کاظم خان اون __kaz___ رو چی کار کردی لولش نکردی ؟ راستی الان شما لول 60 um هستین (و سه نفر دیگه از بجه های اینجا) فارم کردن و دراوردن 10 بیلیون (یعنی صد تا گلد بار صد میلیونی :دی) چقدر طول می کشه ؟
Printable View
کاظم خان اون __kaz___ رو چی کار کردی لولش نکردی ؟ راستی الان شما لول 60 um هستین (و سه نفر دیگه از بجه های اینجا) فارم کردن و دراوردن 10 بیلیون (یعنی صد تا گلد بار صد میلیونی :دی) چقدر طول می کشه ؟
این بازی بعد از نصب دقیقا مثل یک بازیه portable میشه.فقط فولدر اصلی رو با متعلقاتش یه جا کپی کننقل قول:
و در صورت لزوم بعدا کپی کن سر جاش و استفادش کن.
همیشه بعد از آپدیت شدن پچ های بازی ازش backup بگیرید.
کاظم امروز کل سرور به من گفتن اگه پول داری بری دونیت کنی برو um نداری نرو :دی الان nm هورد بسازم میشه hm رفت الی ؟ اینجا که ایرانی نیست بریم الی بهتره
در مورد um راست گفتن.اصلا um رو برای پول درآوردن تو shaiya گذاشتن.نقل قول:
nm هرچی بسازی دیگه نمیتونی تغییرش بدی یعنی اگه دارک هستی دیگه نمیتونی بری لایت.
- If your character dies, you only have 3 minutes to be resurrected or your character is deleted
یعنی اگه سه دقیقه ress نکنم میمیرم اینکه خوبه . سریع کلیک میکنم و حله
اه حیف میخواستم برم :دی باید بمونم اینا رو تحمل کنم :2::27:
راستی تو gaia لایت ها قوی ترن یا دارک ها ؟
چی رو کلیک میکنی؟حالت خوب نیستا.نقل قول:
تو UM گزینه ای نیست که روش کلیک کنی.
حالا قیمت این ap ها چقدره ؟ دونه ای هست یا 1000 تایی ؟ ارزونه بخریم
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
الان میمیری یه گزینه میاد
Ress
اگه تو گروه باشی
ress at ldr
یعنی اینا اونجا نیست ؟ لول عجب ضایع هستشا ولی اگه یکی پیدا شه یه دو سه میلیارد گلد بده حله میرم ress stone + xp stone میخرم :دی
راستی این درصد چه فایده ای داره هر کی میرم پارتی میگه چند درصدی ... مگه ربطی داره ؟ این درصد اینه که چقدر مونده لول بعدی
ای جان.عجب run خفنی رفتم تو OI
فقط یه دونه boss 3 فش لپیس drop کرد.craft6 abs5 safe 6
یه جایی عروسی شد.XD
همش به خودت رسید؟:18:نقل قول:
چند نفر بودین؟
نه.ما share می کنیم.3 نفر بودیم.با 2 تا orc خیلی بهتر و کم استرس تره.نقل قول:
duo خیلی استرس داری.هر لحظه امکان داره orc یهو lag پیدا کنه و کشته بشی.