[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفاً یه نفر بگه چطوری مودم adsl وایرلس دار(اکسس پوینت دار) رو طوری تنظیم کنم که اکسس پوینت وایمکس outdoor باشه و هم بتونم خودم با کابل استفاده کنم
مرسی
سلام!!نقل قول:
دادا برای من اصلا WiMaX نداره:31:
بگرد و EAP-TLS رو پیدا کن و ست کننقل قول:
مودم ADSL Wireless درسته که wireless setting داره و wireless share میکنه ولی نمیتونه با LAN ورودی بگیره و WiMax رو Share کنه.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
من میخوام وایمکس بگیرم و شنیدم که مبین نت از ایرانسل کیفیتش بهتره. نظر شما چیه ؟ ( تو منطقه فردیس کرج)
البته تو نقشه مبین نت توی قسمت سبز رنگ هستم. اما ایرانسل زرد رنگ (نزدیک به سبز)
مبین نت تعرفه هاش نسبت به ایرانسل زیاد جالب نیست. و مودم هاش هم که گرون تر و قدیمیتره
نمیشه مودم رو از ایرانسل خرید و از مبین نت شبکه گرفت ؟ (مثلا بگی قبلا تو ایرانسل مشترک بودم حالا میخوام بیام شرکت شما ؟)
ایرانسل یه وقتایی هم نصف قیمت میده مودم هاشو
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
دوستان یه سوال
این بخش used amount اکانتمون چه مدت به چه مدت آپدیت میشه ؟
لطفا یه نرم افزار برای محاسبه ی دقیق حجم مصرفی بهم معرفی کنید ...
ممنون
سلام دوستان
من الان سرویس1مگ وایمکس مبین نت رو دارم و شب و روز سرعتم ثابته وروی 136 کیلوبایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!واقعا محشره ولی حیف که سرعت 2مگ رو هنوز ارائه نداده
البته من قم زندگی میکنم و اولاش شبا سرعت حدود 60 70 بود ولی بعد از یک ماه به علت بالا رفتن پهنای باند شرکت سرعتم خوووووووووووب شد
از دوستانی که وایمکس مبین نت یا ایرانسل دارن بگن که سرعتشون چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت مودم بیرونیشو امانت نمیده؟
حتما باید بخریم؟
مبین نت مودم بیرونیشو امانت نمیده؟
حتما باید بخریم؟