والا پشتیبانی شون میگه ۱۶ مگنقل قول:
اینم استاتوس مودم ، بگم رو چند ببندن بهتر میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Printable View
والا پشتیبانی شون میگه ۱۶ مگنقل قول:
اینم استاتوس مودم ، بگم رو چند ببندن بهتر میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خطت رو 3مگه و بیشتر از این هم نمی کشه! ( همین الانشم نویزت خیلی بالاست و هر لحظه امکان پریدن لینک وجود داره ) طبق اطلاعاته مودمت ، فاصلتم از مرکز مخابراتی زیاد نیست! به احتمال بسیاررر قوی ، یه جایی سیم کشی مشکل داره که باعثه این وضعیت شده!نقل قول:
در ضمن ، شما با یه مودم دیگه هم تست کن و ببین که وضعیت همین می مونه یا بهتر میشه!
یک سیم فویل دار از سیم تلفن کشیدم و مستقیم به مودم وصل کردم که الان بهتر شده.نقل قول:
کار دیگه ای هست که انجام ندادم؟
دوستان اینجا کسی هست از اینترنت وایرلس شاتل استفاده کنه؟
میشه توضیح بدین هزینه هاش چطوریه؟ منظورم هزینه آنتن و گیرنده + هزینه ماهیانه خود اینترنته
کیفیتش با ADSL چقدر فرق میکنه از نظر پینگ و این حرفا؟
من سرویس از مخابرات دارم. مخابرات که کلا همینطوری از نظر کیفیت تعطیله اما خونه ما هم از مرکز مخابراتمون کمی دوره و کیفیت خطوط تلفن هم احتمالا زیاد جالب نیست . SNR خطم تقریبا روی 6 و7 هستش که خیلی خرابه وضعیتش.
میخواستم بدونم اگر وایرلس بگیرم ممکنه این مشکلم حل بشه یا نه.
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در این زمینه راهنماییم کنه.
اول باید با نمایندگی شهرت تماس بگیری ببین این خدمات در شهر شما ارائه میشه یانهنقل قول:
اگر تجهیزات میکتروتک بگیری که برند خوب حساب میشه چیزی حدود 400تا600تومن هزینه داره
همون تعرفه های adsl هست البته می تونی درخواست سرعت بالاتر مثلا 30مگ هم بدی که وقتی مشخص شد میتونی با یه ایمیل هم ازشون قیمت بگیری
بله کیفیت تفاوت داره پینگ داخلی میاد زیر 20 خارجی هم تفاوت محسوس داره.
دیگه وایرلس ربطی به خط تلفن نداره SNR هم معنی نداره دیگه عملا.
امروز ثبت نام کردم اما هر سرویسی انتخاب میکنم اینو میگه:
کسی میدونه این یعنی چی؟ منظورش اینه که پورت خالی ندارن؟نقل قول:
درحال حاضر سرویس انتخابی شما قابل ارائه نمی باشد. در صورت تمایل می توانید سرویس خود را تغییر دهید.
بله ، وقتی پورت خالی نداشته باشن ، امکان انتخاب سرویس وجود نداره !نقل قول:
حالا اگه پورت خالی بشه خودشون تماس میگیرن؟نقل قول:
اگه مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ باشه بعید هست، بهتره پیگیر باشید ، هرچند روز یکبار خودتون تماس بگیریدنقل قول:
من حدود 50 روز تو صف انتظار بودم ، اما چند روز یکبار تماس میگیرفتم ، بلاخره یه روز که تماس گرفتم گفتن یه پورت خالی داریم اگه مایل هستید صورتحساب رو پرداخت کنید تا براتون رزرو بشه و ...
یکم توضیح در مورد اینترنت رادیویی میدین؟