بله حق با شماست .نقل قول:
یک سؤال : آیا برنامه ای هست که از 20 سیو یک سیو رو پاک کنه یا مثلاً فقط یک سیو را از فایل سیوی به فایل سیو دیگر کپی کند ؟ اگه هست لینکشو بذارید (اگه می شه رپید شیر باشه)
خیلی ممنون .
خدانگهدار تا 10 قرن بعد ! :31:
Printable View
بله حق با شماست .نقل قول:
یک سؤال : آیا برنامه ای هست که از 20 سیو یک سیو رو پاک کنه یا مثلاً فقط یک سیو را از فایل سیوی به فایل سیو دیگر کپی کند ؟ اگه هست لینکشو بذارید (اگه می شه رپید شیر باشه)
خیلی ممنون .
خدانگهدار تا 10 قرن بعد ! :31:
خوب آخه 2 نوع داره يكيش هست كه اسلحه ي نامحدود از اول توي صندوقتونه و يكي ديگش هم هست كه بازي ارجينال هستنقل قول:
شما بايد بازي اورجينال رو با نرمال 8 بار بريد:46:
اگر هم گل نخوريد توي ارجينال براي دفعه ي دوم بهتون اسلحه ي بينهايت ميده
و يك خواهش : ديگه سوالات اويل 2 رو اينجا نپرسيد:20:
که به حساب دقیق همه این کارا رو بکنی مردم عادی رو تو خیابون شهرتون آدمخور میبینی :دینقل قول:
بیخیال شو دوره اونا گذشته منتظر 5 باش این نظر منه یکم دیر جنبیدی :46:
خیلی اصلحه باهالیه ولی ربطی به نسخه های بازی نداره تو همون آپگریت میشه !!نقل قول:
همون Mine Thrower که بحث از اون شروع شد، کامل که Tune Up بشه حتی اگه درست هم نشونه نگیری باز هدف رو پیدا میکنه و میچسبه بهش
شما اسم ArtMoney برنامه رو شنیدی :دی از اسمش مشخصه چیکار میکنهنقل قول:
البته فکر نکنم کسی تو دور اول بازی بتونه اونقدر پول جمع کنه که بخواد اینجوری خرید و فروش کنه، من خودم از دور سوم متوجه این مسئله شدم
این چیز میزا نبود کی حوصله داشت اویل بازی کنه
من اول بازی یه اسنایپ قنداق چوبی خریدم تا آخر بازی نه عوضش کردم نه ارتقاش دادم! تازه شاکی هم بودم که چرا اره برقی دارا رو اسنایپ می کنی نمی میرن!
اون اسلحه مین انداز رو هم تا آخر نخریدم چون فکر می کردم برای پرتاب بهتر نارنجک استفاده می شه! برای کشتن غولاخر خریدمش!
سلام
من تو مرحله نبرد لیون با کراوزر بالای قلعه گیر کردم (درجه سخت)
چطوری ردش کنم؟
بهترين راه استفاده از چاقو هستش حتي توي درجه سخت !نقل قول:
مي توني يه آر پي حي بخري درست نشونه بگيري اما خيلي سخته چون حركتاش تندترن
همون چاقو بهترينه
چاقو؟
من تو درجه آسون هم با Rifle میزدمش
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین
باید کجاشو نشونه بگیرم تا زود تر بمیره؟
کسی نیست جواب ما را بدهد؟نقل قول:
نکته اینجاست که کرازور با چاقو ضربه بخوره از کیلر7 هم بیشتر صدمه می بیینهنقل قول:
چاقو؟
من تو درجه آسون هم با Rifle میزدمش
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین
باید کجاشو نشونه بگیرم تا زود تر بمیره؟
نکته دیگه اینه که کیلر7 اسم یه بازی دیگه از کپکامه(حرکت تبلیغاتی!)
وقتي با چاقو كار ميكنيد بايد يكمي حرفه اي باشيد هميشه ضربه بزنيد و تا جايي كه ميتونيد جا خالي بديد:46:نقل قول: