نقل قول:
خود من!
سرعتم بین 6-7 میچرخه! طبق فرمایشات شما 256 برنزی نباید زیر 16 بیاد!
زیاد تو فکرش نرو
Printable View
نقل قول:
خود من!
سرعتم بین 6-7 میچرخه! طبق فرمایشات شما 256 برنزی نباید زیر 16 بیاد!
زیاد تو فکرش نرو
512 برنزی سرعت دانلود 100 تا شده!!!
اومدن به ملت گفتن بیا بگیر ارزونه پورتتو باز میذاریم تا 4 مگ خوب کلی اومدن گرفتن بعد که مشتری جلب کردن میگن سازمان تنظیم مجبورشون کرده اشتراک گذاری رابیارن بالا
یعنی حالا که مشتری جمع کردن کیفیتو میارن پایین که بیشتر سود ببرن
هی الکی به خودشونم جاییزه و سرتیفیکیت استاندارد جهانی میدن
وقتی زنگ میزنی به پشتیبانی میبینی 50 نفر قبل تو هستن و یه چیزی حدود 45 دقیقه معطل میشی بعد میایی که مشکل رابگی تلفنشون قطع میشه
حالا سال 57 به کنار اونایی که همین امسال رای دادن رو واقعا باید بهشون چی گفت ؟!نقل قول:
خیر جناب ، وضع بد اینترنت ایران با تسخیر همه چی توسط یه عده و بی عملی مردم به ف فنا رفت !نقل قول:
اگه به هر دلیلی نمیخوای یا نمیتونی دلیل اصلی رو عنوان کنی دیگه دلایل خنده دار نیار لطفا !
با تشکر از برنامه خوبتون .
شرم آوره واقعا طرف به جای اینکه به فکر وضعیت افتضاح اینترنت ایران نسبت به سایر نقاط باشه و خواستار اینترنت با کیفیت درست و حسابی باشه ، انتظار داره بقیه محدود بشن !نقل قول:
شخصا برای چنین اشخاصی کوچکترین ارزش و احترامی قائل نیستم .
یعنی ته نوسانه سرعت دانلود ! ، واسه من از 130 شروع میشه بعد افت میکنه میاد روی 40 بعد دوباره همینجوری میره بالا و پایین ! ، قطعی هم دارم بعضی موقع ها.
باز شد 20 کیلو
ذوستان یک چیزی شما با 2 تا سیستم دانلود کنید!!
من الان لب تاپ 20 بود گوشی هم زدم دانلود اونم شد 20 بدون افت سرعت!!
یک چک کنید!!
خب چه کاریه تو همون دانلود منیجر تعداد کانکشن ها و فایل های دانلودی رو آدم می بره بالاتر !نقل قول:
داداش گلم این حد بلدم اما شما یک چک کن اونجوری ک گفتننقل قول:
باز شذ 60 ک سرعت
سرعت شد 11 ک !!! 512 برنزی
512 محدود دیشب که در واقع میشد شب اول سرویسم سرعتم رو 4 مگ بود ولی امشب رو همون 512 کیلوبیت بستن :n03:
تا وقتی فرهنگ مواجهه با نظرات مخالف توی مملکت اینطوریه که اوضاع روی همین پاشنه میچرخه . شما پولتو بده دانلودتو بکن نمیخواد بکوبی این همه راهو بیای اینجا جواب نظر بدینقل قول:
اوضاع که الان خوبه همون 64 تاس:n01:
چقدر وضع اینترنت تو مملکت ما تراژدیه، من امشب هر تاتپیکی رو که میدیم، دیدم که تقریبا هیچ ISP خوبی وجود نداره و همه ناراضین، در واقع فقط اسم شرکتا و سرویس دهنده ها فرق میکنه کیفیت همه شون افتضاحه، حالا فقط ممکنه یک شرکتی مقطعی سرویس خوب بده و کاربر جمع کنه و بعد از یک مدته دوباره روز از نو و روزی از نو!
دوستاتی که تهران هستند و از سرویس های نامحدود ناراضی پیشنهاد بنده انتقال به شرکت شهراد شبکیه هست من نمایندگیشو دارم کسی خواست پیام خصوصی بده تا یک تخفیف جزئی بهش بدم
نکته دیگه اینکه قیمت سرویس های نامحدود شهراد همان قیمت های اسبق آسیاتک هستش و کیفیتش هم بد نیست
یک چیز جالب هر چی بیشتر دانلود کنید سرعت کمتر میشه الان سرعت من 512 برنزی شده 13-14
سرعت این رو چنده ؟
(512) - اينترنت پرسرعت چلچله 10 گيگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (319000 ريال + آبونمان)
--
تنها سرویسی ک پولم میرسه بگیرم همینه :n02:
زنگ زدم میگم چرا نامحدوداتون ریده میگه بین 8 نفر تقسیم میشه
میگم یعنی چی میگه 512 یعنی 64ک حالا 64 بین 8 نفر تقسیم میشه!!!
بهش میگم خوب برا درخواست تخلیه چقدر طول میکشه میگه میخواید سرویس عوض کنید :l
گفتم نه تخلیه خط گفت صبر کن زد وصل شم یک جای 5 مین اهنگ زد بعد هم اشغال شد!!!
نقل قول:
منم میخوام همینو بگیرم
صبح ها روی 4 مک بسته میشه و حدود فکر کنم 400 سرعت باشه
شبانه زیر 60 هست شاید بین 45-60
این دزد ها حتی همون 12 گیگ تبادل با سرعت معمولی رو هم به آدم نمیدن. الان 512 فقط روزی 170 مگ با سرعت 50 تا 60 دانلود میکنه بعد کم میشه
170 * 30 = 5 گیگ در صورتی که حتی با این تعرفه مسخره حداقل 12 گیگ تبادل هم حداقل باید 400 مگ با سرعت 50 -60 دانلود میکرد که حتی اون رو هم دزدیدن
بر مادرشون لعنت
این همه شرکت هیچ جا جز اسیاتک تو منطفه ما سرویس نمیده
دزد های بی شرف
زنگ زدم میگم برا جمع اوری میگه نه چرا چه مشکلی هستو اینا
تا شماره رو گفتم فهمید جز اسیاتک جای نمیده گغت با مدارک برید دفتر مرکزی براتون جمع اوری کنیم!!!
پول نده در سریع ترین زمان ممکن خط رو جمع آوری میکنن :دینقل قول:
من تست کردم، اگه خودت زنگ بزنی بگی خط رو جمع کنید میگه حضوری بیاید، ولی وقتی 7 روز پول ندید زیر 24 ساعت خط رو خالی میکنن.
بدبختیم اینه که فقط اسیاتک به من سرویس میدهنقل قول:
حتی مخابرات هم نمیده؟نقل قول:
نه متاسفانه!نقل قول:
الان اسیاتک اس داده که در مرکز xxx در برخی ساعات ممکن است به دلیل پر بودن لینکهای ارتباطی با مشکل افت سرعت روبرو باشیم.لطفا در صورت تمایل به جمع اوری اشتراک ADSL با ایمیل زیر مکاتبه فرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بعد از ارسال شکایت و پیگیری و گیر دادن های تنظیم مقررات بهشون!
چند ساعت دیگه قرار شده اسیاتک جواب بده به تنظیم مقررات!
شکایت را به بازرسی هم ارجاع دادم!
شما کدوم مرکز هستی؟نقل قول:
اگه مشکل پینگ بالا و کاهش سرعت داری شکایت به همراه مستندات ارسال کن به تنظیم مقررات و تلفنی هم زنگ بزن برای پیگیری
اگه تنظیم مقررات هم جوابگو نبود ارجاع بزن به بازرسی
به به
512 نقرهای از 38 تومن شده 59 تومن كه ! :n02:
هفته پیش :
این هفته :
قیمت تمام شده قبلی : 38054
قیمت تمام شده فعلی : 59254
تفاوت : 21200
درصد افزایش : 21200/38054*100 = 55.71%
یكم تورم زیاده ها ! :n04:
زنگ بزنید تنظیم مقررات فقط اجازه افزایش 20 درصد را دارند!نقل قول:
یک مشکل
من از برقراری 3 روزه موقت استفاده میکنم و نامحدود سرویس الانم
حالا اگر من 512 محدود بگیرم نکنه این بی پدر ها مصرف این 3 روزم رو ازش کم کنن؟؟
به نظرتون چه جوریه؟؟؟
اسیا زرت پدر سگ سامامه شکایت رو بسته یعنی شما فقط با چیز شکن میتونید وارد سامانه شکایت و همچنین سایت اینترنت مخابرات فارس بشید
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکل من اینه که نباید فقط 1شرکت اینترنت بده اینجوری هر جور دلش بخواد سرمون میاره و ما هم مجبوریم بگیریم ما 225 هستیم شیراز که کافو نوری هست
مشکل من اینه که هر روز قطعی داره 512 برنزی سرعت 14-20 هست
یکی درموین تایم اوت هست!!
برقراری موقت برای سرویس های نامحدود2 روز هست! ولی میزنه سه روز!نقل قول:
نه کم نمیشه مطمئن باشه!
مشکلی نداره و باز میشه بدون چیز شکن!نقل قول:
سایت مخابرات تایید میشه/یادم نبود به تنظیم مقررات بگم!الان قراره زنگ بزنم برای نتیجه شکایت به خانم رحیمی در تنظیم مقررا این مورد هم اطلاع می دم شما هم اطلاع بدید!
بعد از تکمیل فرم حتما زنگ بزنید 6463007 یا 6463008 و اطلاع بدید تا پیگیری کنند شکایت را
اره/منم مشکلم همینهنقل قول:
با تنظیم مقررات در میون بگذارید مشکل قطعی و تایم اوت را
"..... با امکان تبادل حداقل 20 گيگ...... "
این الان یعنی چی ؟
تو لیست تعرفه های جدیدشون اضافه شده
یعنی بعد از مصرف 20 گیگ سرعتتون در حد لاکپشت یا حلزون میشه.دی:نقل قول:
البته این 20 گیگ تقسیم بر 30 روز میشه و هر روز فقط مقدار مشخصی میتونید استفاده کنید بعدش سرعت کاهش پیدا میکنهنقل قول:
نقل قول:
سلام من دو روز 512 محدود 30 گیگ دارم
روزانه با چندتا لینک میتونم به 500 تا برسم
شبانه شب اول هیچ محدودیت اعمال نشد و با چندتا لینک میشد به 500 برسی
شب دوم که میشد دیشب بین 45 تا 60 بود
دوستان نامحدود شما امکان تغییر سرویس به محدود رو دارید!
قیمت تموم شده؟نقل قول:
571340 ريالنقل قول:
واقعا امکانش هست؟؟؟نقل قول:
از طریق سایت یا نمایندگی؟؟