سلامنقل قول:
پس همون mx رو میگیرید?
Mx
رو با
Rs
اشتباه گرفتم .....
درست میفرمایید .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلامنقل قول:
پس همون mx رو میگیرید?
Mx
رو با
Rs
اشتباه گرفتم .....
درست میفرمایید .
دوستان یه راهنمایی کنن لطفا!!نقل قول:
سلامنقل قول:
امپلی مارک متفرقه است و این مارک ها قیمت ثابتی ندارن ....
می خوام عوض کنمو طبق فرمایش شما پایونیر 8604 بگیرم منتهی یه سوال بین پایونیرا این مدل جوابه منو میده؟ نظرتون راجع به MBA 9800 چیه؟نقل قول:
آره,با اجازه تون mx165 میخرم.نقل قول:
والا اونقدر پول ندارم که بخوام ضرر کنم روش :n02:
چون از همه لحاظ mx رو شما اساتید تست کردین و ازش مطمئن هستین.
کنوود 7056 قابلیت تغیر رنگ پنل و کلادچراغها رد داره یا نه8
سلامنقل قول:
بله داره .
سلام دوستان من امروز اینفینیتی ۶۹۳۰۹i گرفتم با آمپلی bls 3104 با نصب ۵۸۰ تومن ازم گرفت
اما الان که ماشین خاموشه صداش خوبه اما وقتی ماشنو روشن میکنم یه نویزی از بانها میاد به نظر شما از چی میتونه باشه دوستان
مجکرم
ببخشید سوالم رو اینجا میپرسم جایی مناسبی پیدا نکردم
روغن ریخته تو ضبط ماشینم هر کاری میکنم پاک نمیشه
میخواستم بدونم میشه با اسپری موتور شویی تمیزش کرد؟به قطعات و سیم پیچ ها اسیب نمیرسونه ؟؟؟
سلامنقل قول:
اسپری خشک بگیرید بزنید
مشکلی نداره / مخصوص چربی زدایی و گرد گیری قطعات الکترونیکی ....
معمولا لوازم جانبی فروشی های کامپیوتر دارن ....
عزیز احتمالا نصاب rca ها رو از کنار کابل برق برده که اینجوری شده کابل برق و rca رو جدا از هم ببرید rca از طرف راست ماشین و کابل برق از سمت چپ ببرید و اگر مشکل از این نبود احتمالا نصاب موقعی که میخواسته rca رو وصل کنه به پخش یادش رفته پخش رو خاموش کنه و واسه همین پخش آسیب دیده پخش رو در بیارین و از اطراف rca ها یه سیم به بدنه پخش وصل کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگه حل شد پخش رو بدین تا براتون درستش کنندنقل قول:
من رفتم تو مشهد پخش کنوود مدل 7056 بگیرم هیچکس نداشت ولی یه پایونر مدل 9650 bt گرفتم 600 تومان دو تا فلاش میخوره ولی یه کابل داره درسته یا باید دو تا داشته باشه
فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk
ممنون عزیزنقل قول:
نصاب بم گفت از برق ماشینه ببر دیاگ بعد اگه درست نشد بیار برات نویز گیر ببندم؟؟
حالا نبردم دیاگ فردا میبرم ببینم جی میگن
با سلام
آقا حسین بالاخره دلو به دریا زدم و xm165 رو به قیمت 340 خریدم,ایشالا فردا برسه و بزنم توی کاره ساختِ باکسش,میخوام یه چیزه ردیف بسازم:n20:
سلامنقل قول:
مبارکه
از مراحل ساخت بصورت کامل اموزش بذارید ! البته اگر مقدوره .:n16:
سلام خدمت دوستان مخصوصا حمیدخان که همش اذیتش میکنم
من الان یه mc609 با ref 2.370 با u456 دارم یا گیج8 بستم سیستم رو(اشتباه کردم:n28:)
نسبت به زمانی که امپ نبود کیفیت خیلی بهتر شده اما اصلا بیس خوبی ندارم حتی زمانی که بدون امپ بود بیسم بیشتر بود
میخوام یا امپ یا باند رو عوض کنم
ممکنه از سیم کشی باشه؟؟
الان یه بنده خدایی پیشنهاد داده 693x گرند رو با 250 سر میزنه با mc609 چه جور باندی با این قیمت باید از co609 هم بهتر باشه نه؟
رو 4 اهم 125 وات میخواد که امپ من رو4 اهم 110 میده
خیلی ممنون که وقت گذاشتین
سلامت باشید:n16:نقل قول:
به روی چشم.حتما
واسه بقیه هم میشه آموزش البته ما که زیاد بلد نیستیم,ولی سعی میکنم بهترین باکس با یه قیمت مناسب تهیه کنم که صداش قابل قبول باشه.:n01:
قربونت من تاپیکتو دیدم,به نظرم co609 بخر.نقل قول:
البته هرکی حرص جنس خودشو میزنه و نمیگه ماست من تُرشه.
شما بهتره یه جنس آک بخری,هیچکس توی اون سایت نمیگه دقیق چند ماه جنسش کار کرده,همه در حدِ آکن.توی اون سایت یکی پیدا نشد بگه co609 کیفیتش خوبه,کم مونده بگن 718 از گلیدن سر تره :n02:
پس عجله نکن توی فروش اجناست؛شاید مشکل از تنظیماتش باشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
8گیج برای یه جفت باند و یه ساب مناسبه ...
حرف من نیست / تست های شرکت ساند استریم گویای همه چیز هست !
با این اوصاف که فرمودید فکر میکنم امپلی مشکل داشته باشه ! مگه میشه بی امپلی بیس بیشتر باشه ؟ گین تنظیمه ؟
ولتاژ سر باطری و سر امپلی رو انداره بگیرید و بگید .... (ماشین روشن )
سلام بجای باندای فابریکی جلو و عقب پراید چه باندی میشه وصل کرد که کیفیت و بیس خوبی داشته باشه؟
سلامنقل قول:
من ندارم,ولی یه کابل داره اونم واسه خروجی پُشت.مثه 7056
سلام سلام
ای 3 تا کدوم قدیمی اصلی هست؟
1-پشت آبی ساخت ویتنام که خازناش شبیه خازنای عکس دومی هست
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا بزرگ شدن عکسا روشون کلیک کنید
باندای گرد بیس خوبی ندارن مثل بلندگو تلوزیونننقل قول:
اگه داشبورد جلودت سری قدیمه نمیتونی باند تیوتر دار بزاری چون قاب روش بسته نمیشه کامل مجبوری 1014 بزاری 37 تومن ولی اگه جدیدیه داشبوردت میتونی پایونیر 1044 یا 1043 بزاری 60 تومن و 50 تومن
برا باند عقب هم 1314 جا میشه جای فابریکی ها قیمت هم 65 تومنه
ولی نظر من اینه که هیچ کدومو دست نزن 120 تومن بردار طاقچه عقبتو برش بزن یه پایونیر 6965s بزار اگه هدیونیت فابریک سایپاست 6964s بزاری بیس و حجم صدات 4 برابر هر چی باند گرد میشه و راضی میشی از هزینه ای که کردی ولی 110 تومن بدی 4 تا باند گرداتو عوض کنی مطمعن باش از نتیجش راضی نمیشی
6964 الان 105 تومنه
اگه باند ببضی دارید پیشنهاد میکنم برا جلو دنبال کامپ 10 سانتی ارزون بگردین تا فقط کیفیت صداتون افزایش پیدا کنه ( خرج کردن برا استیج جلو پراید بیخوده)
نقل قول:
الان اخه ماشين رو فروختم پرايد خودم رو تا ١ ماه ديگه ميدن
پك برق رو اين چيزا اصلا تاثير ميذاره؟
سيم اسپيكر يه چيزي اما برق تاثير داره روي اين؟
امپ هم فكر ميكنم سالمه سالمه شايد از نظر سيستم بازا زياد هزينه نكرده باشم اما زياد راضي نيستم
دوستان سلام
راستش سیستم رو که بستم نمیدونم چشه بعضی موقع ها قطع میکنه در صورتی که ضبط میخونه و داره کار میکنه ولی باند قطع میشه
من میگم آمپ پروتکت میکنه ولی در حد چند ثانیست برقکشی ماشینم خراب بعضی موقع ها که قطع میشه چنتا گاز میدم یه صدای جیغ تسمه میاد و بعدش وصل میشه نمیدونم چطورش
باندام 690 و آمپ 560
چون آمپ رو زیر صندلی بستم نگران پروتکتم
سلام خدمت دوستان گلم، آقا حميد اين ك رو مشخصات امپ هاي ماسكوني نوشته انقد وات بغير از استريو رو bridged ميده يني چي؟ ميشه با اين كانال مجزا چيزي درايو كرد؟ يا مثلا احتمالا واسه سابووفر تعبيه شده؟
سلام.
آقا حسین این کامپ های مار رسید,اول کار که لحیم یکی از تویتر ها کنده شد,که خودم ردیفش میکنم:n02:
اندازه الگو که بندازم و گِردیه باند رو در بُرش بزنم واسه mx165 میشه 144 میلی متر.
اندازه رو ردیف کردم.
واسه طاقچه یه متری از نوپان اضافه مونده بود که جنسش از خیزران بود,1.8میلی هست.
اندازه رو اینجوری حساب کردم:
30*21*6 که حجمش میشه 3780 میلی لیتر.
ولی 1.8 قابش باید از 30 سانت و 21 کم بشه:
28.2*19.2*6 که حجمش در کُل میشه 3248.64 میلی لیتر.
تخته رو و پُشتی رو آقا حمید گفتن از HDF یعنی تخته سه لایه استفاده کن,
میخوام واسه پُشتی از این اندازه رو حساب کنم:
33*24 به خاطر اینکه از تخته پُشتی باید 4 تا پیچ بزنم درب,واسه همین باید بزرگتر باشه.
فرداش ایشالا میرم واسه خرید تخته 3 لایه.
خیلی سخت نیست فقط باید اندازه رو دقیق انتخاب کنی.
بُرش که زدم عکس ها رو آپلود میکنم.
آمپلی دو کاناله برای راه اندازی 718exچی پیشنهاد می کنید؟
سلام
باند 6995 کنوود به نظرتون میتونه گزینه مناسبی باشه؟ از لحاظ بیس و کیفیت صدا ؟
چرا خیلی کم پیداست یه روز رو کامل گشتم کلا دو تا پیدا کردم به قیمت 215 هزار.
امپ 3602 پایونیر برای gto938 مناسبه دیگه؟ روی خودش تنظیم دستی 2 اهم داره؟ cross over چی؟
سلامنقل قول:
ارادت دارم.
mc609 با توجه به ساختارش نمیتونی از نظر حجم بیس خیلی ازش توقع داشته باشید.ولی این نکته که با آمپ صدا کاهش یافته به نظر جای تامل و بحث داره. چون آمپلیفایر یه تقویت کننده هست نه کاهش دهنده:n02:
در مورد گرند من چون خیلی صدای این برند رو نشنیدم مخصوصا 6*9 ها رو نمیتونم حرفی بزنم.ولی Co609 نه تنها قدرت خوبی داره بلکه تو دسته بندی اسپیکرهای 9*6 به نظر من یکی از باکیفیت ترین صداها رو میده.
پیشنهاد من اینه که با یه آمپ دیگه mc رو چک کنی. یا تنظیمات رو دقیق چک کن. به قول حسین جان گین خیلی مهمه باید کاملا با خروچی پخشتون مچ باشه.
فکر کنم براشکم باشه.نقل قول:
تنظیمات دستی 2 اهم ؟؟:n04:منظورتون چیه؟:n13:
یه کراس LPF داره شما باید روی فول رنج بزاری برای اسپیکر.
6995 کمیاب شده.به نظر من جی وی سی 7158 بگیر.البته شنیدم گرون شده حدود 270-80 ولی حجم بیس خوبی داره.نقل قول:
5602 پایونیر میتونی بگیری 310 تومن.نقل قول:
سلامنقل قول:
واضح هست دیگه.رو حالت 4 یا دو کانل مثلا یه توان میده و روی حالت بریج توان افزایش پیدا میکنه. کدوم مدل منظورتون هست؟
اگر شما یه 4 کانال رو در نظر بگیرید. میتونید به حالتهای 4/3/2 کانال ازش استفاده نمائید.
4 کانال استریو
2 کانال مونو یا استریو
دو کانل استریو و یک کانال بریج مونو
احتمالا گرم میشه و پروتکت میکنه.کمی گین رو کم کن ببین برطف میشهنقل قول:
من فکر کنم آبی رنگها قدمی تر بودن.نقل قول:
ولی بحثس که الان هست زیاد شدن تقلبی 718 هست. اگر کسی 718 خواست بگه من مستقیم از نمایندگی براش بگیرم که متضرر نشه.
يني نميشه تو حالا بريج كامپ درايو كرد؟
من اسپیکرهام 2 اهمه باید کار خاصی برای نصب این امپ انجام بدم یا نه؟ اخه می گن یا روی امپ تنظیمات داره یا باید سر راهش مقاومت گذاشت
سلامنقل قول:
بریج رو اغلب برای گرفتن قدرت بالاتر و باز بیستر برای ساب استفاده میکنند.
مگر امپهای ضعیف که در حالت بریج توان خروجیشون با توان RMS اسپیکر مچ بشه.
شما نگفتی دقیقا کدوم مدل از ماسکونی رو برای چه کامپوننتی میخواهید استفاده نمائید تا من دقیقتر خدمتتون عرض کنم.
آمپلیفایر خودش اتوماتیک اسپیکر 2 اهمی رو میشناسه و با توجه به مشخصات و توانائیهائی که داره به اسپیکر ورودی میده.نقل قول:
ضمنا از روی آمپ باید کلید کراس اوور رو روی حالت خاموش قرار بدید.
چرا باید خاموشش کنم؟ گینش روی چند باشه بهتره؟نقل قول:
سلام
باند کنوود 718 با 718ex
فرقی دارن؟
سلامنقل قول:
چون فقط ف ی ل ت ر LOP داره که مخصوص ساب وفر هست.اگر HPF داشت اون موقع باید روشن و روی فرکانس کات آف 80hz به بالا ست میشد.
گین رو باید با گوشتون تنظیم کنید.تاپیک زیر رو مطالعه بفرمائید تو پست شماره 17 روش تنظیم کردن گین آمپلیفایر رو توضیح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان EX مدل جدیدتر هست و بعد از718 معمولی تولید شد.برخی معتقدند صداش EX بهتره شده و برخی میگن تیزتر شده.ضمنا تقلبیش هم بسیار زیاد شده.حواستون باشه.نقل قول:
تقبلی بودن رو از کجا تشخیص بدم حمید جان؟نقل قول:
شما میگی ex بخرم؟
با سلام
برای ال 90 به جای پخش فابریکش می خوام یک پخش تصویری ترجیحاٌ 3 یا 3.5 اینچ یا هزینه ای حدوداٌ تا 400 تومان تهیه نمایم و دوربین عقب هم برای آن بگذارم.
پخش های رده بالا :
1- Pioneer 865 یا 765
2- Philips 232
پخش های رده پایین :
3- Booster 405BT
4- دو پخش از Concord با صفحه های 3.2 و 3.8 اینچ
برای من کیفیت و عمر پخش مهمه و تصویر دنده عقب تو مانیتورشون خوب باشه و از همون باندهای فابریک ماشین هم می خواهم استفاده کنم.
ضمنا در خصوص پخش های پایونیر 865 و 765 در خیلی از مغازه ها به من گفتن کیفیت و آمار خرابی آنها همانند پخش های چینی شده در حالی که در یک مغازه با گارانتی پایونیران موجود بود. حال آیا این گفته ها صحت دارد یا گارانتی آن الکی بود ؟؟
همچنین کیفیت و دوام پخشهای چینی مثل Booster و یا Primier آنقدر خوب است که چند سالی در هوای گرم جواب دهد ؟؟
لازم بذکر است پخش های ریلی و همچنین 5 اینچی مانن مارشال که از داشبورد بیرون می زنند را نمی پسندم.
باتشکر
حميد اقا one 100.4 واسه avk6