یکی بیاد موهای من رو بکنه
خسته شدم از بس کندم
Printable View
یکی بیاد موهای من رو بکنه
خسته شدم از بس کندم
تبریک میگم برادر:10::31: داریوش تو عکست که من مویی نمیبینم که بکنم:27:دیدی من برات میکنم:10:نقل قول:
من که میگم دزد با انصاف ندارمنقل قول:
شما میگی هست به ما هم معرفی کن.شاید ماهم بیخیال داتک شیم و بیایم از دزد مهربون اینترنت بگیریم
دلم خوشه اینترنت 1 مگ دارم. یه اسکایپ هم درست کار نمیکنه. مسخرست
شرمنده من تو ایران یاد گرفتم جنس خوبو جای خوبو ماله خوبو ادرس ندم:31::27: طرف اشنا دراومده دزد اشنا:27: به زودی مهاجرت از داتک برا همیشه:10:نقل قول:
حجمی دارید یا craنقل قول:
در ضمن من الان داره میشه 4 سال که مشتری داتکم گرچه روز بروز گند تر شده ولی با اسکایپ همیشه مشکل داشته
مثلا اون اوایل تورنت کلا باز بود بعد تو ساعات اداری بقول خودشون(7 صبح تا 7 شب) پورتاشو بستن ولی روند اسکایپ فکر کنم ثابت بوده
من یک مگ حجمی دارم. قبلا مشکل خاصی نداشتم الان چند روزه افتضاح شده. دو ماه پیش دانلود شبانم در حد 2.3 گیگ بود اما الان رسیده به 500 مگ.نقل قول:
بحث skype صرفا مختص داتک نیست ، skype رو کلا ... زدن بهش.
ظاهرا oovoo فعلا جواب میده .
oovoo چیا رو ساپورت میکنه برادر؟
به درد میخوره؟
-----------------------
ولی اینترنت خیلی بد شده تو این دو هفته ی اخیر معلوم نیست مشکل از کجاست و تا کی قراره اینطوری بمونه
یعنی چی چیا رو ساپورت میکنه ؟ یه برنامه ای هست شبیه skype ، نصبش کن ببین ، برنامه خیلی معروفیه. فعلا بدون چیز پی ان جواب میده مثل اینکه.نقل قول:
وضع اینترنت که اصلا نگو که دلم خونه ! نه فقط از این دو هفته ای که اینطوری شده ، از اینکه یه عده ... کل زندگی مردم رو گرفتن دستشون پررویی هم میکنن ، مردم هم تا کی میخوان به این روند خواب خرگوشی ادامه بدن نمیدونم.