از جوابتون ممنونم
Printable View
از جوابتون ممنونم
ربطی به داخلی و خارجی ندارهنقل قول:
شما از هر سایت داخلی دانلود کنید محدود می شید
لامصب همچین محدود میکنه که یارو تا چند سال از دانلود کردن پشیمون میشه!!:n02:نقل قول:
اصن مودم هنگ میکنه یهو از 800 900 میپره رو 10:n21:
10 که خوبهنقل قول:
رکورد یکی از دوستان با سرویس 12 مگ ببین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت حول 7 تا 8 کیلو با پینگ 3000!!
درود دوستان
من دو سه روزه شدیدا با اپن چی پی ان روی موبایل و تبلت مشکل دارم! کانکت میشه ولی هیچ سند و ریسیوی نداره!! هیچی باز نمی کنه! دوستان دیگر صبانتی شما هم به این مشکل برخورد کردید این چند روز؟؟ اطمینان دارم از صبانته چون با اینترنت سیم کارت خیلی راحت همه چیز باز میشه ولی با صبانت نه... کسی اطلاع داره مشکل از چیه؟ خودشون پورت محدود کردن!؟
شرکته دیگه کفگیرش ته دیگ رسیده!!:n08:نقل قول:
جدیدا تو مشهد چه تبلیغی میکنه اصن هروقت تبلیغش و رو بیلبورد شریعتی ( یا بقول خودمون تقی آباد :n02:) میبینم خندم میگیره :n02:
بگو وسط بلوار سجادم بزنی بازم ریزش مشتری و داری مگر اینکه فکری به حال شبانه کنید:n15:
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........:n35:
اقا الان دو روزه گوگل بشکل طبیعی با صبانت نمیاد
فقط با قند شکن باز میشه اونم با بدبختی
یعنی نامردها چشم دیدن یک سرچ ساده را هم ندارند
اگه لطف کنید سرعت شبانه سرویس 512 و 1 مگ و 2 مگ رو بگید ممنون میشم.
صبا نت اگه تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشید محدود میکنه؟
تنها راهش شکایت توی 195 هست .همین توضیحات رو بگید .منم یک ماهه تو سایت بازرسی شکایت کردم کسی جواب نداده .ما خوزستانیا بدبختیم .البته مخابرات متاسفانه بی در و پیکرترین شرکت ایرانه . آدم های بی ادب و کار نشناسنقل قول:
دوستانی که سرعتشون محدود شده از این isp پیام بدند از طریق یاهو و در صورت همکاری اکانت رایگان دریافت کنند.
چیز پی ان ها رو این isp محدود شده وصل که میشی سرعت میشه ۳-۴ کیلو بایت
کسی از صبانت نامحدود داره ؟
128 نامحدود رو چند مگ میبندن؟؟/
دوستان از سرویس نامحدود صبانت راضی هستن بعد از گذر از محدوده منصفانه سرعت دانلود اسمی میشه یعنی 1 مگ نامحدود 100 کیلو دانلود میشه ایا ؟
مثل اینکه اینجا کسی نامحدود نداره.
کلا دیگه این شرکت ری... نیاید سمتش که واویلاس . فقط پینگش خوب بود که اونم چند هفتس زیر 200 نمیاد . یه شرکت درست درمون هم پیدا نمیشه این روزا :n21:
از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت نیم بها
جمله معنوي بالا رو كسي ميتونه براي من ترجمه كنه؟!!:n29::n41:
نیم بهاش پیشکش اون قانون 2برابر حجم و هر جوری سر کردم دیدم نمیشه باهاش کنار اومد:13:نقل قول:
دوستان دیشب دانلود شبانه چرا این قدر داغون بود ? منبا تورنت سرعتم از پنج کیلو بایت هم بالاتر نرفت در صورتی که محدود هم نشدم هنوز . کسی میدونه داستان چیه ?
صبانت اگر تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشی خفت میکنه.نابودت میکنه.آسفالتت میکنه.ریز ریزت میکنه.در آخر هم محدودت میکنه:n02:داداش اگر دانلود شبانه زیاد داری به شعاع 5000 کیلومتری این شرکت هم نزدیک نشو:n02:نقل قول:
من که اصن تو افق محو شدم:n01:!!!!!!نقل قول:
دوستان من نت نامحدود دارم سرعت دانلودم شده 10 کیلوبایت
رفتم سایت گدا زاده گستر صبا
دیدم جلوی Fair Police زده سرعت اسمی
این هم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاء راهی نداره سرعت به حالت عادی برگرده ؟
من قبلا صبانت داشتم
تاگی ها یی از دوستان را دیدم گفت دوباره شبانه رایگان را مثل قبل کرده است
آیا دست است؟
سلام نه راهی ندارهنقل قول:
با اینحال از سرورهای داخلی تست بگیر ببیت فرقی میکنه
دیروز نامحدود یه ماهه گرفتم الآن زده 28 روز از سرویسم باقی مونده. یعنی 29 روزه بهم دادن! چرا اینطوریه؟!!
سلام نامحدود صبانت همونطور که تو سایت هست به اینصورت هر سرویسی بگیری یه حداقل داره که سرعتت تواون حداقل حداکثری ولی باضریب سه هست مثلا 128 طلایی نامحدود تاده گیگ سرعتت روس 312 کیلو درثانیه دانلود در دانلودمنیجره ولی وقتی ده گیگ رو مصرف کردی (شب وروز یکیه ها) ازاون به بعد تاآخر یکماهت سرعت اسمی داره یعنی مثلا درمثال بالا 128 واقعی میشه که سرعت دانلود درحد 12 کیلو میشه بگمانم واین وضع ادامه داره تااینکه یه سرویس جدید بخری و زنگ بزنی بگی سرویس فعلی رولغو کنید وسرعتت خوب بشه مگراینکه خودش روزاش تموم بشه اونوقت زنگ هم برای لغو لازم نیستنقل قول:
صبانت از خر شیطون بیا پایین شبانه های رایگانتو راه بنداز!!!
<<قابل توجه مسئولین صبانت>>
تنها دلیل ریزش مشتریتون حذف سرویس رایگانتون بود..........
منظورتون چیه ؟ من تا 50روز پیش حجمی صبانست داشتم -الان نامحدود دارم- شبانه هم برقرار بود اتفاقا من شبی سه گیگ دانلود میکردم (البته این وضع تاوقتیه که دوبرابر حجم روزانتون دانلود کنید )نقل قول:
صیانت قدیم خوب بود الان بهترین ispدر ایران فعلا دانگ هست صیانت قیمت بسته هاش هم گرونه
مشکل تمام دانلودرها همین 2 برابر حجمه دیگهنقل قول:
تازه بعضی وفت ها هم به 2 برابر نمیرسید زارت میبست!!!!!!!!
متاسفانه ظاهرا فقط تهران و شیراز سرویس میده....:n27:نقل قول:
چن وقته حجم كم ميكنه. تو سايتش شكايت گذاشتم طرف زنگ زده فقط ميگه شما دانلود شبانه داشتين.
زورشون مياد شبانه دانلود كنيم.:n08:
گداگستره دیگه!!!:n02:نقل قول:
چه شرکتی هنوز شبانه سرعت خوب داره؟
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1: صبانت سرعت روزانه و شبانه سرویس هاشو رو چند میبنده ؟
2: وضعیت پینگ سرورهای داخلیش چطوره ؟ برای بازی آنلاین خوبه ؟
3: یوضعیت ویدیو استریمینگش چطوره ؟ برای مشاهده ویدیو آنلاین خوبه؟
4: آیا تو پیک مصرف و تایم شبانه رایگان پکت لاس داره ؟(REQUEST TIMED OUT) ؟
5: حجم خوری داره یا نه ؟
6: بعد از اینکه دو برابر حجم دوره تو شبانه رایگان دانلود کردیم چی میشه ؟ سرعت دانلود شبانه کم میشه یا دیگه شبانه رایگان قطع میشه ؟
خیلی ممنون
بنظر من اصلا سمت صبانت نیا! کاری میکنن 10 برابر پولی که دادی حجم بخری. حجم خوریش وحشتناکه ولی سرعتش بد نیست:n02:نقل قول:
متاسفانه برخلاف پست قبلیم تو این تاپیک که گفته بودم از صبانت راضی ام الان بعد دو سه ماه که نبودم و یک هفته ایی هست که دسترسی پیدا کردم مجدد, تست که کردم اوضاع بسیار نا امیدکننده شده؛ تا دو ماه قبل عید مسیر روت صبا از آلمان بود و چه پینگ های خوب و چه مسیر باکیفیتی برای بازی آنلاین داشت, ولی متاسفانه چزی که الان هست مسیر رو انداختن روی عمان و بسیار مسیر بیخود از نظر کیفیت برای بازی هست, کاملا لگ و delay ... بسیار بد, دوستان دیگه صبانت برای بازی آنلاین پیشنهاد نمیشه, در کل جدا از بحث udp , چون این مشکل قطعی ها و محدودیت پورت که چند روزی هست روی همه یisp ها هست ولی مسیر و پینگ خارجی صبا نمیگم افتضاح شده ولی دیگه از نظر من خوب نیست, یه چیز متوسطیه که عددی شاید به بعضی سرورهای اروپا خوب باشه و مفت گرونه و لگ داره و من واقعا متاسفم که دو ماه نتونست مسیر به اون خوبی رو حفظ کنه و مسیر بسیار بیخود عمان رو در تمام ساعات شبانه روز انداختن.
یه trace ازش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب من رو بده؟نقل قول: