بازم ممد قاطی کرد !!!
Printable View
بازم ممد قاطی کرد !!!
هی پست ها با هم یکی میشه :((
پس ميگم چيجوري تو اومدي رنكت انقدر بالا شد ... خودت يه نبوغ نداري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لول 20 بود بعد باید میدادی به شوت
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجوری کردن حال نمیده مادر این سینا رو کردم در مسجد دعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخند تا دنيا بهت بخنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كدوم اكسيل كار كنم ؟نقل قول:
بازم ممد قاطی کرد !!!
یاد او قدیما بخیر داریم دوباره حال میکنیم بچه ها بیان لوگو :دی (S رو دوست ندارم بگم :دی) دراکولا :دی حاجی اون پسره پوروه :دی
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
سعید رو میبینی این شاگرد منه :دی من باعث بودم اومد تو این بازی هر چی بلده از منه :دی :))نقل قول:
پس ميگم چيجوري تو اومدي رنكت انقدر بالا شد ... خودت يه نبوغ نداري
من نبوغ دارم رو نمیکنم من بیشتر پاره شدم در این راه :دی
همونی که آرش گفت ولی باید یک لول دیگه به دکس دادن را قطع کنی و بدی به charisma و اسکیلات را بدی به hiding + stamina + tactic که اون لولاش و چند تا بدی مهم هست :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
همونی که آرش گفت ولی باید یک جایی دیگه به دکس دادن را قطع کنی و بدی به charisma و اسکیلات را بدی به hiding + stamina + tactic که اون لولاش و چند تا بدی مهم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یاد او قدیما بخیر داریم دوباره حال میکنیم بچه ها بیان لوگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (S رو دوست ندارم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دراکولا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاجی اون پسره پوروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره يادش بخير چقدر تازه واردين رو سر كار ميزاشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا در خونه خالي پاره ميشن تو چيجوري در راه پاره شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید رو میبینی این شاگرد منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من باعث بودم اومد تو این بازی هر چی بلده از منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :))
من نبوغ دارم رو نمیکنم من بیشتر پاره شدم در این راه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روش قدیمی رو گفتم این روش جدید همه کارها رو من زیاد بلد نیستم :دی
پست های من چرا ادغام نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان اكانتم دست شمارو ميبوسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من روش قدیمی رو گفتم این روش جدید همه کارها رو من زیاد بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این آدم های مثل تو طرف شدم :دی اون اول بازی خیلی سخت بود :دی با کلی یوزر سرع شهر رو میساختیم :دی بعد یکدفه اومدن 8-9 تا یوزرو توی ورد 10 بن کردن ضد حالی بود:))نقل قول:
معمولا در خونه خالي پاره ميشن تو چيجوري در راه پاره شدي ؟
يك كلام از مادر عروس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نوبت من هست :21:نقل قول:
آره يادش بخير چقدر تازه واردين رو سر كار ميزاشتيم
خوش شانسی:))نقل قول:
پست های من چرا ادغام نمی شه
ه ه هنقل قول:
سعيد جان اكانتم دست شمارو ميبوسه ...
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
تو رو یکم سر کار گذاشته بودیم اولا تو یاهو :دینقل قول:
حالا نوبت من هست
منو فکر کنم نیما آورد تو این بازی:دی
یوزر خودم و آرش برام بسه :31:نقل قول:
سعيد جان اكانتم دست شمارو ميبوسه ...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
یک bug داره :31:نقل قول:
خوش شانسی
: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
یوزر خودم و آرش برام بسه
من را فکر کنم ممد آورد ولی !!!
البته زیاد مطمئن نیستم
حالا ادغام شده : ))نقل قول:
یک bug داره
الان چه طور :31:
بچه ها من آدرس یاهو سینا رو بدم بهش بگین این : )) رو فعال کنه : (( من با هر آیدی برم تا خودمو معرفی کنم ig میکنه : ))
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
نهنقل قول:
من را فکر کنم ممد آورد ولی !!!
من آی دی تورو سر قضیه اکانت رپید شیر توی تاپیک مستقیم کردن بدرد میخورد ادد کردم باها چت میکردی فکر کنم گفتی چیکار میکنی یا استیس یاهو بود بعد من گفتم دارم با این بازی تازه آشنا شدم ور میرم گفتم من زیاد بلد نیست آی دی ممد رو دادم اونم یهت یکچیز هایی گفت :دی تو همین مایع ها بود :دی
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
با رنک 4 2800 ex فاصله دارم :((
راستی چاقال به این GC ها بگو به فروت های ما حمله کنند بریم یکم حال کنیم :دی
آره راست می گی پس تو سهم بیشتری در معتاد شدنم به این بازی را داری :31: چون تو نگفته بودی من نمی یومدم با این ممد صحبت کنم که اونم آشنا کنه با این بازی !!نقل قول:
من آی دی تورو سر قضیه اکانت رپید شیر توی تاپیک مستقیم کردن بدرد میخورد ادد کردم باها چت میکردی فکر کنم گفتی چیکار میکنی یا استیس یاهو بود بعد من گفتم دارم با این بازی تازه آشنا شدم ور میرم گفتم من زیاد بلد نیست آی دی ممد رو دادم اونم یهت یکچیز هایی گفت تو همین مایع ها بود
نوبتي هم باشه نوبت خانوماس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نيما الان خيلي وقته غيرفعال شده ... دلم براش تنگ شدنقل قول:
نه منظور اينه كه بهم خط بدي چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه باگي ؟ :دي
باعث افتخارمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بتركي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ياهوي سينا چيه ؟ بده بوتش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------- اینم خط کافیه :31:نقل قول:
نه منظور اينه كه بهم خط بدي چيكار كنم
چه باگي ؟ :دي
در مورد باگ اگه چیزی بگم بنم می کنند از اونجایی که یک bug هم می دونم برای اینکه در امضا و یا آواتر هر اندازه عکس دوست داری بزاری :21:
همون موقع سیریش شده بودی :دی چون من تازه آشنا شده بودم بهت گفتم بدرد نمیخوره :دینقل قول:
آره راست می گی پس تو سهم بیشتری در معتاد شدنم به این بازی را داری چون تو نگفته بودی من نمی یومدم با این ممد صحبت کنم که اونم آشنا کنه با این بازی !!
یاهو میبینمش یوزر هاش فکر کنم پسش رو داشته باشم :دینقل قول:
نيما الان خيلي وقته غيرفعال شده ... دلم براش تنگ شد
میگردم میده به چندین نفر داده بودم :دینقل قول:
ياهوي سينا چيه ؟ بده بوتش كنم
منو تا میگم ir-dgm درجا ig میکنه:))
من نمیدونم چه حیزم تری به اینو مادرش فروختم : ))
با تلفن کارتی زنگ زدم براش گوشی رو نمیگیره علی میپیچونه میگه میل بده:))
گفتم دیگه فعلا بزار روی دکس و ستینگ تراپ !!
امضا رو بلدم :دینقل قول:
در مورد باگ اگه چیزی بگم بنم می کنند از اونجایی که یک bug هم می دونم برای اینکه در امضا و یا آواتر هر اندازه عکس دوست داری بزاری
یکی از بچه های همین فروم هست :دی ممد میشناسه اون خدای باگ هست اومده توی یک بازی بزرگ که تبلیغش هم توی این فروم هست. تکون میخوره باگ میگره اونا هی رفع میکنند این یک باگ جدید میاره بهترین باگش باگ سکه یا همون گلد هست:))
بازم اسپم بازاری شروع شد البته نه فقط تو خودمم و آرشم فعلا داریم اسپم می دیمنقل قول:
ياهوي سينا چيه ؟ بده بوتش كنم
اسپم چیه؟؟
از اداره رسیدم خونه تاپیک 60 صفحه رفت جلو . اسپم در لالیگا ... :18:
سلام جیگر . به بروبچ بگو بیان اینجا عضو شن با هم در ارتباط باشیم . زحمت بکشی ما رو هم به اینوی (اینوایت کنی) به شهرتون تشکر خواهم گشت .نقل قول:
منتظرت هستم :10:
چه عجب اومدی ! بدو لباس کارتو بپوش باید بری بیل بزنی :27:نقل قول:
فروت های شما در کجا قرار داره : دینقل قول:
من اصلا ورد 10 کاری نمیکنم . فقط میزنم کار میکنه . نه دوئل نه فورت و ...
من سوتی های میدم در حد لالیگا :دینقل قول:
فروت های شما در کجا قرار داره : دی
من اصلا ورد 10 کاری نمیکنم . فقط میزنم کار میکنه . نه دوئل نه فورت و ...
فورت های MC رو بگو حمله کنند تا ما هم امید داشته باشیم به رنک های بالا بالا برسیم
مثلا فورتی هکه جفت شهر من هست حمله کنند عالیه :دی
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
hope island کنار شهر Hopewell Springs :دی اینا خوبه هم به من نزدیکه هم استار گرفتن راحته :دی هم تووووووووووپه
اینا هم نشد نشد بگو به فورت های MC و متحد هاش حمله کنند هم خوبه :دی
سلام جیگر . به بروبچ بگو بیان اینجا عضو شن با هم در ارتباط باشیم . زحمت بکشی ما رو هم به اینوی (اینوایت کنی) به شهرتون تشکر خواهم گشت .
منتظرت هستم :10:
رو چششم
آيدي ات رو بده يا به من با همين آيدي كه اينجا دارم تو بازي مسيج بفرست (ورلد 12)
اوکی . من یه آیتم بخرم میام اونجا .نقل قول:
اون از اون عصا که پشت سر هم بهم در می یاد اینم از این :13:
lol يدونه از اون كوئستا رو رفتم دو لول گرفتم :دي
مبارکه :31:نقل قول:
آپدیت قبلی یک کویست hidden دیگه هم داره که بدون اینکه چیزی انجام بدی بهت 2050 تجربه می ده در عرض 5 ثانیه :5::21: البته این کویست ادامه هم داره که ادامش بازم خوب تجربه می ده ولی باید چند تا کارم بهش بکنی
فقط محدودیت لول داره که اونم 40 هستش اگه برای ورلد 9 بخواهی انجام بدی بگو بگم .
می بینم که برا spade را رفتی :31:
برا قلاب هم فکر کنم اگه شانس داشته باشی می تونی زود پیداش کنی و بری
اگه می خواهی بری زود برو که آپدیت برای ورلد های دیگه بیاد محدودیت لول معلوم نیست بگذاره بری یا نه با این لول
موضوع را هر چه سريعتر پابليك كن :دي باگ هم بلدي بگو :27:نقل قول:
فقط محدودیت لول داره که اونم 40 هستش اگه برای ورلد 9 بخواهی انجام بدی بگو بگم .
ورد 11 هم 53 هستم .
الان این آپدیت که اومده 3 تا کویست hidden هست :31: که به احتمال خیلی خیلی زیاد در مورد key 3 و گرفتن hernando و دادن سلاح قوی تر برای firearm هست :21:نقل قول:
فعلا داریم روش کار می کنیم :31: از اونجایی که می دونی کویست هرناندو زمان به خصوصی نیاز داره
فعلا یک زمان به خصوص در دست داریم که انحصارش برای خودم هست :31: و فقط به یک نفر گفتم :21: اونم مجبور شدم بهش بگم چون key 1 و key 2 را داره ولی حیف که hernando را نداره فعلا داره فقط کارای پر لاک می کنه تا بهش اون نامه ای که می خواستیم برای اون در بیاد برای من در اومد :13: من خودم فعلا یک 15 - 20 روز نیاز دارم برای کویست لول 75 :21: بعدش می تونم خودم تست کنم :31:
در مورد باگ بگم که باگ آنچنانی نداریم ولی چند تا اسکریپت دارم که باهاش می شه فهمید کویست hidden هست یا نه که برای این آپدیت کویست مخفی 3 تا داره که همه احتمال می دند برای اون چیزا باشه که زمانش خیلی مهمه که من با اثبات و دلیل می تونم بگم زمانش همون زمانی هست که من پیدا کردم ولی پعلا نمی خواهم تاپیک وست عمومی کنم ولی در تلگرام به اون طرف زمانش هست که بعد همگانی شدن دستم را می برم بالا می گم اول من کشف کردم lol
=====================================
در مورد کویست مخفی برای بالای لول 40
در همون سکتوری که هستی یک کویست هست که اسمش The ghost town هست که در عکس می بینی کجاست
اگه بری اونجا می بینی که بله کویست هست ولی برات اکتیو نیست :31: یعنی چیزی برای انجام نداری برای انجام دادن باید سری کویست Angel of love برای اون دختره که از 2 آپدیت قبلی اومده را تموم کنی تا سری کویست های The ghost town برات باز بشه که تو 3 سوت برات 2050 تجربه می ده :31:
باگ من یک نفر رو میشناسم میتونه بزنه اما باید یکی اینو بیاره تو بازی:دی
رفقا تو رو خدا فوت و فن خاصي اگه بلديد يا كوئست مخفي مي دونيد به منم بگيد. من لول 46 تو ورلد 11 هستم و دو ماه بيشتر نيست كه اين بازي رو شناختم
من كوئست مخفيهاي بيل، كلنگ، پتك و جعبه ابزار رو رفتم و قلاب ماهيگيري هم گيرم نيومده. چيز ديگهاي هم هست؟