سلام آین کدا برا من جواب نمیده.نقل قول:
کد جدید از کجا بیارم؟
Printable View
سلام آین کدا برا من جواب نمیده.نقل قول:
کد جدید از کجا بیارم؟
سلام
دوستان من norton internet security 2011 روی لب تابم نصب کردم آموزش این آنتی سکروتیی میخواستم همینطور طریقه آپدیت آفلاین و مثله آنتی سکرویتیهای دیگه که به صورت دستی آپدیتش کرد نه اینکه به اینترنت کانکت شدی شروع به آپدیت کردن کنه با تشکر از شما دوستان
سلام.نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
پست دوم تاپیک را هم نگاه کنید.
با تشکر از شما دوست عزیز میخواستم سوال کنم این مدله 2011 بهتره یا 2012 سکریتی سیمانتیک با تشکر
سلام.نقل قول:
مدل 2012 قطعا بهتره و قابلیتهای بیشتر و بهتری داره.
موفق باشید.
سلام
دوستان من مدله 2012 سیمانتیک سکرویتی نصب و استفاده میکنم الان پیغام میده باید اکتیو بشه trial perido status 15 دوستان طرقه استفاده از نوترون تریال چطوریه یه سوال دیگه میخواستم اپدیت لایو آف کنم بعد به صورت دستی آپدیت کنم پیکار باید انجام بدم با تشکر از شما دوستان عزیز
سلام.نقل قول:
برای اکتیو کردن از سریالهایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی میشن استفاده کنید.
برای غیرفعال کردن اپدیت اتوماتیک اگر به بخش تنظیمات نگاه کنید راحت پیداش میکنید
محتوای مخفی: تصویر
برای استفاده از Trail Reset باید از قسمت تنظیمات، Norton Product Tamper Protection را غیرفعال کرده و بعد برنامه را اجرا کنید.
با تشکر از شما دوست گرامی الان اکتیو از 15 روز شده 119 روز از سریال نامبر برای اکتیو کردن این محصول استفاده کردم الان فایل آپدیت جدید سیمانتیک دانلود کردم میخوام به صورت دستی آپدیت کنم اون موقه چیکار کنم با تشکر از شما
فایل آپدیت اول باید متناسب با نسخه ای که نصب کردید باشه(32 یا 64 بیت)نقل قول:
این فایل به صورت نصبی هست و پس از اجرا میتونید نصبش کنید.
این فایل فقط دیتابیس رو آپدیت میکنه و شما برای آپدیت محصول باید از LiveUpdate استفاده کنید.
بخش مهمی از قابلیتهای این آنتی ویروس وابسته به حصول یک ارتباط اینترنتی دائم هستش.
اگر شرط بالا فراهم نباشه در عملکرد آنتی ویروس تاثیر میذاره و کارایی لازم رو نخواهد داشت.
سعی کنید همیشه بوسیله LiveUpdate آنتی ویروس را آپدیت کنید.