از لحاظ متصل شدن هیچ مشکلی نداره ولی خوب طبیعیه که با افزایش کاربران سرعت میاد پاییننقل قول:
Printable View
از لحاظ متصل شدن هیچ مشکلی نداره ولی خوب طبیعیه که با افزایش کاربران سرعت میاد پاییننقل قول:
در کل اگر بیاد هم فکر کنم قیمت بالایی داشته باشه مثلا بالای 400 تومن و از لحاظ فنی هم باید دید کدام فرکانس ها رو میخواد تجمیع کنه وقتی الان فقط فرکانس 3500 اختصاص به td-lte دارهنقل قول:
به نظرم بیشتر یه مانور تبلیغاتی باشه مثل بقیه کارهای ایرانسل
بعد از 2 هفته هنوز سیم کارت مودمم فعال نشده. اول به ایرانسل زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم.
دیروزم به 600 که مودمو از اونا گرفتم زنگ زدم گفتن نمایندگی مدارکتونو برای ما هنوز نفرستادن و 3 روز هم صبر کنید اگرهم نشد دوباره تماس بگیرید.!!!!!!!!!!!!!
منم گفتم اگه 24 ساعته فعال نشه به 195 شکایت میکنم که اونم گفت به سرپرستی ارجاع دادیم (البته این 600 نبود خوده ایرانسل بود)
فعلا که 47 تومنمون رو هواس دوستان پیشنهادی نیس؟؟ :)))):n01:
به نظرم که ارزش داشته باشه با سیستم fdd هم کار میکنهنقل قول:
الان یه مودم cat6 هواوی 5186 رو باید 650 پول بدیم
حالا مگه اینکه مودم رو حالت fdd قابلیت تجمیع نداشته باشه
کسی firmware مودم dt-350 اگه داره لطفا بزاره فکر میکنم gp2101 هم بهش میخوره
به نظر منم بسیار ارزش مند هستشنقل قول:
من 5186 22a دارم و تی دی هم دارم واقعا با 150 تومن همون تی دی عالیه و 5186 پول دور ریختنهنقل قول:
الان با تی دی حدود 50 و 5186 حدود 60 70 مگابیت دارم که اون 60 مگابیت رو با یدونه 3372 صد تومنی می تونم بگیرم و 5186 تحفه ای نبوده چون پلاسش بیشتر مواقع درست کار نمی کنه
ایرانسل به کاربران آیپی پابلیک نمیده که شما بخواهی از portforward استفاده کنینقل قول:
ایرانسل به علت بالا بودن تعداد کاربر و محدودیت آیپی پابلیک از آیپی های 100.64.0.0/10 استفاده میکنه که برای CGNAT هستند
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:
1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری
2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟
هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه
همه اینا بستگی به منطقه ای که هستی داره که ببینی سرعت کدوم بیشتره.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بله اینجا سیم کارت اعتباری ایرانسل lte رو گوشی دارم سرعت تا 3 مگا بایت میرسه واسه همین تو خرید این دو گزینه موندم کدوم بهتره؟نقل قول:
تو تصویر سایت ایرانسل منطقه ما پوشش داخلی هست.