آقايون و خانمهاي محترم اصفهاني
آيا در قبض موبايل اخير كه براتون اومده يا از طريق اس ام اس براتون ارسال شده تغيير مبلغ شگفتي نسبت به قبل حس نمي كنيد؟؟؟
برا من كه دو برابر حد معمول گذشته اومده !!
Printable View
آقايون و خانمهاي محترم اصفهاني
آيا در قبض موبايل اخير كه براتون اومده يا از طريق اس ام اس براتون ارسال شده تغيير مبلغ شگفتي نسبت به قبل حس نمي كنيد؟؟؟
برا من كه دو برابر حد معمول گذشته اومده !!
پس اینجا بهارستانی نداریم نه؟
wordistجان این انجمنتون خیلی سوت و کوره ها.یه سوال میپرسی 40سال بعد یکی میاد جواب میده.معلومه سر مدیر ها و همکارها خیلی شلوغه.
از من که نصف شده چون گفته بودن ما به تفاوت sms های فارسی از اسفند تا تیر در این قبض اعمال میشهنقل قول:
دوستان دیدید جدیدا در قبض برق قیمت برق بدون یارانه رو هم میزنند؟
از ما که پول برقمون شده 7500 تومن فکر میکنید بدون یارانه چند بشه؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
49000 تومن ناقابل!
دقیقا امروز داشتم به این نکته فکر میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نمیدونم به جز کشور ما دیگه واقعا کجای دنیا برق چراغهای راهنماییشون با برق مصرفی شهر یکیه.تازه اونجا اگه یکی هم باشه فرقی نداره چون اصلا قطعی ندارن
بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو رو خدا نمیرید یه وقت! تو این دوره زمونه مردن هم کلی خرج داره !!! :31:نقل قول:
پس دور مردن رو خیط بکشید!:27:
نقل قول:
ما ایرانیا عادت داریم هر دفعه به یه چیزی گیر بدیم یکی نیست بگه ما تصادفات جاده ای که سالی 200 هزار نفر کشته میده ( روزی 800 نفر ) رو بیخیال شدیم گیر دادیم به وبا که تا حالا 40 نفرو کشته !!!!!
بعید نیست!!!:18::19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگ اومدی!!! :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما من فکر میکنم فارسی و انگلیسی (فینگلیش) یک قیمت بشه. آخه با فارسی کلمه ها بیشتر میشه تا با انگلیسی.:27:نقل قول:
تایید میشه!!! :19:
:27::19: کاملا تایید میشه!!!نقل قول:
قبر فکر کنم 20 میلیون باشه! درسته؟:19:نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که مثبتها کمتر از منفیهاس. اونوقت میخوای مثبت نگر باشیم وقتی اینقدر بهمون انرژی منفی میرسه؟ :18::19:نقل قول:
اما خب. چون نمیتونیم تغییرش بدیم نباید غصه بخوریم!!! (به امضام رجوع شود!!)
1.مال من که اعتباریهنقل قول:
2.یه با ادرس یه دکتر پوست خوب توی اصفهان را پرسیدم یه نفر هم جواب داد ولی توی مخم سیوش نکردم و هالا دوباره خواهشا اون ادرس را بنویسید
خبر فوری: زمینلرزه(؟) در شاهینشهر!
◙
چییییی!!!!!!!!!نقل قول:
لطفا درست توضیح بده