معلوم نیست چه گندی زده ریات fps بعد این پچ شده 20 خیلی ها همین مشکلو دارن کسی همچین مشکلی داره اینجا ؟:n28:
Printable View
معلوم نیست چه گندی زده ریات fps بعد این پچ شده 20 خیلی ها همین مشکلو دارن کسی همچین مشکلی داره اینجا ؟:n28:
اگر بعد از بازی یه گزینه بنام skip نمایش داده میشه , باید چند ثانیه ( بستگی به سرعت نتت داره ) صبر کنی تا اطلاعات بازی لود بشه.نقل قول:
ولی اگه گزینه skip نمیاد و بعد بازی , مستقیماً وارد صفحه اصلی بازی (clinet) بشه مشکل از بازی هست و باید یا بازیتو repair کنی و یا از یه جا دیگه دوباره دانلودش کنی.
به احتمال زیاد مشکلت همون اولی هست.
step 1 : 197mbنقل قول:
step2 : 70mb
گیر میکنه ؟ یا اینکه error میده ؟ یا سرعت دانلود به صفر میرسه ؟نقل قول:
اگر ارور بده میشه حلش کرد ولی اگر فقط گیر میکنه مشکل از سرعت نت شماست.
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
بعد از یکلی اسکن (حدود 8000 فایل ) بعد 5 Mb آپدیت میاد به 2.8MB که میرسه کم کم سرعت کم میشه و یک ارور میده که ارور زیر رو میده و وقتی کنتینیون میزنم بازم گیره !
این مشکل قبلا هم برام پیش اومده بود حدود 6 ماه پیش به خاطر دانلود فایل miss furtone که فیلتر بود و دانلود نمیشد.
ولی الان با فیلتر شکنم که امتحان میکنم نمیشه!
عکس ها رو نگا کنین میفهمین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل قدیمی :
ریتو داره رو urgot کار میکنه گفته میخوایم urgot ای بسازیم که اولین بن رنکت ها باشه که ما مجبور بشیم نرفش کنیم :n02:trolololo
التی yorick هم دارن تغییر میدن
ranked Teambuilder هم دارن روش کار میکنن ولی خیلی طول میکشه تا بیاد
غلط کردن yorick رو تغییر بدن من همینجوری عاشقشم
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی نداره
بعد از یکلی اسکن (حدود 8000 فایل ) بعد 5 Mb آپدیت میاد به 2.8MB که میرسه کم کم سرعت کم میشه و یک ارور میده که ارور زیر رو میده و وقتی کنتینیون میزنم بازم گیره !
این مشکل قبلا هم برام پیش اومده بود حدود 6 ماه پیش به خاطر دانلود فایل miss furtone که فیلتر بود و دانلود نمیشد.
مشکل قدیمی :
بهت پیغام دادم احتمالا اوکی میشه.نقل قول:
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی نداره
دوستان میگن riot به همه یه skin مجانی داده من خیلی وقت بود نرفته بودم جریان چیه؟
میگن فقط باید یه اکانت داشته باشی یعنی الان بهم داده؟
الان برای من 700 مگ اپدیت اومد .. اونم فقط پارت 1 .. چی شده ؟ چه خبره هر روز اپدیت ...
سلام دوستان لانچر من روی 2 Files Scanned گیر میکنه چیکار کنم ؟؟؟؟؟ :n28:
برای منم اوایل حتی روی لوگوی بازی گیر میکرد. با kerio مشکل حل شد.
در مورد نرف ها هم. دلم واسه kasadin بنده خدا سوخت. این شدت نرف واقعا نیاز نبود. همینطوریشم زیاد پیک نمیشد. نرف واقعی رو leblanc و ahri و kata نیاز دارن.
در مورد Yi هم قبول دارم یکم noob friendly و op هست. ولی یه جوریه که اگه نرفش کنن دیگه پیک نمیشه.
و از riot خواهشمندم دست به nidalee نزنه خدایی. تا آدم میاد عادت کنه بهش یه گندی بهش میزنن
کسی اینجا برا ما جواب نداره?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اقا از اونجایی که ما تو یکی ازبهترین جاهای دنیا زندگی می کنیم و اینترنت سرعت بالا و چیزی فیتر نیست
من از op.gg استفاده می کنیم که سایت خیلی عالی هستش و بر خلاف lolskills بیشتر از 10 بازی اینها نشون میده
ولی امروز قاطی کرده زبونش و خود سایت قاطی کرده
کسی سایت دیگه مثل این سراغ داره؟ مرسی
تایید میشه. من حتی دمای سی پی یو و گرافیکم بالاتر رفته. fps هم افتضاح شدهنقل قول:
ویرایش: تو forum ها خوندم مشکل از Anti Aliasing هست. پس تا وقتی که فیکسش کنن به گمونم off کردن این گزینه راه حل موقتیه
با run as admin اجراش کنید.نقل قول:
اگر حل نشد تیم بدین مشکلتونو بررسی کنم...
حجم آپدیت پچ 5.4 به این صورته :نقل قول:
step 1 : 197mb
step 2 : 77mb
اگر بیشتر از این مقدار دانلود کرده شاید شما آپدیت های قبلی رو دانلود نکرده بودید ( آپدیت های قبل از 5.4)
و یا شاید بازیتون رو repair کرده باشد.( بعد از انجام repair یه سری آپدیت رو مجدداً دانلود میکنه.)
بله. Riot انتهای سال 2014 به کسانی که بالای level 5 بودن و توی سال 2014 حداقل یه بازی کامل انجام داده باشن و البته هیچ جریمه اخطار و یا بن نشده باشن یه اسکن رایگان داده.نقل قول:
اگر به شما هم داده باشه وقتی وارد اکانتتون بشید باید یه صفحه popup بیاد و بهتون اطلاع بده.اگر نیومد یعنی به شما تعلق نگرفته.
اطلاعات و جزئیات بیشتر و شرایط کسب این اسکین در اینجا ذکر شده : ( پشت اول تاپیک زیر)
با run as admin اجراش کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هیچ گونه چت بن یا چیز دیگه ای نشدم ه بودم کلا 3 ماهه بازی نمیکنم هیچ گونه این چیزها برام اتفاق نیفتاده ولی بهم ندادن Skin رو
این صفحه لوگین جدید چه باحاله ... DJ sona .. اول عصبانی بودم به خاطر اپدیت ولی الان یه موزیک پلیر انگار به لول اضافه شده :n20: SO COOL :n31:
/
دستت درد نکنه. من تست کردم بعد از opgg این سایت خوبیه که تعداد مچ هایی که داشتی رو بیشتر از 10 تا هم نشون میده. چون اونای دیگه فقط 10 تا این حدودا نشون میده
بقیشون مالی نبودن
مرسی :n18:
میگم تو این پچ جدید Riot سیستم match making رو تغییر داده ؟؟ اخه جدیدا با plat و gold زیاد میفتم ؟ قضیه چیه
شما از لینکی که دادم تمام شرایط رو چک کردید ؟ اگر تمام شرایط رو دارا بودید و بهتون اسکین ندادن به پشتیبانی Riot پیام بدین تا رسیدگی کنن : ( قسمت submit a request)نقل قول:
فکر نکنم. توی patch log 5.4 که چیزی نوشته نبود.نقل قول:
منم تو نورمال همش با برونز و سیلور میندازه :| ولی ازون برونز و سیلورایی که challenger smurf هستن البته -.-
دوست عزیز خوشحالم که برنزهایه اسمورف شما رو به چالش میکشن . بنده هر زمان برایه بوسته اللو در خدمت هستم راهایه ارتباطی بنده :n40:Euw . Señor Silphi OR Señor Ivoryنقل قول:
??How Should I carry This Pussys
سلام بر دوستان
من یه راهنمایی میخواستم!
من تو سرور nordic and east بازی میکنم
کلا این pl ها سرورو تسخیر کردن
خیلی افتضاحه...
پره نوب...خیلی دیوونن این لهستانیا...واقعا استعداد گیم ندارن...گیر کردم تو سیلور...نمیتونم بیام بالا...
راستش میخواستم ببینم بچه هایی که west بازی میکنن...اونجا هم همه سیلور برونزیا...نوبه سگن؟
توwest راحت تر نمیشه رفت بالا اگه بازیت خوب باشه...
به خدا هر دست فیدر دارم...ترول دارم...یه دستم که همه چی اوکی یارو ای اف کا میشه
اینجا هم همینطوره. نوب سگ افک ترول تو سیلور اینجا هم هستند. شما تنها راهی که من می تونم بهت پیشنهاد بدم این هستش که یک نفر حرفه ای پیدا کنی با هم فقط دوتایی بازی کنید شاید بتونید بیاید بیروننقل قول:
سلام بر دوستان
من یه راهنمایی میخواستم!
من تو سرور nordic and east بازی میکنم
کلا این pl ها سرورو تسخیر کردن
خیلی افتضاحه...
پره نوب...خیلی دیوونن این لهستانیا...واقعا استعداد گیم ندارن...گیر کردم تو سیلور...نمیتونم بیام بالا...
راستش میخواستم ببینم بچه هایی که west بازی میکنن...اونجا هم همه سیلور برونزیا...نوبه سگن؟
توwest راحت تر نمیشه رفت بالا اگه بازیت خوب باشه...
به خدا هر دست فیدر دارم...ترول دارم...یه دستم که همه چی اوکی یارو ای اف کا میشه
این اکانت های خودته؟ اگر آره من اون گلدرو ادد کنم با هم بازی کنیم اگر دوست داری. من ادلیست خوب زیاد دادم ولی خیلی دیر ان میشن. ساعت 9 10 شب تازه ان میشننقل قول:
دوست عزیز خوشحالم که برنزهایه اسمورف شما رو به چالش میکشن . بنده هر زمان برایه بوسته اللو در خدمت هستم راهایه ارتباطی بنده :n40:Euw . Señor Silphi OR Señor Ivory
راستی اگر چت بن نشده باشی عجیبهنقل قول:
??How Should I carry This Pussys
اوکی بیا با اکانتنقل قول:Señor Silphi یم بریم شاید فرجی شد شما هم از شر نوبها خلاص شدین . شوخی کردم با اینیکی فعلا رنک بازی نمیکنم چون ممکنه بیفته پایین اما با گلده اوکی هرچی شما بگی:n16:
البته من امروز اصلا خودم خوب بازی نمی کنم. چون نوب تو تیمم داره میفته. برای همین منم خیلی سفت بازی نمی کنم که الکی به خودم استرس جوش عصبانیت اینا وارد کنم اخرش هم ببازم.نقل قول:
اوکی بیا با اکانتSeñor Silphi یم بریم شاید فرجی شد شما هم از شر نوبها خلاص شدین . شوخی کردم با اینیکی فعلا رنک بازی نمیکنم چون ممکنه بیفته پایین اما با گلده اوکی هرچی شما بگی:n16:
ولی وقتی رو مود خوب بازی کردن بودم بازی می کنیم.
اددت کردم
پس چرا دینی کردی ادد من لول. سر کار میزاری :)؟ نخواستیم بابا
دوست عزیز شما اصلا ادد نکردی که من دینی کنم بگو سامنر نیم رو خودم ادد کنم باونقل قول:
من که تو دنده برداشتن جینکس هستم ( اصلا ای دی سیم خوب نیست ) چون وقتی ریوت میاد هرچی نوب تویکی فیدر خسته به قول خود یارو به من میده منم هیچ وقت نمیام جنگل تاپ مید برم که بخوام کرری کنم جوش کنم و کلی استرس به خودم وارد کنم بعد پس فردا 100 تا درد مرض بگیرم. بعد 3 بار پروموشن بگیرم تو پروموشنم فری لوز ریوت به من بدهنقل قول:
دوست عزیز شما اصلا ادد نکردی که من دینی کنم بگو سامنر نیم رو خودم ادد کنم باو
حالا شما ادد کن اگر با هم بازی کردیم سفت بازی می کنم ^^ به اینکه گور پدرشون بابا. خسته شدم به خدا
پ خ می کنم برات :n19:
بچه ها یک سوال فنی
lucian OR Jinx؟
میخوام یکی شون رو بگیرم
سلام به همه دوستان
Lucian جدیدا نرف شده و کلا بازی باهاش برای بعضی ها سخته. شما هم اگر واقعا ADC باز هستی که lucian رو بگیر و در غیر اینصورت Jinx خیلی بهتره.نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه من رو هم اد کنید ؟ متاسفانه من Bronze IV هستم ولی بازیم خیلی خوبه. دلیله این تایر پایین هم اینه که تو 10 تا بازی اولم افتضاع نوب بازار بود و 8 باخت و 2 برد شدم.نقل قول:
میتونی match history رو ببینی. Top و Jungler واقعا خوب بازی میکنم. اگر میشه Add کنید و اگر بازیم خوب نبود Ignor کنید. واقعا دنبال بوست کردن نیستم. فقط میخوام وقتی میرم تو بازی بدونم که حداقل یه نفر غیر از خودم بازیش خوبه. معمولا یک شب در میان ساعت 11 به بعد هستم.
Aliparlous2
EUW
هر کی میخواد کرری کنه از دیویژنش راحت بیاد بالا جنکس برمیداره وقتی تیم ها فایت می کنن میزاره رو موشک اون عقب وای میسه همه کیل ها رو میگیه. چون همه نوبن رو تانک ها فوکوس می کنننقل قول:
بچه ها یک سوال فنی
lucian OR Jinx؟
میخوام یکی شون رو بگیرم
10000% جینکس رو بردار حرفه ای بشی تا گلد راحت میای بالا :n19:
من که تصمیم گرفتم اصلا ranked بازی نکنم و همون Normal و Team Builder رو بازی می کنم و هم اعصابم خورد نمیشه و هم آدم استرس برد نداره :n27:
بابا شمام فراموش کردین این بازیه
بردی خوش به حالت باخیتم فدا سرت
ما که امروز می خواستیم با این گود لاک رنک بازی کنم پینگ ری ده یک دستم بازی نکردیم :)