خب شروع كنين ديگه ما منتظريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب شروع كنين ديگه ما منتظريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان شما مثل اینکه خوب نخوندی فردا 5 شنبه ساعت دو بعد از ظهر !
متین جان صفحه قبل رو یه نگاه می انداختی متوجه امر می شدی اولین فر مهران جان بودن که تاپیک رو باز کردن بعدشم ساویس جان !
در ضمن فکر کنم یه کاربر مشتی رو می خوان بشونن رو صندلی باید آماده سوال پرسیدن باشیدا ...
در ضمن خود ووکمن گفته بود متفرقه نه ! حالا شاید دوباره پاش باز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جون دلمون برات تنگولیده بود ( تنگ شده بود )
کجایی بودی بلا ؟
چی شد پس؟؟؟
فکر میکنم الان شده 5 شنبه یا لا اقل در اینجا (بنگولیای شرقی ) بهش میگن 5 تا شنبه ...
بعدش دوباره ما گمان میکنیم که این رامبد می اید ...
بازگشت رامبد 2 :دی
موفق باشی سعید عزیز ..
همگی جکعشون جکعه ... اما کمی باید بهون حال داد تا مغور بیان و ول کنن کار دارم کار دارم ...
موفق باشی کاکا
دوستان وظيفه معرفي صندلي نشين با بهروز جانه و ويرايش عنوان تاپيك با مافيا.
البته اگه عنوان تاپيك ويرايش ميشد خودم ميتونستم صندلي نشين اين هفته رو معرفي كنم.
به هرحال تا جناب مافيا دست به كار نشند كاري از دست ما ساخته نيست
به هر حال اين تاخير رو به بزرگواري خودتون ببخشيد
درضمن خوشحالم دوستان خوبم رو مجددا در اين تاپيك ملاقات ميكنم
مرسی زمان بندی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نفر بعدی کی هست؟
این افراد چگونه انتخاب میشند؟
بد قولی از طرف من هست
شرمنده دوستان شدم
یه مقدار صبر کنید
تاپیک و صندلی نشین اوکی میشه!
دوست عزيز ما يك تيم سه نفره هستيم. كه نفر سوممون فعلا در بينمون نيست ولي رايزني هايي صورت گرفته كه به زودي به جمع ما برگرده.نقل قول:
البت يه نفر چهارمي هم داريم كه از بانوان محترم انجمن و از خواهران خوب بنده است و گفته ديگه زياد به انجمن سرنميزنه و امكان ادامه همكاري وجود نداره. ولي ما اميدواريم ايشون از تصميمشون صرف نظر كنند و به جمع ما بپيوندند.
از بحث دور نشيم.
صندلي نشين ها به دو صورت انتخاب ميشند.
1- افرادي كه خودشون براي صندلي نشيني ابراز تمايل ميكنند كه همين الان دو نفر اعلام امادگي كردند و توي نوبت هستند. اين افراد رو توي تيم سه نفره مون در موردشون بحث ميشه و در صورتي كه دو نفر از ما با ايشون موافق باشيم ايشون براي صندلي نشيني انتخاب ميشند
2-افرادي كه خودمون تشخيص ميديم سوژه خوبي براي صندلي نشيني هستند رو با مشورت و پس از تاييد بهشون پ خ ميزنيم و دعوتشون ميكنيم. مثل صندلي نشين اين هفته مون و يك نفر ديگه كه گفته اند بعد از يكي دو هفته كه امتحاناتشون تموم شد بهمون افتخار ميدند
3-بر اساس درخواست دوستان هم صندلي نشين انتخاب ميشه. مثلا دو سه نفر از دوستان از ما تقاضا كنند فلان كاربر صندلي نشين بشه و ما هم به عقيده دوستان احترام ميذاريم و ايشون رو پس از تاييد دعوت ميكنيم.
نكته قابل ذكر در اينجا اينه كه بنده از روز اول كه اين تاپيك رو راه اندازي كردم بر اين عقيده كه صاحب و مالك اين تاپيك هستم نبودم و فقط خودم رو يك مسئول در قبال اين زحمت ميپنداشتم. براي همين انتخاب صندلي نشين ها و سبك كار اين تاپيك رو به ميل و سليقه شخصي خودم نذاشتم و براي همين دو تن از ريش سفيدان انجمن كه دوستان خوب خودم هستند رو به همكاري دعوت كردم و نظرات اونها هم برام محترمه. مثلا صندلي نشين اين هفته رو بهروز جان كه يكي از همكارانمون هستند پيشنهاد دادند.
و گذشته از اون هميشه نظر كاربران برامون محترم بوده و همواره از نقطه نظراتشون استفاده كرديم و خودم شخصا هميشه از طريق انجمن و ياهو مسنجر نظرات كاربران و دوستان خوب خودم رو محترم دونستم و هميشه در مورد مسائل تاپيك ازشون نظر خواستم.
و در اخر اين كه اين حقير چنين مسئوليت سنگيني رو قبول كردم و هميشه نگران اين تاپيك بودم و همين جا از دوستان و مديريت محترم خواهش و تقاضا دارم كه اگر روزي بنده رو لايق مسئوليت اين تاپيك ندونستند به ديده منت حاضرم جاي خودم رو به هر شخصي ديگر كه از من اصلح تر باشد بدهم كه هدف من نيز مثل شما موفقيت اين تاپيك است.
در مورد صندلي نشين اين هفته ما بنده در جريان مشكلي كه مافيا خان فرمودند نيستم ولي ما هم مثل شما دوست داريم هر چه زودتر صندلي نشين جديدمون رو معرفي كنيم و پس از ماهها اين تاپيك رسما فعاليت خودش رو اغاز كنه.
ولي فعلا از اسم بردن از اين دوست عزيز معذوريم چون رسم اين تاپيك بر اين بوده كه تا زمان رسمي پرسش سوالات فرانرسيده است از صندلي نشين نامي برده نشود.
در اينجا هم از همه دوستان گل خودم تقاضا دارم پيشنهادات و انتقادات خودشون رو به حقير و يا بهروز و يا ووكمن كه هر دو از دوستان عزيز بنده و همكاران اين تاپيك هستند اطلاع بدند و ما نيز در حد توان و امكان از نقطه نظرات شما نهايت استفاده رو خواهيم برد