-
انتقادشديد كريمي ازانصاري فرد:
ازاين مدير بيش ازاين انتظار نميرود
از اخراج شدن با آغوش باز استقبال ميكنم
اگر تماشاگري جنبه ندارد بهتر است به ورزشگاه نيايد
علي كريمي گفت: از اخراج شدن از پرسپوليس با آغوش باز استقبال ميكنم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم پرسپوليس در پايان بازي با پيام گفت: متاسفانه مديرعامل ما به هيچ عنوان انتقادپذير نيست و زماني كه از آنها انتقاد ميشود متوسل به تحريم و اخراج ميشوند، در هر صورت اين كه مدير باشگاه به دليل انتقاد من را اخراج كند، با آغوش باز ميپذيرم.
وي ادامه داد: من بازيكن پرسپوليس هستم و اگر باشگاه بخواهد من را اخراج كند بدون كوچكترين مخالفتي آن را ميپذيرم. زماني كه قرار شد از تيم ملي بروم ساك خود را برداشته و رفتم و اكنون پرسپوليس بخواهد اين كار را انجام ميدهم.
كريمي تصريح كرد: متاسفانه مديران ما به هيچ عنوان انتقادپذير نيستند، در جامعهاي كه دموكراسي و آزادي بيان وجود دارد نميدانم چرا از هر مديري انتقاد ميكنيم به تحريم و اخراج متوسل ميشود.
كريمي ادامه داد: در هر صورت از مديري كه در دوره گذشته مديريتش بر روي چكهاي شخصي خود مهر باشگاه را زده است بيشتر از اين انتظار نميرود، من معتقدم كه خود اين شرايط مديريتي است كه پرسپوليس را وارد حاشيه كرده است. من كسي نيستم كه زير حرفهاي خود بزنم و به چيزهايي كه گفتم اعتقاد دارم، حال اگر قرار است به دليل واقعيت از باشگاه اخراج شوم با كمال ميل آن را ميپذيرم.
كريمي همچنين با انتقاد از تماشاگران تيم پرسپوليس گفت: اگر تماشاگري جنبه آمدن به ورزشگاه را ندارد بهتر است اين كار را نكند، از دقيقه 50 عليه تيم شعار ميدادند كه من هيچ جاي دنيا چنين رفتاري را نديدم، در هر صورت تماشاگران يا بايد به ورزشگاه بيايند و تيم خود را تشويق كنند و يا اگر نميتوانند روحيه بازيكنان را پايين نياورند.
علي كريمي در ادامه كفت: در هر صورت فكر نميكنم هيچ بازيكني مانند من حاضر نميشود اينگونه به تيم بيايد و مجاني بازي كند، اين موضوع در گذشته پرسپوليس سابقه نداشته است و در آينده هم فكر نميكنم كسي حاضر باشد با دستمزدي كه من گرفتم به پرسپوليس بيايد، در هر صورت اختيار با باشگاه است كه هر كاري كه ميخواهد انجام دهد.
كريمي درباره آوردن مربي خارجي به پرسپوليس نيز گفت: من نميدانم اين حرفها چه زماني به پايان ميرسد، در هر صورت همين مسائل ايجاد حاشيه كرده است و فكر ميكنم اگر هم كسي توانايي آوردن مربي خارجي به پرسپوليس را داشته باشد تنها حسين هدايتي است.
علي كريمي درباره حضورش در كميته انضباطي باشگاه نيز گفت: بي ترديد به كميته انضباطي ميروم و تمامي حرفهايم را بار ديگر تكرار ميكنم، من هيچ ترسي ندارم و تمام آنچه كه ميدانم را خواهم گفت.
كريمي درباره آن كه انصاري فر خود را مدير فوتبالي ناميده است گفت: بهتر است اگر ايشان خود را فوتبالي ميداند رزومهاش را بيان كند تا مشخص شود كه چه زماني در فوتبال بوده است.
وي در پايان گفت: خودم هم براي جدايي از پرسپوليس بيميل نيستم.
-
اهه داور اخراج کرد ؟!!! من اینقدر اعصابم ریخته بود به هم بعد از پنالتی دیگه بازی رو ندیدم ! چی شد واسه چی اخراج کرد ؟
-
انصاريفرد: كريمي بهتر است به فكر بازياش باشد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: علي كريمي به جاي صحبت كردن درباره من بهتر است به فكر بازي اش باشد.
عباس انصاري فرد در پايان مسابقه با پيام خبر اخراج علي كريمي را مورد تاييد قرار داد و گفت: كريمي به دليل اظهاراتي كه عليه مديريت باشگاه داشته تا اطلاع ثانوي اخراج است و نميتواند در تمرينات تيم شركت كند.
وي تاكيد كرد: كريمي به جاي حرف زدن در مورد مديريت بهتر است به بازي خود تمركز كند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: از نتيجه بازي مقابل پيام مشهد راضي نيستم و به زودي تصميمات جديدي براي پرسپوليس خواهيم گرفت.
وي افزود: اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود. هواداران حق داشتند اعتراض كنند. ما نيز مانند آنها ناراحت هستيم.
-
پيرواني: براي خودم، هواداران و دوستانم متاسفم
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از پيروزي يك بر صفر مقابل پيام اظهار داشت: توقع از تيم ما بسيار بالاست اما همه بايد بپذيرند كه فوتبال همين است و فراز ونشيب زيادي دارد. بازيكنان ما همه تلاش خود را براي پيروزي پرگل از خود نشان دادند ولي متاسفانه ديرهنگام به گل رسيديم.
وي گفت: از دقيقه 60 حرف هاي زيادي از سوي هواداران شنيدم كه تاكنون در فوتبال ايران آنها را به گوش خود نشنيده بودم. واقعا براي خودم، هواداران و دوستانم متاسفم. وقتي از يك بازيكن و مربي حمايت نميشود تمركز آنها به هم ميريزد. به همين دليل بود كه من در كنفرانس مطبوعاتي شركت نكردم.
سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: در اين بازي توقع از تيم ما بالا بود. ما ميخواستيم با سه يا چهار گل به پيروزي برسيم اما پيام 11 نفره دفاع ميكرد. سه بار پنالتي ما را داور تكرار كرد كه اين از عجايب فوتبال است. كارتي كه رحمان رضايي گرفت و از زمين اخراج شد كسي علت آن را متوجه نشد. اين جاي تعجب دارد كه چرا نيكبخت واحدي بيدليل از زمين اخراج شد. داوران ايراني بهتر است روي كارشان دقت كنند.
پيرواني عنوان كرد: هواداران در اين مسابقه همه كار كردند. اما خدا را شكر كه ما سه امتياز بازي راگرفتيم وگرنه آنها دنيا را بر سرم خراب ميكردند. امروز شرمنده خودم شد كه عليه من بياحترامي و فحاشي كردند.
-
پیروانی داره خودش رو خراب میکنه! همون اول هم نباید این مسئولیت رو قبول می کرد. خدا به آدم عقل داده که شرایط رو بسنجه بعد تصمیم بگیره ، یعنی انقدر درک نداره که هنوز برای سرمربیگری پرسپولیس و مربیگری در لیگ آسیا جونه؟ درسته تیم الان رده 3 جدول هست و تا پایان لیگ هم 30 امتیاز میشه گرفت ولی تیم با این بازی به جایی نمی رسه حتی بازی هاش هم ارزش دیدن نداره. البته از حق نباید گذشت که این فصل خیلی بدشانسی آوردیم. از مصدوم شدن بازیکن ها و نگرفتن پنالتی ها گرفته تا تغییرات مدریتی و سرمربی. اگر این شرایط رو ببینیم به نظر رده 3 جدول بودن کار شاخی برای این تیم با این همه مشکلات باید باشه!
-
باشگاه پرسپوليس خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده، صحت ندارد.
مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عدهاي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس ميخواهيم تا به اين اخبار و صحبتها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.
-
بازي خيلي افتضاح بود . به نظرم بايد داور اون پنالتي رو هم نميگرفت تا پرسپوليس نميبرد و پيرواني زير سوال ميرفت .
-
این انصاری فرد مثل خود اون یارو علی ابادی میمونه
هیچی حالیش نیست...فقط بلده عین.... جلوی این و آن خم و راست بشه
اول همه اونو باید بندازن بیرون....
دم علی کریمی هم گرم که حرف حق رو زد....باید یه چیزی هم نثار علی ابادی می کرد
پیروانی هم که دیگه چیزی نمونده که در موردش گفته نشده باشه
خودش داره تمام تلاشش رو می کنه که همه افتخارات و محبوبیتی که داشت رو از بین ببره
من موندم چرا دو دست نیمکت مربیگیری رو چسبیده
-
سایت کانون هوادارن پرسپولیس Forum ش رو راه انداخت. هوادارهای عزیز برین عضو بشید.
کد:
http://perspolisnews.net/anjoman/index.php
-
-
بچه ها توصیه می کنم برین نظر های هوادار ها رو تو سایت کانون هوادارها بخونین! الان همه اعصابشون خرابه از بالا تا پایین رو بستن ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دقایقی پیش در مصاحبه ی تلفنی با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در اخبار ۲۰:۳۰ شبکه دو سیما , خبر اخراج علی کریمی تکذیب شد ! علی کریمی به کمیته ی انضباطی باشگاه احضار شده و خبر اخراجش صحت نداره.
-
عجب داستانی شده
داور که شوت میزد
نمیدونم چرا نیکبخت رو اخراج کرد واقعا برام سواله
بازی گند پرسپولیس هم اعصابمو داغون کرد
-
طرف اومده تر زده تو تیم بعد میگه چرا شعار دادین !
الان فقط حمید درخشان .
-
با بازی امروز مشخص بود مشکل بازیکنان نیستند
مشکل کادر فنی یا مدیریته
اصلا تیم تاکتیک نداره
خیابانی هم همینجوری داشت تیکه می نداخت
-
مگه کریمی قبلا چی گفته که امروز اینجوری مصاحبه میکرد
-
چرا هیچ کس نیست
نظری بدید
-
کریمی دیروز 1 مصاحبه کرد و گند زد به مدیریت بعدش فرخزادی مصاحبه کرد و مصاحبه کریمی تکذیب کرد!!!!!!!!!
قبل از بازی انصاری فرد با خبرگزاری جوان مصاحبه کرد و گفت کریمی اخراجه و بعد از بازی هم که همتون می دونید چه اتفاقی افتاد
-
اره دیدیم
توی اخبار 21:30 شبکه خبر نشون داد
-
راستی نیکبخت 2 بازی محرومه یا 1 بازی؟؟؟؟؟؟؟
-
فکر کنم یه بازی
محروم باشه
-
بچه ها انجمن سایت خبرگذاری پرسپولیس راه افتاده هر کی می خواد بره تا نام کاربری مناسب گیرش بیاد
-
زیبا بود، به گل نیز آراسته شد / نيكبخت دربي 66 را از دست داد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت ستاره شماره 10 پرسپوليس با دريافت يك كارت زرد و يك كارت قرمز در دو مسابقه پياپي نمي تواند تيمش را همراهي كند.
نيكبخت هميشه در فاصله دو مسابقه تا داربي سه اخطاره مي شد تا از حضور در اين بازي مطمئن باشد. او در بازي پرسپوليس و پيام هم با دريافت يك كارت زرد سه اخطاره شد و بازي با پگاه را عملا از دست داد. در دقايق پاياني بازي نيكبخت با يك حركت خشن مستقيما كارت قرمز دريافت كرد و از زمين بازي اخراج شد. مهاجم پرسپوليس از شدت ناراحتي صورتش را گرفته بود و از زمين خارج شد. او به خوبي مي داند كه شانس حضور در دربي 66 و تقابل با تيم سابق خودش را از دست داده است.
گقتني است رحمان رضايي هم در بازي پرسپوليس و پيام از زمين اخراج شد و بازي هفته آينده تيمش مقاب داماش را از دست داد.
--------------
پرسپولیس باید فرجام خواهی کنه !!!
-
با تشکر از داور بازي
امروز علنا نور چشميهاي استاد عنايت نشون دادن که چه جوري ميخوان سر پرسپوليس رو زير آب کنن
خيلي وضع تيم خوب بود که مشکل داوري هم مزيد بر علت شد
تاسف هم ديگه کارساز نيست
-
-
انصاريفر بايد بدونه که جلوي اونايي که در نزد هوادارها محبوبن بايد و بايد و بايد دست به عصا راه بره
اگه بخواد با علي کريمي بد برخورد کنه حکايتش روي سکوها ميشه مث مصطفوي
-
امروز شبکه ي خبر يه برنامه داشت نشون ميداد قبل بازي با عنايت : ازش پرسيدن که اگه بازيکن مربي و غيره اشتباه کنن ميرن کميته ي انظباطي ، داور رو چي کار ميکنن باهاش
طبق معمول عنايت پيچوند
کلا بهتره بازيهاي ليگ ايران رو بيخيال شيم
نه لذت داره نه حساسيت
معلومه که حرف فيروز کريمي در مورد قهرمان امسال داره درست از آب در مياد
بي دليل تيماي ديگه خودشون رو خسته نکنن
امسال صلاح نيست تيمي جز ... قهرمان بشه
بچسبين به بازيهاي خارجي : هم حالش رو ببرين هم عدالت رو نگاه کنين که چه جوري اعمال ميشه
-
اول خدا لعنت کنه این پیروانی رو بعدش صد درجه بدتر اون انصاری فرد نامرد !!!!
اگر پیروزی چند تا بازیکن دیگه مثل کریمی داشت ....
-
هر فصل استقلال اهواز 6 امتیاز تقدیم برادر تهرانی میکنه . این قضیه از وقتی اوج گرفته که برادران شفیع زاده و اکبر میثاقیان ( که من اسمشونو خودفروشان یا روسپیان فوتبال ایران گذاشتم ) اومدن تو این تیم .
و الا این آرش برهانیه همونه که بازی با تایلند یه بارم نتونست جلو لیلیپیتی ها کاری بکنه .
-
من دقیقاً نفهمیدم اون بازیکنی که روی نیکبخت خطا کرد اصلاً کارت گرفت یا نه ؟!
چون کارت زرد رو به بازیکن دیگه ای نشون داد.
-
باباه به والله این استخلالی ها شانس دارن
شانس همونی که ما نداریـــــــــــــــــــم ...
-
ferdfe عزيز شما درست ميگي
ايکاش يه کم از بند سياست تيممون خلاص ميشد تا کسي مث علي آبادي برا ما تصميم نگيره
ايکاش مدير عاملمون رو هوادارها انتخاب ميکردن
وقتي مدير تيم قهرمان استعفا ميده بايد به حال اين فوتبال زار زد
-
در مورد اهوازيها هم نظر نديم بهتره
امروز دفاع اهواز با تهرونيها کاملا هماهنگ بودن
هر وقت توپ ميومد همه پاز ميزدن بازي رو
بهترين موقعيت برا تهرونيها همين بازي با اهوازه که کلي کيفور شن
-
احتمالا بازی بعدی توره را داورا یه جوری اخراج میکنن که جلوی استقلال بی مهاجم بازی کنیم !
-
البته يه نيروي کمکي هم آوردن بعد مصطفوي توي تيم که جلوي تک مهرهاي خوبمون رو هم بگيره
انصاريفر همون آثيه که علي آبادي رو کرده تا بتونن پروژه ي بيچاره کردن پرسپوليس رو تموم کنه
مشخصه ي کاملش توي معرفي مدير عامل توي برنامه ي نود بود
فلاش بک 90 بسيار چيزها رو مشخص کرد
ايکاش حد اقل کاشاني نيومد عابديني رو مياوردن
ايکاش ...
-
پارسال که فيفا کسر 6 امتياز رو انجام داد خيليها نا اميد بودن بعد کسر امتياز قهرمان نميشيم
ولي غيرت پرسپوليسي وقتي به جوش بياد ...
ايشا ... که بختک ما رو ول کنه
-
من همیشه گفتم همه این بلاها زیر سر اون علی ابادی بی همه چیزه
اگه تنها گیرش میاوردم یه بلایی به سرش میاوردم که اون سرش ناپیدا
وقتی پرسپولیس پارسال در بازی اخر مقابل سپاهان قهرمان شد علی ابادی داشت اتیش می گرفت
...............علی ابادی
-
اخراج موقت علی کریمی از پرسپولیس/ کریمی: انصاریفرد تحمل انتقاد ندارد
هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس که امروز مصاحبه تندی را علیه مسئولان باشگاه انجام داد در پاسخ به مدیرعامل این باشگاه مبنی بر کنار گذاشتن وی از این تیم گفت: متاسفانه مدیران ما تحمل انتقاد ندارند و به جای رفع مشکلات به دنبال جریمه واخراج بازیکن هستند.
علی کریمی پس از محرومیت موقت از همراهی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: مشکل فوتبال و ورزش ما این است که مدیران ما انتقادپذیر نیستند و به جای حل کردن مشکلات بدنبال این هستند که با جریمه کردن و محروم کردن بر ضعف های خود سرپوش بگذارند. من بازیکن باشگاه پرسپولیس هستم و هر تصمیمی که باشگاه برای من بگیرید می پذیریم.
وی ادامه داد: اینکه مدیرعامل باشگاه مرا محروم کرده بر می گردد به مدیریت ایشان. مدیری که متاسفانه انتقاد پذیر نیست و با این شرایط نمی تواند موفق باشد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با تایید تمامی حرف هایی که علیه باشگاه زده بود خاطرنشان کرد: من روی حرفم هستم و تمامی این مطالبی که در مورد باشگاه گفته ام قبول دارم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با رقمی که من با پرسپولیس قرارداد بسته ام دیگر هیچ بازیکنی در حد و اندازه های علی کریمی با پرسپولیس قرارداد امضا نمی کند و چنین رقمی در این باشگاه دیگر تکرار نخواهد شد.
کریمی در ادامه افزود: فقط در ایران مدیران و مسئولان چنین برخوردی دارند در همه جای دنیا آزادی بیان هست و هر کسی که بخواهد انتقاد می کند اما در ایران هرزمان که از مدیری انتقاد کنی باید آماده برخورد و جریمه باشی و مدیر باشگاه به جای حل مشکلات متوسل به اخراج می شود.
وی در واکنش به اظهارات انصاری فرد که خود را فردی فوتبال خوانده است گفت: انصاری فرد در بعضی جاها گفته است که فردی از جنس فوتبال است. او اگر لطف کند و کارنامه اش را بگوید ما خوشحال می شویم. کارنامه و پیشینه انصاری فرد به غیر از این نبوده که پشت چک های شخصی خود را مهر باشگاه زده و به طلبکارانش داده است.
کریمی که ظاهرا بی میل به جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس نیست افزود: هر بازیکنی یک روزی می آید و یک روزی از تیم جدا می شود. من هم انگار زمان استراحتم فرا رسیده و باید بروم و به استراحت بپردازم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: در فوتبال ما برخورد با افراد منتقد اتفاقی عادی و نرمال است. امیدوارم انصاری فرد در اداره باشگاه پرسپولیس موفق باشد و برای پرسپولیس هم در مسابقات پیش رو آرزوی موفقیت می کنم.
و با این حرف ها بود که اقا عروسه از تو حجله بیرون امد و گفت که کریمی اخراج نشده بلکه به کمیته انضباطی معرفی اش کردیم :2:
-
سلام خدمت دوستانی که هرکدام عقده شونو رو سر یه نفر خالی میکنند
امروز من به یاد 4 تا گلی که از استقلال اهواز تو اهواز خوردیم افتادم
همون بازی که باند شیث و نیکبخت ومامانی و ... میخواستند فاتحه قطبی را بخونند ولی .........
امروز هم بغیر از کریم و کریمی و پژمان همه میخواستند پیروانی فحش بخوره که موفق بودند
من که ازاین فوتبال باند باز حالم به هم میخوره
-
تغییر موضع مسئولین ؛ مرتضی ضرابی خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد
کانون هواداران پرسپولیس : روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده، صحت ندارد.
مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عدهاي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس ميخواهيم تا به اين اخبار و صحبتها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.