--شما شکایتت جواب داد؟
Printable View
--شما شکایتت جواب داد؟
خیر، جواب شون (خیلی خلاصه)
اینترنت شما 512 کیلوبیته ، با ضریب یک به هشت میشه 64 کیلوبایت! که باز با احتساب ضریب 1 به 8 در پیک مصرف میشید 8 کیلوبایت!
دوستانی که میتونن خیلی راحت تغییر سرویس بدن و خودشون رو اذیت نکنن:دی
افرادی هم که جز مخابرات نمیتونن اینترنت بگیرن یا بفکر نت وایرلس باشن یا با همین نت مجبوریم بسازیم.
خود بنده به 10 مگابیت میرم شاید اونجا به صورت شبانه 100 کیلوبایت سرعت بگیرم.
نتيجه بررسي شكايت : درخواست شما در دست بررسي است
اپراتور میگه شبانه همین که هست ما هیچ ضمانتی بابت سرعت شبانه نداریم
فکر کنم پاسخ نهایی بعد از برسی کارشناسان وزارت ارتباطات به پاسخ اپراتور بیاد
تا جایی که میدونم وایرلس خیلی گرونه بدرد دانلود نمیخوره
مخابرات ده مگ هم نمیده میگه باید دانشجو دکتری با ارشد باشی
بنده باز دیروز مخابرات شهرستان بودم، میگن هیچکاری نمیتونیم انجام بدیم منتها به بخاطر رفت و امد زیاد من
(اینجور که من برداشت کردم فکر میکنم کلا تنها ادمی که برای پیگیری و اعتراض میره خودم باشم) گفتن بیا بهت 10 مگ بدیم دست از سر ما بردار
حالا دیگه نمیدونم اینجور که شما میگید باشه یا به همه افراد بدن.
10 مگابیت 26000 تومن یا 5گیگ ترافیک، 1 الی 6 رایگان بود.
سرویس فعلی هم 512 کیلوبیت 5گیگ ترافیک 1 الی 7 رایگان 13000 تومن
من منتظر برسی وزارت ارتباطات هستم
اگه وازارت ارتباطات مشکلم رو حل نکرد
به دیوان عدالت اداری شکایت میکنم
طبق قوانین سرعت سرویس تقیسم بر 8 میشه
سرویس من که دومگ نباید سرعتش پایین تر از 250 کیلوبایت بیاد
اینکه اپراتور میگه شبا به دلیل دانلود زیاد سایر مشترکین سرعت شما میاد رو 20 کیلوبایت
نشون میده مخابرات به تعداد مخاطبانش پهنای باند نخریده
وقتی مخابرات متناسب با تعداد مشترکانش پهنای باند بخره اگه تمام مشترکین همزمان دانلود کنند باز هم نباید سرعت افت کنه
سرعت نرم افزاری کم میشه فقط دروغ میگن.خدا کنه شکایت شما اثر کنه هرچند بعید میدونم دزدها دست در دست هم دادند.حیف که مجبورم وگرنه تحریمشون میکردم اخه دزدها حداقل از لینک داخلی سرعت کامل هم نمیدن.
شما الان با ضریت اشتراک 1 به 8 باید تقریبا همین سرعت 250 کیلوبایتی که گفتین داشته باشیننقل قول:
ولی اینها (مصوبه سازمان تنطيم مقررات) قانون /راه دررویی برای اینها قرار دادن که میگه ، در ساعات پیک مصرف، 2مگابیت (یعنی 2000 کیلوبیت)
شما رو با share 1 به 8 ارائه میده که میشود 250 کیلوبیت که این 250 کیلوبیت معادل 31 کیلوبایته!
حق با شماست این قانون رو ندیده بوده البته حیفِ واژه قانون که روی همچین دستوراتی بزاریمنقل قول:
این اشتباهو نکنید برید 10 مگ برید همش دزدیهنقل قول:
مخابرات یه زمانی با سرویس 256 سرعت 200 خورده ای ثابت میداد بعدا تغییرش دادن فقط سرویس های 2 مگ می تونستن همچین سرعتی بگیرن ! الانم که سرویس 2 مگم رفته تو باقالیا !
حالام این سرویس 10 مگ زده "تا 10 مگ" !! حالا خودتون حساب کنید همین کلمه تا باعث میشه اگه سرعت 10 کیلو هم بهتون دادن بازم نتونید اعتراضی کنید !!
ADSl در ایران = دزدی
ببینید چاره ای نیست، اول اینکه روی خط بنده هیچ جایی جز مخابرات نت نمیده با سرعت شبانه 512 هم هیچ کاری نمیشه کرد
از اون طرف فرض رو میزاریم بر اینکه سرویس دهنده ی دیگه ایی هم سرویس داد.وضعیتشون رو مقایسه کنید میبینید از لحاظ
پولی و سرعتی تقریبا تو یه رنج قرار میگیرن.حالا یکی ترافیک کم میده یکی هزینه تعرفه کمه یکی سرعت پایینه و ...
اما چه میشه کرد وقتی الان 13 تومن میدی و شبها 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیری بهتره که 26 تومن بدی و 300 کیلوبایت
سرعت دانلود بگیری. فعلا هم منتظرم تا روز اول مهر تغییر تعرفه بدم به 10 مگ.
اما خلاصه بحث همون حرف شماست یعنی ADSl در ایران = دزدی