچه های که فردا میرن 01 چیا با خودشون برداشتن ببرن؟
توی شهرستان گفتن ساعت 7 نظام وظیفه باشیم اما مطمئنن با تاخیر حرکت میکند. از اونجایی که همون فردا شب برا دوختن لباس مرخصی بدن ( به احتمال زیاد طبق تجربه ) هیچ چیز با خودم بار نمیکنم نمیبرم .یا ببریم ؟
اگه وسایل ببریم و مرخصی بدن، باید دوباره وسایلی که بردیم و به اضافه پوتین و لباس و ... بر گردونیم شهرمون یا روز اول کمد میدن که یه سری وسایلو بذاریم بمونه ؟
این چندرغاز حقوق هم برای ما شده آرزو
امروز وارد ماه 5 شدم و حتی یکماه هم واریزی نداشتم
رفتم پرسیدم گفتن برای خیلی از یگانها ماههای اخیر واریزی نداشتیم و شما هم مستثنی نیستید. زیاد هم سوال نپرسید :n13:
واسه ما مثلا 50 تومن عيدي ريختن، بعدش فهميدم حقوق فروردين ماه رو ندادن !!!
من الان آخراي خدمتمه نمي دونم دقيقا حقوقم چقدره! يه ماه 80 تومن ميريزن يه ماه 60 تومن يه ماه 72 تومن !!!